Şimdi Ara

Yeni Honda CR-V ciler Buraya!!!!(2007-2008) Herkes görüşlerini yazsın! (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
6
Favori
110.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim aracım 40 lt LPG ile sehir ici 260 km sehir dısı 330 km gidiyor
  • iyi valla
  • Ankara karışık 1lt lpg ile ortalamam min.8 max 9 km.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar benim 97 model bir honda crv'm var. Çok severim kendisini ancak son günlerde harareti gereksiz yere artıyor. Geçen gün Aydın'da gece vakti hiç bir klima veya fan açmadan oğlumla şehir içinde turlarken hararetin arttığını gördüm. Suyuna falan baktım her şeyi tamdı. Daha yeni termostat ayarı yapıldı ve acaba yanlış ayar falan mı yapıldı anlayamadım. Sizden de böyle bir sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen varsa cevap yazarsa beni çok mutlu eder. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 97 olduğuna göre ömrü dolmuştur....bundan sonrası sırf masraf...bir an önce sat kurtul derim
  • Arkadaşlar 2008 crv alacam yakında fakat renk olarak siyah füme fırtına mavisi var bunların sizce hangisi tercih edilmeli ben siyah renk pek sevmiyorum ama crv de tutulan renk siyah galiba birde siyah renk-siyah deri yada BEJ deri döşeme var bazı araçlarda sizce hangisi güzel duruyor Bej deri biraz kiri ve aşınmayı daha çok belli ediyor gibi geldi ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007-2008 crv almayı düşünüyorum. Lpg de yakıt tüketimi nasıldır.
  • Aracı aldım 2008 model uzun yolda 140-160 kmh hızda 950km yol yaptım (Aydın-osmaniye) 250 Tl Lpg yaktı ama 140 ın altına neredeyse hiç düşmedim,bu deger bence iyi ama ş.içinde 15 Lt.civarında Lpg yakıyor araç ilk hızlanmalarda ve hafif bile olsa rampalardan hantal kalıyor rampalarda sürekli yüksek devir kullanmak lazım konfor olarak civicten sonra daha sessiz diyebilirim motor sesi yok ama lastik sesi özellikle dişli asfalt yollarda bariz geliyor şimdilik memnunum bakalım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yigit81 Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olur inş. Ben de 2010 model civic kullanıcısıyım ikinci cocuk olduktan sonra civic bagajı pek yetersiz gelmeye başladı sanki crv daha konforlu olacak diye düşünüyorum ama emin de değilim. 2008 model 140bin de bir cvr almak mantıklı mı sizce, iki üç yıl sonra 200binlere yaklaşmışken satması kolay olur mu tereddüt ediyorum. Bir de şehir içinde sanki lpg'nin çok da bir avantajı yokmuş gibi geldi bana.
  • Civicten sonra crv sadece ilk hızlanmalarda civic i arıyor insan onun dışında herşeyi civicten üstün bende 3. Çocuk olduktan sonra mecburen civicten ayrıldım,bagajı çok geniş araç yüksek civic full bagaj ve 3-4 kişi binince yere yapışıyordu ve hep altını biryerlere sürtüyordum özellikle tatillerde köy yayla gibi yerlere giderken tam bi rezillikti civic,crv de bu dertler yok ve araç civic e göre çok sessiz,ş.içinde civicle 10 litre lpg yakıyordum en az, crv ile 13 litre civarında yakıyor çok fark yok,aracın 2. Elini sormuşunuz bence hızlı satılan bir araç kendine has bir piyasası var benim begendigim crv ler 2 günde satıldı yetişemedim yani,km olarak 2010 civicte 100bin km yi geçince yine zor satılır diye düşünüyorum,150 bin km min altında temiz kazasız crv bulursanız almanızı tavsiye ederim,ben 137bin km Boyasız 2008 model crv yi 61500 e aldım ve satsam şimdi zarar etmeyeceğimi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aracı eşim kullanacak yokuşta d de iken arac dur kalklarda geriye kaçıyor mu ?bir de istanbulda boyalı 3 parça 61 bine buldum 130 bin km iyi mi rakam ?alırken neye dikkat edeyim ?şehir içinde kullanacagiz iki çocuk var gün de 25 km yapıyoruz ama istanbul trafikte çok takılma var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRV 2 ve 3 çocuklu aileler için çok ideal bir araç,özellikle ailede anne(de) kullanacaksa sakinliği ve yüksek oluşu ile trafikte ferahlık ve kolaylık sağlıyor,arkada 3 kişi çok rahat seyahat edebiliyor,arka diz mesafesi,genişliği salon salomanje,arka ortada çıkıntı olmayıp zeminin düz oluşu ferahlığına ferahlık katıyor,koltukların döşemesi çok rahat ve konforlu,bagaj bebek arabası, bavullar vs.yutuyor, 4 çeker kış aylarında işe yarıyor,altının yüksek oluşu bazı yerlerde ölçüsüzce yüksek yapılan kaldırım kenarlarına park ettiğimizde araçtan rahatca inme imkanı sağlıyor,lpg ile kesinlikle sorunsuz yani çok uyumlu çalışması nedeni ile şehir içinde dizel araç ekonomisi sağlıyor,45 lt lpg ile şehir içi 280-300 km şehirlerarası 370-450 km arası yol yapıyor..

