Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
49
Favori
475.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • büyükhan B kullanıcısına yanıt

    Journey olunca otomabil ruhsatlı oluyor ancak hiçbir mantığı yok çünkü çok pahalı. Bütün avantajı kayboluyor. Aile kullanımı olacaksa titanium plus almanızı öneririm. 1.0 turbo benzinli modelini kullanıyorum yardımcı olabilirim benzinli düşünüyorsanız.

  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, 1.0 motorun performansı nasıl,1.0 motorlu otomobil ruhsatlı araç yok galiba veya ben bulamadım. otomobil ruhsatlı olmasını radar olayından dolayı düşünüyorum aslında
  • büyükhan B kullanıcısına yanıt

    Artık bayiler otomobil ruhsatıyla satmıyor diye biliyorum. Performans konusunda çok memnunum 1.3 multijet fiorinodan bu araca geçtim fiorinoya göre daha atik ve motor canlı hissettiriyor. Bu araçlar kamyonet ruhsatlı ancak arka sırada koltuk bulunduğu için panelvan olarak geçer ve hız sınırı normal otomobillerden sadece 10 km daha az. Hata payıyla birlikte yollarda levhalarda ne yazıyorsa bu aracın hız sınırı o oluyor.

  • Merhaba aracın sıfırını bayide bulmak mümkün mü? Son zamanlarda alan biri yol gösterebilir mi rica etsem.
  • gncsrc35 kullanıcısına yanıt

    3 ay kovaladıktan sonra alabildim bu süreçte bayinin kapısında yattık desem yeridir. Ancak hem takas desteği olsun hem istediğimiz renk olsun yardımcı oldular. Bizim aldığımız bayi takasa araç veren müşterilere öncelik verildiğini belirtti. Aynı zamanda full aksesuar paketini de aldık herhangi bir dayatma olmadı kendimiz isteyerek satın aldık.

  • Takas yoluyla 2023 modelde ben aldım 2 hafta sonra teslim edileceğini söylediler 2023 / Titanium Plus Benzin versiyonu aldık tek kötü yanı bayinin +30.000 tl ye zorla kaput koruma ve cam filmi satması oldu arabama çok iyi fiyat verdikleri için kabul ettim
  • Aracı 2 gün önce teslim aldım yaşanan gecikme için özür dileyip hediyede verdiler 2023 modeli gerçekten güzel olmuş titanyum plus modeli boğazına kadar dolu yapmışlar dijital klimadan koltuk ısıtmasına kadar herşeyi var tavsiye ediyorum
  • Merhaba arkadaşlar,


    2018 model titanium plus kullanıyorum. Sync3 ekran var ama navigasyon yok. Navigasyon için ne yapmam gerekir bilginiz varmı?

  • Temmuz başı teslim 1.5 tdci 100hp titanium plus aracımız gelecek. Geldiğinde editlerim. Şuan fiyatı tam net değil.

  • Lego95 kullanıcısına yanıt

    Kaça anlaştınız? Bende aracımı bekliyorum, kaporasını verdim. 755 bin TL Titanyum Plus, full Aksesuar.

  • Arkadaşlar araç 2017 Model titanium araçta hız sabitleyici var mı varsa nasıl kullanılır

  • Lego95 kullanıcısına yanıt

    Hocam hangi ay girmiştiniz

  • 2015 model aracımin yakıtı 6.2 lt /100 km oldu. Çok arttı nedenini bilen var mı acaba? Yakıtı hep aynı yerden alıyorum.
  • 2022 model titanium paket courier araç alacam. Android auto navigasyon özelliği var mı acaba??
  • whisper242 kullanıcısına yanıt

    Hocam sizin araçtan titanyum plus 2022 model 9000 km de bende aldım. Yakıt tüketimi nasıl acaba? memnunmusunuz? Ş.içi, Ş.dışı ve Karışık yakıt durumları nedir?

  • superhead kullanıcısına yanıt

    Hocam aracınız hayırlı olsun kazasız belasız. Henüz 2.520 km'deyim %90 şehir içi, son 3 aydır klima hiç kapanmadı 7.7 lt yakıyorum. Şehir dışı 7 lt civarı yakmıştım ancak motorun henüz tam açıldığını düşünmüyorum. Genel olarak memnunum herhangi bir sıkıntı yok. Sizin araçta ortalama kaç lt gösteriyor ?

  • 2023 model sıfır aracımla ben de aranıza katıldım. Salı günü teslim aldım. 1.5 tdci titanyum plus ay tozu gri . Online alabileceğim aksesuar önerilerinizi alabilirim. Özellikle koltuk kılıfı, bagaj havuzu, krom kapı eşiği ve arka tampon koruma parçaları istiyorum. 2 bayiye bizzat gittim hiç ilgilenmediler açıkçası çok canım sıkıldı.

    Ayrıca araç içi kamera seti almak istiyorum önerilerinizi alabilirim.

    Bugün 400 km yaptık 4 kişi, klima sürekli en yüksek güçte çalıştı 5 ila 5.5 lt arası yaktı.

    2023 courier sahibi arkadaşlara bir kaç sorum var , acil fren desteği nedir ve tam olarak nasıl çalışıyor?
    Aynalar tuşla içe katlanabilir yazıyor ford sitesinde ama ben bulamadım nasıl yapılıyor? Merkezi kilitle camları kapatma yok mu? Bir de pediatrik alarm yazıyor sitede , araçta bir alarm göremedim?

    Araçla birlikte 2021 Haziran kitapçığı verdiler , bu kitapçıkta bir çok özellik yok, online kitapçık bulabilir miyiz?



     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU




  • kangroo kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun benim araçta aynı renk. Katlanır ayna yok, kumandadan camları açıp kapatabiliyorsunuz iki kere seri şekilde basıp ikincide uzun basılı tutunca devreye giriyor. Alarm mevcut akşamları gösterge ekranına bakarsanız kırmızı ışık yanıp sönüyor.


    10 parça şu aksesuar setini almanızı öneririm özellik ön taraftan araç çok değişiyor. Dışarıda da taktırabilirsiniz ama sıfır araca dışarından taktırmak istemediğin için bayi üzerinden sipariş verip taktırmıştım. Krom kapı eşikleri, yan kapılara koruma, arka tampona korumalar vs hepsi geliyor bu sette.



     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONUfordaksesuar.com
    Omtec* Ford Turneo Courier (Yeni Titanium Plus) Aksesuar Kiti Ford mühendisleri tarafından dizayn edilmiştir - Ford Online Aksesuar Kataloğu
    http://fordaksesuar.com/tasar%c4%b1m/g%c3%b6vde-tasar%c4%b1m%c4%b1/ford-turneo-courier-(yeni-titanium-plus)-aksesuar-kiti/T410559?model=tourneocourier&year=2014


     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU




  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Aracınız çok güzel görünüyor. Link çalışmadı bende. Bu siteden online satinalabiliyor muyuz?
  • kangroo kullanıcısına yanıt

    Online alınmıyor diye biliyorum. Ekran görüntüsü ekleyeyim gösterdiğiniz zaman bayilerde yardımcı olurlar montajını da yapıyorlar.

    http://fordaksesuar.com


     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU




  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.