Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
49
Favori
475.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O fiyata nerede yazildiniz hocam. Ben de birkaç gün önce bayiyi aradım. 168 bin gibi bir fiyat söyledi. 165 bin den asagi olamayacağını soyledi eleman. Ben de toyota yaris aracimi satip almayi düşünüyorum. Malum bize küçük geliyor. Aldığınız fiyat gerçekçi gelemedi bana. Zira komşum 1 ay önce 150 bine aldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faydin33 -- 22 Ağustos 2020; 20:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antalya otokoçdan aldık 1 ay önce sabit fiyat tourneo courier titanyum plus kamyonet ruhsatlı.
  • courier journeyler satılmıyor mu artık. Fordun sitesinde courier ve courier journey olarak ayırmış ama journey olanın sayfası açılmıyor.
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Bugün ön cama taş gelmesi sonucu cam kırıldı. Kaskom var daha önce başka araçlarımda kaskodan cam değiştirmiştim. Ama bunda rezistans olduğu için bir fark oluşuyormu. Bu konuda bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murpo -- 31 Ağustos 2020; 18:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murattrm

    Arkadaşlar hiç alakam yokken bir arkadaşımın teşvikiyle 143bine courier 1.5 dizel titanyum plus araca yazıldım Eylül sonu araç teslim olacak bu fiyata binek bir otomobil bulamadım caddy 1.6 önceki aracım performansı nasıldır courierin?
    Ben de 140.000'e aldım + geri görüş ve metalik boya ile aynı aracı. Eylül sonunda bekliyorum
  • Cella kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Ruhsatta kamyonet mi otomobil mi geçiyor?Fiyat farkı oluyor mu arasında?Kamyonet olunca ticari oluyor sanırım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obsesoz

    Hayırlı olsun.Ruhsatta kamyonet mi otomobil mi geçiyor?Fiyat farkı oluyor mu arasında?Kamyonet olunca ticari oluyor sanırım?
    Courier'ların bildiğim kadarı ile artık binekleri üretilmiyor. Evet ticari olarak görünüyor.
  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. coruier 2020 ttanyum plus aldım 0 km.
  • Aracım kamyonet ruhsatlı otomobil ruhsatlı istedim bayiden yüzde elli ötv çıkacağını söyledi tabi vazgeçtim kamyonete devam. arkadaşlar emniyet kemer uyarı sesini nasıl kapata bilirim. kısa mesafe kullanıyorum uzun mesafelerde elbette takıyorum saygılar
  • Yakıt tüketimi 2019 1.5 100 bg için şehir içi 6, karışık kullanımda ise 5.4 Litre. Konum Antalya ve fazla hız yapmam.

    Bu arada arabayı kullanalı üç bin km oldu ve iki defa partikül filtresi dolu uyarısı aldım. Arabada çocuk uyutur gibi otobana çıkıp 15 dakika turlamak zorunda kaldım durduk yere, çok sinir bozucu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risus_185 -- 18 Eylül 2020; 18:41:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, aracımı dün teslim aldım. 2 aydir aracın gelmesini bekliyordum. İlk kullanimlarima göre güzel bir tercih yaptığımı düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kolçak yerinden çıkıyor varmıdır çözümü? Yaşayan bilen? Geniş bir kolçak takabilir miyiz acaba aynı yerine uyumlu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