    Olumsuz yönleri servis ve parçası biraz pahalı,yol sesini biraz fazla alıyor,direksiyonu normal hidrolik uzun yolda virajları hissettiriyor.Fazla performans beklentisi olmazsa yeterli..Hız sabitleyici ile bir şekilde uzun yolda rampada hızını koruyarak yüksek devirlede olsa çıkıyor..

    Şöyle de bir paylaşımım olmuştu forumda..

    https://forum.donanimhaber.com/m_109424466/tm.htm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedefbyo

    Aracı eşim kullanacak yokuşta d de iken arac dur kalklarda geriye kaçıyor mu ?bir de istanbulda boyalı 3 parça 61 bine buldum 130 bin km iyi mi rakam ?alırken neye dikkat edeyim ?şehir içinde kullanacagiz iki çocuk var gün de 25 km yapıyoruz ama istanbul trafikte çok takılma var

    Yani neye dikkat edeyim demişsiniz,hasar sorgulaması yapın örneğin 15.000 lira hasar kaydı çıktı diyelim, alacaksanız da bilerek alın crv parçaları pahalı tampon,sis,far bile değişse iyi para tutuyor 10-15.000 tl mesela crv için çok yüksek değil,servis kayıtlarına bakabilirsiniz,bir de ekspertiz yapan firmalara gösterin muhakkak..sahibinden deki fiyatlarla kıyasladığınızda uygunsa referans olarak alınabilir..tam otomatik olduğu için kaydırma yapmaz çok dik rampalarda belki biraz..lpg li değil ise hemen lpg taktırın,brc,prins,zavoli,lovato bunlar güzel çalışan kaliteli markalar..




  • sedefbyo S kullanıcısına yanıt
    Yokuş çok dik değilse kaçırmaz, kaçırsa bile çok az kaçırır, aracın kaç model olduğunu yazmamışsınız. Aracı iyi bir ustaya göstermenizi tavsiye ederim, İstanbul'da ikiler Honda var iyi servistir ( özel ) , orada ekspertiz yaptırabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gozbilginli

    Yokuş çok dik değilse kaçırmaz, kaçırsa bile çok az kaçırır, aracın kaç model olduğunu yazmamışsınız. Aracı iyi bir ustaya göstermenizi tavsiye ederim, İstanbul'da ikiler Honda var iyi servistir ( özel ) , orada ekspertiz yaptırabilirsiniz.

    2008 model 130 bin km de bugun test ettik eşimle dik bir yokusta kaydıriyor aracı. Arac da tutma kollarında boya aşınması vardı .onun dışında içi temizdi .lpg taktirinca vapura binemeyecegiz artık değil mi ?kapalı parkta sıkıntı olacak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl kaydırmıyor. Eski bir CRV 2 ve CRV 3 sahibi olarak,araç yokuşta kaydırıyor. Yokuş kalkış desteği yok. Sadece hafif yokuşta aracın motor devrinden dolayı kaymaz.

    Ayrıca açık olan arabalı vapurlara LPG li olarak binebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 honda crv 2.2 dizel aracım var. Kızdırma bujisi role hatası veriyor p1384 diye bir şey. Buji ler sağlam kızdırma bujisi role hatası. Arac arıza ışığı yaniyir. Ara ara araç motor devri 2000 devri geçmiyor. Stop edip bir iki defa çalıştırinca düzeliyor. Buji leri kontrol ettiğimizde elektrik akımı zayıf geliyor. Böyle bir hatayla karşılaşan oldumu acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samimi olarak cevap veren olursa sevinirim. megane 2 yi sattım ve 3 haftadır suzuki grand vitara 1.9 dizel 2009-2010-2011 araç araştırıyorum 55 bin tl civarında ama malesef temiz yok

    Bugün toyota rav 4 al dediler pahalı diye bakmıyordum sonra hondaya bakayım dedim CRV ler 55 bin tl civarında kazalı dizel 2.2 motor buldum .bu araçta en büyük sorunum vergi 2007 model ve 2 bin tl vergisi var.

    Ayrıca aynı araç piyasası 60 bin tl civarında ağır hasar kaydı nedeniyle 50 bin tl civarında.

    megane 2 vergisi azdı 20 kuruş yakıyordu satınca kararsız kaldım önerileriniz nelerdir ?
  • Arkadaşlar merhaba 2011 model honda crv kullanıcısıyım. Aracı 2013 te bir dokturun hanımından aldık araçtan gayet memnunuz ama bu 4x4 olayına aklım çok takılıyor ben arka tekerleri hiç hareket halimdeyken görmedim daha sadece ön patinaj çekiyor bizi keklediler mi diye bakıyorum eğer sadece zor durumlarda mı kullanıyor kullanıyorsada şehir içi yolda giderkende kullanıyor mu bilgilerize açığım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.