Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.090
Cevap
49
Favori
475.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Ben bu yan dodikleri sevmiyorum. Bir de tampon etekleri bana sorun çıkartabilir çünkü genel olarak bozuk yolda dolasacağım alt yere sürtmesin. Benim şu an için istediğim; tabandaki halı kaplamaların üzerine ekstra kauçuk tipi kaplama yapmak, koltuklara kılıf, kapı içlerine ve arka tampona krom parça, sis farı krom parça, kapı kollarının iç kısmına boyayı korumak için film , ekran koruma filmi, araç içi kamera seti.
  • whisper242 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam hepimiz kazasız bineriz inşallah. benim araçta arkadaş 500 km uzun yol yaptı. onun ortalaması mı yoksa genel ortalama mı tam bilmiyorum ama 6,8 gösteriyordu.

  •  YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONUFord Otosanyoutube
    ''Bir Hayalin Peşinde'' tam 13 yıl boyunca tüm hatıralarımızı beraber yazdık. Şimdi bu güzel aracı yine hatıralarla Craiova Fabrikamıza uğurlama vakti geldi. #BuHatSeniUnuturMuCourier
    https://www.youtube.com/watch?v=OI6ZDG-KCY4
  • Arkadaşlar;


    bu araçlardaki 70 beygir ile 90 beygirin farkı var mı ?


    2005 model 70 beygir connect kullanmıştım, araç çok hantaldı. Lambalardan kalkışı çok yavaştı, benzeri bu araçta da olabilir mi ?

  • Kısmetse önümüzdeki hafta courier 1,5 titanyum plus teslim alacağım bayiiden nelere dikkat edeyim ? Öneri tavsiye görüşleriniz gerekli teşekkürler.

  • CesurKavimlerinEfendisi kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun öncelikle. Bagaj havuzu ihtiyacınız olacak. Aksesuar paketlerini değerlendirin derim. Ben müsait bir vakit bulursam şahsen kendi aracım için tabana para desenli muşambadan cırt cırtlı döşeme yaptıracağım halı çok tozlanacak gibi.

  • 2023 model ile uyumlu koltuk kılıfı önerisi bekliyorum arkadaşlar. Çok yüksek rakamlara çıkmak istemiyorum 1500-2000 TL arasında bir tercih yapmak istiyorum.
  •  YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONUFord Osman ÖZDEMİR youtube
    Her Yaşam Tarzı için Ford Ford; çeşitli araç modelleri, yüksek performans, güvenlik ve konfor özellikleri, modern teknolojiler ve çevre dostu seçenekleriyle her yaşam tarzına uygun araçlar sunarak fark yaratır. YENİ FORD E-TRANSIT Yepyeni Ford E-Transit, Türkiye’nin ilk tamamen elektrikli hafif ticari aracı. Dayanıklılık, fonsiyonellik ve aktif yaşamınızdan ödün vermeden, işletmenizin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için özel olarak tasarlandı.
    https://www.youtube.com/watch?v=NJbs8z-_veI
  • Arkadaşlar sıfır aldım aracı titanyum plus ama araçta yedek lastik yok. Yedek lastiği geçtim yedek lastik taşıma aparatı da yok. Yedek lastik taşıma aparatı takılması için de baya işçilik gerekiyor kesme biçme vb. montajı. Yedek lastik alıp bagajda taşıyacağız mecburen.. Üzdü bu durum beni.
  • CesurKavimlerinEfendisi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ticari mi yoksa hususi tuhsatlı mı aldınız
  • Y4Ş4R kullanıcısına yanıt

    Sağolun ruhsatta kullanım amacı kısmında " YÜK NAKLİ-HUSUSİ" yazıyor. Koltuk sayısı da 4 yazıyor.

  • Merhaba, sahibinden ilanlarında courierin hangisi hususi hangi ticari nasıl anlarım acaba?
  • vahit.lafci kullanıcısına yanıt

    ''journey'' yazanlar hususi ruhsata sahip olanlar ancak bu araçların olayı ticari sayılıp %15 ötv uygulanması sayesinde ucuza satılması. Otomobil ruhsatlı 2020 2021 modeller sıfır 2023 fıyatında neredeyse. Bu arada bazı ilan sahipleri yanlışlıkla journey kategorisine kamyonet ruhsatlı ilan açıyorlar onlara dikkat etmek lazım ruhsat fotoğrafı isteyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 17 Eylül 2023; 22:22:34 >
  • whisper242 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam, normal titanyum plus lar ticari o zaman?

  • vahit.lafci kullanıcısına yanıt

    Evet doğru 1.0 EcoBoost Titanium Plus ve 1.5 TDCi Titanium Plus kategorisindekiler ticaridir. Diğer paketlerde aynı şekilde.





  • Trigger seti değişimi ne zaman kaç km de acaba?
  • Yeni courier Fransa'da satışa açılmış. Ford Fransa'nın sitesinden inceleyebilirsiniz. Kablosuz car play, kör nokta asistanı, direksiyon ısıtma, katlanır ayna, hayalet ekran gibi yeni özellikler var artık sürüş destek sistemleri de mevcut acil fren şerit takip gibi. Arka camlar açılıyor.


    1.0 125 hp 7 ileri otomatik active en dolu paket opsiyonlarla 31 bin euroya kadar çıkıyor fiyat. Yeni kasayı aşırı beğendim hem iç hem dış çağ atlamış.

     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU




     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU


     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU


     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU


     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU


     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU




  • whisper242 kullanıcısına yanıt

    Yeni kasayı ben de çok beğendim. Fiyat olarak tahminimce mevcut kasayla arasında 300.000 civarı fiyat farkı olacaktır. Açıkçası yeni kasa courier , turneo connect satışlarını baskılayabilir gibi. turneo connect de çok ilginç problemler yaşanıyor. Eğer o problemler yoksa alır yürür.

  • kangroo kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle, connect zaten şu an pek tutulmadı ve courier çıktıktan sonra ihtiyaç kalmayacak gibi. Hem arka camlar açılıyor hem de courier 4344mm uzunluk 2076mm genişliğe ulaşmış boyut olarak büyümüş. Fiyat olarak ben daha iyimserim 1 milyon civarında bekliyorum en dolu manuel benzinli için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 12 Ekim 2023; 14:23:18 >
  • Yeni model courieri görünce tepe fiyattan 2023 model alan ben..

  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.