    1 ay önce bazı sebeplerden 2014 X1 (50 bin km) satıp 2014 courier 1.6 Titanium plus (80 bin km) aldık. Şunu ekleyeyim araç merakımdan ötürü piyasadaki araçların çoğunu kullandım imkan olmadıysa en azından gayet detaylı inceledim ve eski aracımla kıyaslamıyorum. Bu araca da almadan önce biraz bakma şansım olmuştu. Zaten çevrenin telkinleri üzerine düşünmeye başlamıştık ve tatmin değildim. Velhasıl-ı kelam bugün ufak bir dikkatsizlik sonucu sadece maddi kayıplı kaza atlattık. Yıllardır forumu sıkı takip ederim ama hiç yazmamıştım fakat bugün içimi dökmek için en doğru yerin bura olduğunu düşünerek yazıyorum. Şunu gördüm ki ucuz boşa ucuz değil. Yok peynir ekmek gibi gidiyor, piyasası çok iyi, harika bir araç, konforlu, donanımlı... Yahu bizim milletimizin kalite anlayışına tahammül edemiyorum. 30 km hızla 15 metrede durmayan araç; belki 5 km/s hızla çarptığında ön tafı darmadağın olan bir teneke! Eşleşme sorunları yaşayan multimedyalı, cam açma kapama düğmeleri saçma sapan çalışan, ayarsız yağmur sensörü olan teknoloji özürlü bir aleti nasıl olur da bu kadar beğeniyorsunuz. Far kırılıyor içindeki ampüller sağlam, bu mudur güvenlik, konfor? Sayın Ford fanı hemşerilerim: alabildiğiniz araç ford diye karşılaştırma yapmadan bakmadan, sadece biniyorsunuz diye araçlarınızı övmeyin. Yahu benim hız sabitleyicisiz bmw aracımla dalga geçen bi kesim vardı onlara sesleniyorum! O kaput karton olsaydı daha az hasar alırdı. Birçok kazaya tanıklık ettim fakat böyle adi bir araba görmedim. Trimler oradan buradan açılmış. Yahu araç 80 K km’de ve çok titiz bakılmış. Araç bakarken bulabildiğim en temizi buydu. Ya hep ticari amaçlı kullanıldığı için dağılmış diye düşünüyordum lakin durduğu yerde dökülüyormuş. Şimdi anlıyorum. Sonuç olarak eski olsun marka olsun. Caddy alın, uzak durun bu ayçiçek yağı tenekesinden. Selametle...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: hüseyin10

    Isıtmalı koltuk devamlı kısa mesafe giderseniz kalorifer ısıtma işlemini geç yaptığından gayet kullanışlı yaklaşık 2-3 dakikada ısıtmaya başlıyor. Kalorifer ise çok soğuklarda ısıtması 5-10 dk.aralığında olabiliyor. Ön cam ısıtma ise yaşadığınız şehir karasal ve kırağı vb. soğuk çok varsa gerekli, yaklaşık 1-2 dakika arasında ön camı tamamen çözüyor. Start stop yani gereklimi denebilir ama hava yastıkları için allah kaza bela vermesin ama parasal olarak sizin bütçenize bağlı.

    Arkadaşlar 2015 model titanyum plus paket aracım. 20 bin km de. 2 sene oldu alalı. Bir sorum olacaktı. Bunla ilgili bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın. Geçen kış ön cam rezistansı sorunsuz çalışıyordu. Bu kış sağ tarafı çalışıyor sol tarafı yani şoförden tarafı buzu çözmüyor. Yani ısıtmıyor. Ön cam rezistansı 2 bölüm halinde yapılmış. Sigortaları var torpido gözünün altında iki adet. Sağ ve sol için. İkisinde sağlam. Elektirikci baktı. Sileceklerin orda plastik ızgarayı söktü. Cama giren girişe baktı. Elektriğin giriş çıkışlarının olduğunu söyledi. Fakat neden ısıtmadığını bulamadık. Bir yerde şöyle birşey okumuştum. Arıza cihazı bağlanıp bakılmalı, bişey tetikleyicisi pasif hale gelmiştir, o aktif edilmeli falan yazmış. Böyle bir şey varmı? Varsa kime yaptıracağım. Yada bu sorun nasıl çözülür?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kronik sorunu var mı ve performans nasıl merak ediyorum

    1.5 100 HP DELUXE için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 tit plus güncel yakıt verisi paylaşmak istiyorum .


    Kocaeli/Körfez - Balıkesir/Edremit


    Altınova'dan ücretli otoban üzerinden


    Toplam yol : 360 km


    Yakılan yakıt : 24,5 lt


    Hız ortalaması: 132 km


    ---------------------------------------------------------------------

    Balıkesir/Edremit - Kocaeli/Körfez


    İvrindi'den ücretli otoban üzerinden


    Toplam yol : 400 km(Şehir içi gezme)


    Yakılan yakıt : 16,5 lt


    Hız ortalaması: 87 km


    iki nokta arasında depolar full olacak şekilde varış noktalarında fullenerek test yapıldı.


