Şimdi Ara

YENİ HONDA CİVİC LPG CVT 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

• 1972 yılında yollara çıkarak bugün 10. nesline ulaşan yeni Honda Civic LPG sedan test konuğumuz oldu. 1.6 125 hp 152 nm torka sahip olan otomobilimiz LPG’li olarak satılıyor. Lpg’li Honda Civic sedana CVT şanzıman kombine edilerek konforlu bir sürüş sağlanmış. Premium, Elegance ve Executive versiyonlarıyla satılan Civic'te bize eşlik eden versiyon ise Elegance donanıma sahip model oldu. Benzinli versiyonlara alternatif olarak yeni satışa sunulan 1.5 182hp 220nm torka sahip Honda Civic Turbo Sedan RS CVT ise benzinli motorlarda performans bekleyenlerin ihtiyacına cevap verecek. Honda Civic dizelin satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli değil.

• Jantlar güzelmiş

Sizinle aynı fikirleri paylaşıyorum çok konforlu bir sürüş sağlıyor ayrıca cebe de zarar vermiyor. Honda kalitesi diye bir gerçek var.

Hız ve performans tutkunları için RS mükemmel bir seçim 182Ps 220tork ile bu ihtiyaca çok iyi cevap veriyor.

Honda her segmentte başarılı bir marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

eyvallah iyi yol tutuyor motor şanzıman problemsiz ama.

bence türkiye yollarına hiç uygun bir araç değil;

her tümseğe sürter her çukurda yüreğiniz ağzınız gelir.

bence türkiye ye ithal ettikleri versiyonu biraz daha yükseltmeleri lazım.

duyduğuma ve gördüğüme göre bu kasa da tümseklerden çukurlardan çok muzdarip miş.

hayırlı günler

saçma sapan bir hızlanma değeri, tüketim ile ilgili hiçbir bilgi yok, öyle tapagaz gitmek kolay.. video süresince kaç lt ortalama ile gittiniz arkadaş?

hiç objektif bulmuyorum bu adamları,

her testte araçların hep iyi yönlerinden bahsederler, kötü yönlerinden ya da piyasa üstü rakamlardan bahsetmezler..

ele aldığı araba "dizele ulaşamayanlar için" demiş 2-3 yerde.. bu arabanın bu hali 86 liste fiyatı var.

86 yı veren 3-5 daha verir, 1 yaşında kral dizel araçlar var onlardan alır..

yanlış yönden bakarak manipülatif testler yapıyorlar..

15:42 - "bize en iyi sürüşünü göster".. bu nedir arkadaş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liebermann -- 27 Şubat 2017; 17:2:28 >

GELDİ : 2024 COROLLA CROSS HYBRİD PASSİON X-PACK / GÜMÜŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 2012 Lpg Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.