Şimdi Ara

Yeni Fiyat/Performans telefonu 'GM 5 Plus video inceleme' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesut Çevik'in tanıttığı övdüğü telefonu almam. Bu hatayı Discovery Elite alırken yaptım...
  • Pili su gibi içen 2k ekranı, dengesiz platformu (s801 - 2k ekran), ısınması ve her haliyle çatlayan kasası ile G3 öneren arkadaşlar; bari daha dengeli bir yapı sunan G2'yi önerin.

    Ayrıca şu cihazın hakkını yemeyin. Sd 617 uçmasa da bu fiyat bandı için yeterli olacaktır. Geri kalan donanım alt yapısı güzel ayarlanmış. GM 4G modelindekine benzer can sıkıcı kronik hatalarla (micro usb soket arızası) gelmez ise alıcısını memnun eder.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    Erdi barcelona'da lg g5 incelesin garibim mesut cevikte ofiste gm 5 plus incelesin hey gidi hey

    dikkatli izlesen videonun nerde cekildiğini mesut beyinde barcelonada olduğunu anlardın.. haberdede mobil dünya kongresi kapsamında deniyor zaten.. lakin inceleme kısa olmuş o garip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM'nin hiçbir telefonuna 1000 lira verilmez. Burda telefonu öven üyeler de 1000 liraya telefon alacak olsalar GM almazlar.
  • Cok pahali. Bu fiyata daha guclu donanim beklerdim.

    USB TYPE-C si dosya transfer hizi USB 3.1 mi ve USB TYPE-C si HDMI gibi farkli monitor ve TV lere baglanabilirligi var mi ? Sanmiyorum NExus 6P de bile yoktu ..

    Yerli olabilmesi icin 700 TL fiyatiyla beklerdim.


    Parca bilesenleri arti maliyetler olarak bakildiginda kari da makul seviyede olsa idi 700 TL olmasini beklerdim . Mevcut eskimis Android One li General One 4G icin se fiyati 400 TL ye cekmelerini beklerim .


    Sonucta yabanci bir marka degil fazladan vergiler olmamali.

    General Mobile TELPA dan su telefonun parca bilesenlerin toptan aldiklari fiyatlarini bir ogrensek !

    Eminim 150$ altidir .

    150$ uzerine maliyetler ( hizmet vs ) nedir ?

    Yani su telefon icin NET KARI nedir ? Merak ediyorum .

    Iktidara yakin iktidarin bircok Fatih Projesini de yapan bir firmadir TELPA / General Mobile .

    Bu firmanin fiyatta avantaji devlet destegi filan varsa YERLI derim.

    Yoksa bu fiyata bu donanim etmez .

    Hindistan gibi devletlerin tesvikleri ile birkac Dolarlik telefon dahi yapabiliyorlar ( vasat donanim olsun demiyorum ... )


    Bu fiyata daha guclu bir donanim beklerdim .

    New York merkezli sozde yerli markadir ... Inanmayan garanti belgesinde ispatina bakar .

    Artik devir boyle olmak gerektiriyor !!! Yerli anlayisi boyle .

    Gerci bu telefonda CIN de uretiliyordur .

    Bari montaji filan burda yapilsa ...

    Is istihdami acisindan da ekmek kazandirabilirlerdi HARBI YERLI URETIM OLSA idi .

    Cinliler kazaniyor sonucta.





  • fiyat iyi gibi vetel daha kötüsüne 1300 lira istiyor tek farkı metal çerçeve.
  • çözünürlük ve ekran büyüklüğü performansı rami bataryası açıkcası beni cezbetti kamera çekimi iyi olursa ve performans bayılmaz ise çok iyi bence.. çıktığı gün alırım.
    1000 tl ye.