    şehir içi kısmı ve 110 km üzerindeki hız yakıt tüketimini bariz arttırıyor .


    İzmit'ten yola çıkmadan önce benzin istasyonunda , araç full depo menzil 680 km gösteriyordu .


    Edremit'ten İzmit'e geri döndüğümde , benzin istasyonunda depoyu fulledikten sonra menzil 989 km olmuştu .


    Araç sakin kullanımda gerçekten yakıt olarak (ticari olduğunu da düşünürsek çok uygun diyebiliriz) ama herkes otobanda 90 ile gitmek istemeyecektir , haliyle yakıt tüketimi 5,5 - 6 litrelere kadar çıkacaktır. çok mu yine değil ama ekonomik olarak bakacaksak olaya ve ford courier almak istiyorsak ayağımızı gazdan biraz çekmemiz gerekecek .





  • herkese selam ikinci el courier aldım önceki sahibi xenon takmış sisler dahil eski haline getirmem için hangi far ampulünden almam gerek iyi forumlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrCagriYildirim

    Selamlar,

    1 ay önce bazı sebeplerden 2014 X1 (50 bin km) satıp 2014 courier 1.6 Titanium plus (80 bin km) aldık. Şunu ekleyeyim araç merakımdan ötürü piyasadaki araçların çoğunu kullandım imkan olmadıysa en azından gayet detaylı inceledim ve eski aracımla kıyaslamıyorum. Bu araca da almadan önce biraz bakma şansım olmuştu. Zaten çevrenin telkinleri üzerine düşünmeye başlamıştık ve tatmin değildim. Velhasıl-ı kelam bugün ufak bir dikkatsizlik sonucu sadece maddi kayıplı kaza atlattık. Yıllardır forumu sıkı takip ederim ama hiç yazmamıştım fakat bugün içimi dökmek için en doğru yerin bura olduğunu düşünerek yazıyorum. Şunu gördüm ki ucuz boşa ucuz değil. Yok peynir ekmek gibi gidiyor, piyasası çok iyi, harika bir araç, konforlu, donanımlı... Yahu bizim milletimizin kalite anlayışına tahammül edemiyorum. 30 km hızla 15 metrede durmayan araç; belki 5 km/s hızla çarptığında ön tafı darmadağın olan bir teneke! Eşleşme sorunları yaşayan multimedyalı, cam açma kapama düğmeleri saçma sapan çalışan, ayarsız yağmur sensörü olan teknoloji özürlü bir aleti nasıl olur da bu kadar beğeniyorsunuz. Far kırılıyor içindeki ampüller sağlam, bu mudur güvenlik, konfor? Sayın Ford fanı hemşerilerim: alabildiğiniz araç ford diye karşılaştırma yapmadan bakmadan, sadece biniyorsunuz diye araçlarınızı övmeyin. Yahu benim hız sabitleyicisiz bmw aracımla dalga geçen bi kesim vardı onlara sesleniyorum! O kaput karton olsaydı daha az hasar alırdı. Birçok kazaya tanıklık ettim fakat böyle adi bir araba görmedim. Trimler oradan buradan açılmış. Yahu araç 80 K km’de ve çok titiz bakılmış. Araç bakarken bulabildiğim en temizi buydu. Ya hep ticari amaçlı kullanıldığı için dağılmış diye düşünüyordum lakin durduğu yerde dökülüyormuş. Şimdi anlıyorum. Sonuç olarak eski olsun marka olsun. Caddy alın, uzak durun bu ayçiçek yağı tenekesinden. Selametle...

    https://www.euroncap.com/tr/results/ford/tourneo-courier/7867


    https://www.euroncap.com/tr/results/vw/caddy/21487


    Öncelikle geçmiş olsun . açıklamalarınıza "Yahu bizim milletimizin kalite anlayışına tahammül edemiyorum" cümlesinden başlamak istiyorum ...


    Neden bu kompleks önce bunu öğrenmek isterim ? İnsanlar bütçelerine göre tercih yapıyor , burada yanlış olan nedir.


