Şimdi Ara

Yeni Ford Mondeo satışa sunulmaya hazır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yeni mondeo nihayet geldi. Reklam ve pazarlama işi tamamlandı.Yeni web sitesi hazır ancak şu an için güncel değil.

http://www.yenifordmondeo.com/

D sınıfı araç alacaklara tavsiyem beklemeleri yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 25 Ağustos 2014; 10:12:10 >

• Bu halen satışta olan güncel mondeo
  • Yanlış Anons.

Bursa'dan gol haberi vara döndü şu Mondeo mevzusu

Edit: 10:12'deki editi görmedim.Ford çalışanı ya da Ford'un Web sitesinden sorumlu biri misiniz?

Bu arada makyajlı kasası mı gelecek makyajsız kasası mı gelecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 25 Ağustos 2014; 10:23:24 >
  • hocamın mesajını tekrar okuyun
  • emreplt E kullanıcısına yanıt
    Hocam 10:12 de güncellenmiş ama ben çoktan yazıyordum mesajımı
  • Görende listelerde 1. sırada yer alacak sanacak. Gelsin diye bekleyenler bile almayacak nasıl olsa..
  • doğmadan öldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün gelmese de eninde sonunda gelecek, Avrupa ülkelerinde de durum Türkiye den farklı değildi ki, birçok Avrupa ülkesinde kısa zaman önce satışa çıktı, demek ki yarın öbür gün satışa çıkıyor. Yüzüldü yüzüldü sonuna gelindi artık
    Almanyada da satışa çıktıysa bu iş tamamdır.http://www.ford.de/Pkw-Modelle/FordMondeo ben fiyatları merak ediyorum asıl.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Abi aslında Ford Lansman fiyatı diye Jetta ile kafa kafaya fiyat verse baya gülerim yalnız

Yalnız Almanya'da Trendline Passat'tan pahalı
  • gelmez daha, bu forumdakiler bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Abi aslında Ford Lansman fiyatı diye Jetta ile kafa kafaya fiyat verse baya gülerim yalnız

Yalnız Almanya'da Trendline Passat'tan pahalı

ora alamanya ordakiler anlıyo arabadan :)
  • Ford'u tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir araba yapmış d sınıfında kral olur bu araba ,tasarımı mükemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat'ı ezip geçecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 160 lığın manuelde 0–100 ü 9.2 saniye ort tüketim 5.8
    1.5 160 lığın otomatik 0–100 ü 9.2 saniye ort tüketim 6.3

Bu otomatik powershift mi? Eğer tam otomatik ise başarılı görünüyor.

1.6 tdci manuel 115 ps 0–100 12.1 saniye. Hemde manuel, bence çekilir çile değil. Otomatik olsa tamam derim.

Kaç kilogram bu araba bulamadım ben.

• direk makyajlısı gelse bari..
  • Haydi hayırlısı.

• Verilen site diğer arkadaşlarında dediği gibi güncel satışta olan mondeo sitesi

ayrıca yeni mondeo şuanda Amerikada makyajlanıyor, makyajlanmış hali bitecek satışa çıkacak bize gelecek en iyi ihtimal 2015 ortasını bulur

ayrıca bir çok kişinin kaçırdığı bir detay var,

o içini çok beğendiğiniz model 2.0 benzinli motorlarda bir çok opsiyon eklenmiş hali, ülkemizde fiyatı ne olur bilinmez,

forumda araştırın eski konulara bakın standart donanım mondeo nun içi ne kadar dandik görürsünüz dışı aynı ama içi dandik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

1.5 160 lığın manuelde 0–100 ü 9.2 saniye ort tüketim 5.8
    1.5 160 lığın otomatik 0–100 ü 9.2 saniye ort tüketim 6.3

Bu otomatik powershift mi? Eğer tam otomatik ise başarılı görünüyor.

1.6 tdci manuel 115 ps 0–100 12.1 saniye. Hemde manuel, bence çekilir çile değil. Otomatik olsa tamam derim.

Kaç kilogram bu araba bulamadım ben.

1.5 benzinli otomatik 6 ileri klasik tork konvertörlü şanzıman sadece modern şanzımanlar gibi kulakçık eklenmiş olması lazım.
    Ford Kugadaki 1.6 180 bg motorda kullanılan şanzıman.

2015te focusta 1.0 litre motorda da otomatik olacak . Fiestadaki 1.0 otomatik powershift olmasına rağmen focusunki yine aynı 1.0 selectshift klasik otomatik olacak..

Ben mondeo 1.6 160 titanium (SW veya HB ) LED farlı 80-85 bin civarlarında olursa almayı düşünüyorum. Ancak bu pek mümkün görünmüyor.

• kara_eylül kullanıcısına yanıt
    Bir çok aracın baz donanımı ile üst donanımı arasında fark oluyor, mondeo ya özgü bir durum değil.
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Bu çok sevindirici bir haber. Kuga kullandım ve şanzımanı çok beğendim. Vites geçişleri başarılı, gaz ve direksiyon tepkileride çok iyi. Tek sorun çok rahat 13 lt/100 km tüketim yakalanıyor olması. 2015 aralık için kesin bir değişim düşünüyorum. F30 makyak yiyecek o zamana. Eğer 140–150 civarına otomatik far asistanlı elektronik park frenli ve navili ve hklı 3.20 ied olursa düşünürüm. Yoksa mondeo, passat, c5, latitude gibi yeni modeller çıkmış olacak onların fiyat performansı önemli. 160lık mondeo 9 saniyede 170lik ied 7.5 saniyede hızlanıyor. Bu farkı egale edebilecek bir hafifleme gelirse astra, megane 4 bile düşünebilirim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.