  • Parmak izi okuyucu ile gelse fark yaratabilirdi. ancak onu koymamışlar..3 gb ram referans android yazılımında göz boyamadan başka bir şey değildir..gorilla glass 3 yeterliydi, ön kamera 5 mp olsa kimse ses çıkarmazdı. buralardan yaptığın tasarrufları parmak okuma sensörü ve arkaya metal kapak yapsaydın harika bir cihaz olurdu. ekranda 5 inç 720p kaliteli bir ips panel olmalıydı. GM 4g de ki panel çok dandikti. gm 5 plus anlattığım gibi olsa çoğu insan alırdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranas -- 23 Şubat 2016; 8:58:31 >
  • Ürün bence avrupada da başarı sağlar, benzer donanıma htc gibi firmaların istediği rakamları biliyoruz. İki yıl güncelleme desteği CAT 7 modemi, genel itibariyle cihaz şık duruyor. Ben şahsen 5 inçten büyük telefonlara bakmıyorum, büyük ekran sevenler için güzel telefon..

  • İyi hoş güzel de bu telefona 1000 lira çok be abi. 1000 Liraya bir çok özelliği baskın iyi olan, dünya devi marka LG G3 dururken bu telefonu niye alayım. He diyorsanız "sonuçta Türk markası, destek olmak lazım," falan, "ben de Türküm bana kim destek olacak" derim.Bu telefonun fiyatı 699 hadi olmadı 799.

  • Bir Türk firmasının ürettiği telefonun klavyesi neden Türkçe karakterleri ihtiva etmez?
  • Bu telefon olmuş...

  • Bence gerçek anlamda fiyat performans telefonu olmuş. Fiyatını fazla bulan arkadaşlar aynı donanım seviyesinde 2500 tl fiyattan satılan HTC One A9 modeline baksınlar. Bence fiyatı da bu modele bakacak olursak gayet makul. General Mobile Android One 4G telefonunu da kullandım. Bence bu modelde google'ın desteği ile gayet güzel bir telefon olacaktır. Ben fiyat olarak 899 tl gibi bir fiyat olacağını tahmin ediyordum. Ancak bu fiyatta bu telefon için çok değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: karahuso

    İyi hoş güzel de bu telefona 1000 lira çok be abi. 1000 Liraya bir çok özelliği baskın iyi olan, dünya devi marka LG G3 dururken bu telefonu niye alayım. He diyorsanız "sonuçta Türk markası, destek olmak lazım," falan, "ben de Türküm bana kim destek olacak" derim.Bu telefonun fiyatı 699 hadi olmadı 799.

    Yok canım 500e al git.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izi okuyucu ve 652 işlemci olsa gideri vardı. Bir de 5,5" telefon bir kere aldım bir daha 4,7" üzeri telefon almam. Bunlar telefon filan değil bildiğin tepsi.

  • Bu telefonu LG G3 ile karşılaştıran arkadaşlar, Lg G3 modelinin sahip olduğu snapdragon 801 işlemcisi ile bu telefonun sahip olduğu snapdragon 617 işlemcilerinin karşılaştırmalı testlerine baksınlar. snapdragon 617 işlemcisine sahip cep telefonları işlemci tarafında snapdragon 801 işlemcili telefonları resmen eziyorlar. Grafik tarafında da G3 telefonunda bulunan Andreno 330 grafik işlemci ile bu cihazda bulunan Andreno 405 grafik işlemci birbirlerine yakın sonuçlar elde ediyor. Burada Lg G3 telefonunu kötülemek değil amacım. Bence gayet güzel bir telefon. Ancak neticede eski teknoloji üst seviye telefon, yeni teknoloji orta seviye telefon karşısında performans olarak daha yavaş.

  • Herzamanki gibi yine bir çöp telefonla gelmiş GM. snapdragon 617 nedir Allah aşkına. Gidin mi4 veya redmi note 3pro düşürmeye bakın o paraya.

  • Ben beğendim, yeni telefon almış olmasam bunu da düşünürdüm.

  • GM5 ne demek.

  • nasıl mili bi telofon onu anlamadım avrupa satıs fiyatı 199€ bize 999TL anlayın milleti nasıl bekledikerini...ambalaj milli, içi çin ,satış fiyatı kazık marka..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 23 Şubat 2016; 17:56:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.