    Bu alaycı tutum emin olun size hiç bir şey kazandırmayacaktır .Ukala tavırlarınızla yapmış olduğunuz incelemedeki aracı , bir çok kişi severek kullanıyor , neden insanların hayalindeki aracı , araç sahiplerini


    aşağılayıcı şekilde yorum yazdınız açıkçası anlamış değilim ...


    Yani araçla olan hazımsızlığınızı gelip kullanıcılarından çıkaranı ilk defa görüyorum yazık çok yazık ...





  • Herkese merhaba ,


    Araca multimedya almak istiyordum ve uygun fiyatlı bulamadım .

    Daha sonra tablet takabilir miyim diye araştırdım çok fazla örnek bulamadım ama daha sonra stantlı olarak satılan bir tablet dikkatimi çekti.

    Ürün özellik ve gündüz kullanımı açısından ortalama bir cihaz fakat günlük kullanım için ve araç için yeterli olduğunu düşündüm .

    Satın alarak cihazı ön konsola sync ekranın ön tarafına konumlandırdım .

    Çeşitli uygulamalar ile navigasyon menüsünü tamamladım .açıkçası canavar gibi oldu .

    benim gibi multimedya ekrana çok fazla para vermek istemeyenler için alternatif olabilir .(daha iyi tabletler de alınıp takılabilir.)


    tablet :https://www.hepsiburada.com/lenovo-smart-tab-m8-tb-8505fs-za5c0062tr-32gb-pm-HB0000120WVK

    tablet stantını zemine sabitlemek için çift taraflı bant:https://www.hepsiburada.com/3m-03614-akrilik-ultra-guclu-cift-tarafli-bant-1-27cm-x-4-6-m-p-HBV000002HNUM

    tabletin stantda sarsılmalara karşı dayanıklı hale getirmek için :https://www.trendyol.com/pd/ozgurpazar/cift-tarafli-16-vantuzlu-telefon-tutucu-siyah-p-87470892

    2 adet civata (Vantuzu ayaklarından tablet stantına sabitlemek için .


    (tablet stantının alt tarafında şarj girişi var kabloyu tabletin arka tarafına gizledim.)


    eve çıkarken ya da ihtiyaç halinde tableti yanıma alabiliyorum .


    tablet için car launcher(Arayüz programı):https://play.google.com/store/apps/details?id=altergames.carlauncher&hl=tr&gl=US


    google görselleri :https://www.google.com/search?q=agama+car+launcher&tbm=isch&ved=2ahUKEwi90IKDt7zxAhWP76QKHW3eCM8Q2-cCegQIABAA&oq=agama+car+launcher&gs_lcp=CgNpbWcQAzIECCMQJzICCAAyBAgAEB4yBAgAEB4yBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBg6BQgAELEDOgQIABBDOgYIABAFEB5QkIcKWLulCmD0pgpoAHAAeAGAAbQBiAG0DpIBBDEzLjWYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=fdraYP2dC4_fkwXtvKP4DA&bih=1013&biw=2133&rlz=1C1GCEU_trTR823TR823






    birde zamanımız oldukça hafta sonları kampa gidiyoruz çadırımızda var gönül istiyor karavan alalım ama hem maliyeti hem de günlük kullanım için ideal değiller. kendi aracıma yatak fikri her zaman vardı bir kaç örnek izledim youtubedan ve yaptırmaya karar verdim .

    Tandık bir marangoz tarafından ölçüleri alınarak yapımı tamamlandı.


    1 tabaka polywood 21 mm 1250x2500

    4 adet boy menteşe

    100-150 adet civata


    daha detaylı resimler için googe da arama yapabilir siniz

    https://www.google.com/search?q=camping+box&rlz=1C1GCEU_trTR823TR823&sxsrf=ALeKk00uFGTNQ9eGdEiY6eFkEV3D5jfR_Q:1624954869463&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjpj5TOtLzxAhWKs6QKHWh-A4wQ_AUoAnoECAEQBA&biw=2133&bih=1013


    (normal şartlarda ihtiyaç duymayacağımız şeyler pandemi döneminde hayatımıza girdi. belki yine ihtiyaç olarak görmeyen bir çok kişi çıkacaktır ama belki faydalanmak isteyenler olur diye paylaşmaya karar verdim)









     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU
     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU
     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU
     YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU

    #fordcourier #ford #courier #camping #karavan #camping #campingbox




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo1903 -- 14 Şubat 2023; 13:20:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: melo1903

    Herkese merhaba ,


    Araca multimedya almak istiyordum ve uygun fiyatlı bulamadım .

