|
| _____________________________ |

1 Mobil
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbhakanb -- 30 Ağustos 2020; 23:2:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
Ben de şirket arabası olarak 10bin km dir focus titanium dizel 2021 model kullanıyorum. Önceden 2016dan beri İnsignia makyajlı önceki kasa ve makyajsız yeni kasa otomatik kullandım . Onlarda da klasik otomatik vites vardı. Daha önceden Fluence Edc ve Micra Cvt de kullandım. Fluence 0 km almıştım 2.günde şanzuman garantiden değişti. Özet olarak Fordun 8 ileri vitesini beğendim ancak bence tek sorunu vites kolunda . Evet çok gösterişli çevirmeli düğme şeklinde tasarlanmış ancak parketmelerde vb vites değil çevirmeli sistem geç kalıyor. hızlıca ileriden geriye kaldırım inişlerinde falan vites geçtimi geçmedimi anlaşılmıyor.freni bırakınca araba kararsız kalıyor. Sorun viteste değil direkt kol olsaydı çok daha verimli olurdu. Bir de yokuş aşağı çalıştırdınız D ye aldınız ilerlediniz bir kere başıma geldi vites sanırım geçmedi ve araç şanzuman freni yapar gibi durdu. Yani bu da kol ile alakalı sanırım. şatafatlı işler sıkıntılı. Onun dışında araç çok stabil mazda altyapısı varmı yokmu bilmiyorum ancak tutuş çok iyi yüksek süratlerde insignialardan neredeyse daha kararlı gidiyor. yüksek hızlarda çok beğeniyorum. geri giderken direksiyon tam sağa kırdığımda ön süspansiyondan tak sesi geliyor araba 15binkm de . yakıt tüketimi çok çok yoğun dur kalk şehiriçinde ortalama 6,4 geçmedi. Ki ben çok dur kalktan bahsediyorum. bu araç normalde 5,5 görür. arka salıncak sistemi mi tam bağımsız mı emin değilim ancak iyi yol tutuyor . kapı kapanma sesleri ve genele olarak tıkırtı namına hiçbirşey yok. içi de başarılı kullandıkça seviliyor. aracın sinyal kolları geçişleri bile tok torpido kapanma vb bence çok çok kaliteli üretllmiş. yurtdışı testlerde de okudum toklukta Audi ye yaklaşılmış kesinlikle üst sınıf kalitesi var diyorlar. gerçekten aklıma gelen ilk kelime tok araç. şirket arabası olmasaydı ben alırmıydım evet kesinlikle alırdım. Ancak Opel tasarımlarını daha fazla beğeniyorum onda da Sedan namına bişey kalmadı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf_1977 -- 24 Aralık 2021; 8:41:31 > |
|