Görünüşe göre terrain response benzeri bir sistem freelander'dada olacak.
Tasarım çok güzel. Eline emeğine sağlık allforone
en beğendiğim 4x4 dahada güzel olmuş
Terrain Response
Orta konsolda bulunan kontrol düğmesi sayesinde, sürücüler aracı kullandıkları yüzeye göre tüm sürüş sistemlerini optimize edecek ayarları otomatik olarak elde edebiliyorlar. Terrain Response tarafından kontrol edilen fonksiyonlar arasında, aracın yüksekliği, motor tork tepkisi, Eğim İniş Kontrolü, Elektronik Çekiş Kontrolü, şanzıman ve diferansiyeli saymak mümkün.
Sağol prozium, casusunuz işbaşında.
range rover çakması mı dicez şimdi buna ?
abisinin kardeşi olmuş...aynen günümüzde süre gelen tasarım anlayışında olduğu gibi...özgün bir tasarım değil...!!!!
Dehşet bir jeep..Böyle bir jeep im olmasını isterdim... (Çok hayal kuruyoz bea)
çok güzel olmuş yaw...biönceki kasadan çok çok güzel olmuş..
artık otm klima koymuşlardır herhalde ve daha güçlü bir 2000 motor
Arkadaşlar geçen hafta Landrover'ın satış temsilcileriyle konuştum. Bana dizelin 2.2 motorla geleceğini söyledi. Fiyatını sorduğumda ise 55-60.000 Euro civarında olmasını beklediklerini söyledi. Dizel motor tıpkı yeni RAV-4 dizel, henüz getirilmeyen CRV dizel, ve yeni Santa Fe dizel gibi 2.2. Bu yüzden fiyatın opsiyonlarla birlikte baya tuzlu olacağını söyleyebilirim. Bu vergi sisteminde bu sınıf SUV'ların eski cazibesini kaybedeceğini ve bunların eski kasa ve benzinli olan ikinci ellerinin (Freelander hariç o 1.8 motor tam bir facia idi) daha uygun fiyatlara alınabileceğini düşünüyorum. 50 milyar liraya 20.000-30.000 km arası çok temiz RAV-4 veya CRV bulmak mümkün. Sıralı sistem LPG ile de yakıt maliyeti azaltılabilir.
gerçektenda tasarım çok güzel teşk.eline sağlık
çok karizma araba kasaları herzaman tuttu buda tutar kesin
çok can alıcı bi tasarımı var
bu sefer adama benzemış işte
Çok güzel olmuş helal.. Bir de 2.0 163hp BMW dizel motoru koysalarmış tadından yenmezmiş.. Ya da ford şu anda land rover ın sahibi değil mi?? Eh 2.0 TDCI 136hp de keser yani..
bmw motoru koymazlar ;dediğin gibi ford çatısı altında ;herhalde dünyada sadece türkiye'de bmw tarafından satılıyor.bence 2000 motorluk bir motorla üretilecektir.
Cok guzel olmus yeni freelander, eskisini begenmezdim ama icide disida harika olmus yenisinin
ARAC GUZEL OLABILIR FAKAT, BILIYORSUNUZ, BU ARACIN BIR ONCEKI KASASI COK PROBLEMLIYDI. GAZETE ILANLARINA BAKIN, ORTALIK, SATILIK 2. EL FREELANDER DAN GECILMIYOR. KIM BILIR BELKI TUM OLUMSUZLUKLARI BU KASADA DUZELTMISLERDIR. BENIM ESAS SOYLEMEK ISTEDIGIM SEY: BUNLARIN SERVISLERI. SERVISLER IGRENCTIR, HEM COK PARA ODERSINIZ (YETKILI SERVIS, ELBETTE COK ODENIR DEMEYIN, RESMEN ABARTIRLAR), SERVISE GIDEERSINIZ, ARACI BUGUN BIRAKIN YARIN ALIN DERLER. BU KADAR PARAM VAR, HEM BINERIM HEM ODERIM DEMEYIN, CUNKU PARANIZLA REZIL OLURSUNUZ (BKZ, BIZDEKI DISCOVERY TD5 IN SERVISTE BASINA GELENLER) YAKLASIK 6 YILDIR SIFIR KM ALDIGIMIZ DISCOVERY TD5 (KI FREELANDER DAN COK USTUN BIR ARACTIR) YILLARDIR AVCILAR SERVISTE SURUNMEKTEDIR. NASIL MI? HEP AYNI ARIZALARI CIKARTIR VE SERVIS HEP YAPTIK DER AMA BIR TURLU YAPAMAZLAR, VE SIZ ONLARIN UMURLARINDA BILR DEGILSINIZ, 1.500 YTL LIK BIR BAKIMI OZEL SERVISINDE 500 YTL YE, SIRADAN BIR TAMIRCIYE DE 350 YTL YE YAPTIRSINIZ. FAKAT BU OYLE BIR CELISKIDIR KI, ULAN TAMIRCIYE GORUTRMUYUM, KAC MILAYRALIK JIP. AMAN BU ARACLAR KOMPLIKEDIR, FAZLA EL KOL DEGDIRMIYIM PSIKOLOJISI ICINE GIRER VE AFEDERSINIZ AMA ........ GOTURURSUNUZ.ASLINDA UC KURUSLUK INGILIZ ARABASIDIR. NASIL OLUYOR DA BIZIM MEMLEKETTE BU INGILIZ ARABALARI (BKZ, MINI COOPER) BU KADAR PIRIM YAPIYOR ANLAMIYORUM (BI DAHA ALIRSAK ARAP OLALIM) TIPI MIPI GUZEL AMA, ALANIN, BIR SURE SONRA KENDI TIPI KAYAR.... 1-SIZ HIC 60 KM DE MOTORU DEGISEN DISCOVERY GORDUNUZ MU? 2- SIZ HIC 1.500 KM DE DEVIR DAIM POMPASI BOZULUP DA, NORMAL YOLDA VE NORMAL KULLANIMDA HARARET YAPAN DISCOVERY GORDUNUZ MU? 3-SIZ HIC BU HARARET YAPMA PROBLEMININ SENEDE 1 VEYA 2 KEZ TEKRARLANDIGI BIR DISCOVERY GORDUNUZ MU?..... BEN HEPSINI GORDUM VE YASADIM, HEPSI BENIM BASIMA GELSI, GERISINI SIZ DUSUNUN.... SONUC: KONU FREELANDER DI AMA, BUNU SATAN AYNI KURUM, ALIN AMA SONRA KAFANIZI DUVARA VURURSUNUZ, HABERINIZ OLSUN.