    Daha sonra tablet takabilir miyim diye araştırdım çok fazla örnek bulamadım ama daha sonra stantlı olarak satılan bir tablet dikkatimi çekti.

    Ürün özellik ve gündüz kullanımı açısından ortalama bir cihaz fakat günlük kullanım için ve araç için yeterli olduğunu düşündüm .

    Satın alarak cihazı ön konsola sync ekranın ön tarafına konumlandırdım .

    Çeşitli uygulamalar ile navigasyon menüsünü tamamladım .açıkçası canavar gibi oldu .

    benim gibi multimedya ekrana çok fazla para vermek istemeyenler için alternatif olabilir .(daha iyi tabletler de alınıp takılabilir.)


    tablet :https://www.hepsiburada.com/lenovo-smart-tab-m8-tb-8505fs-za5c0062tr-32gb-pm-HB0000120WVK

    tablet stantını zemine sabitlemek için çift taraflı bant:https://www.hepsiburada.com/3m-03614-akrilik-ultra-guclu-cift-tarafli-bant-1-27cm-x-4-6-m-p-HBV000002HNUM

    tabletin stantda sarsılmalara karşı dayanıklı hale getirmek için :https://www.trendyol.com/pd/ozgurpazar/cift-tarafli-16-vantuzlu-telefon-tutucu-siyah-p-87470892

    2 adet civata (Vantuzu ayaklarından tablet stantına sabitlemek için .


    (tablet stantının alt tarafında şarj girişi var kabloyu tabletin arka tarafına gizledim.)


    eve çıkarken ya da ihtiyaç halinde tableti yanıma alabiliyorum .


    tablet için car launcher(Arayüz programı):https://play.google.com/store/apps/details?id=altergames.carlauncher&hl=tr&gl=US


    google görselleri :https://www.google.com/search?q=agama+car+launcher&tbm=isch&ved=2ahUKEwi90IKDt7zxAhWP76QKHW3eCM8Q2-cCegQIABAA&oq=agama+car+launcher&gs_lcp=CgNpbWcQAzIECCMQJzICCAAyBAgAEB4yBAgAEB4yBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBgyBAgAEBg6BQgAELEDOgQIABBDOgYIABAFEB5QkIcKWLulCmD0pgpoAHAAeAGAAbQBiAG0DpIBBDEzLjWYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=fdraYP2dC4_fkwXtvKP4DA&bih=1013&biw=2133&rlz=1C1GCEU_trTR823TR823






    birde zamanımız oldukça hafta sonları kampa gidiyoruz çadırımızda var gönül istiyor karavan alalım ama hem maliyeti hem de günlük kullanım için ideal değiller. kendi aracıma yatak fikri her zaman vardı bir kaç örnek izledim youtubedan ve yaptırmaya karar verdim .

    Tandık bir marangoz tarafından ölçüleri alınarak yapımı tamamlandı.


    1 tabaka polywood 21 mm 1250x2500

    4 adet boy menteşe

    100-150 adet civata


    daha detaylı resimler için googe da arama yapabilir siniz

    https://www.google.com/search?q=camping+box&rlz=1C1GCEU_trTR823TR823&sxsrf=ALeKk00uFGTNQ9eGdEiY6eFkEV3D5jfR_Q:1624954869463&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjpj5TOtLzxAhWKs6QKHWh-A4wQ_AUoAnoECAEQBA&biw=2133&bih=1013


    (normal şartlarda ihtiyaç duymayacağımız şeyler pandemi döneminde hayatımıza girdi. belki yine ihtiyaç olarak görmeyen bir çok kişi çıkacaktır ama belki faydalanmak isteyenler olur diye paylaşmaya karar verdim)









    #fordcourier #ford #courier #camping #karavan #camping #campingbox

    Çok güzel olmuş tablet fikri çok zekice tebrik ederim. Güle güle kullanın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.