Şimdi Ara

YENİ FİAT OTTİMO HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
4.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiat'ın daha önceden piyasaya süreceğini duyurduğu yeni hatchback modeli Ottimo ve aynı serinin sedan üretimi olacak olan Viaggio hakkında ayrıntılar netleşti.
    Tofaş, daha önce 2015’te üretimine başlanacağını açıkladığı yeni sedan modeline ek olarak, toplam 520 milyon dolarlık yatırımla biri hatchback, diğeri de station olmak üzere iki yeni Fiat modelin daha 2016 yılında Bursa’da bantlardan çıkacağını duyurdu.

Fiat Chrysler Automobiles’in dünya çapındaki en büyük üretim ve Ar-Ge merkezlerinden olan Tofaş, yatırımlarını sürdürüyor. Tofaş, yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda, ortağı FCA ile üzerinde çalıştığı yeni sedan otomobil projesinin ardından, biri hatchback diğeri ise station wagon olmak üzere, iki yeni modelin üretimine başlamayı planladığını açıkladı. Tofaş, 2016’da üretilmesi planlanan bu iki yeni binek otomobil için Bursa fabrikasına toplam 520 milyon dolarlık yatırım hedefliyor. Tofaş’ın yapacağı yeni yatırımları açıklayan Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, “Yeni Doblo, yeni Sedan otomobil ve şimdi de bu iki yeni modelle birlikte Tofaş’ın yatırım tutarı toplam 1.4 milyar dolara ulaşıyor” dedi. Türkiye’yi 2023 vizyonuna, yani dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına taşıyacak yapı taşlarından birinin sanayi gücümüzü geliştirmek olduğunu her fırsatta vurguladıklarını belirten Koç, “Bu yeni otomobil yatırımlarımızın Tofaş’ın ihracatına da ivme kazandırırken, taşıdığı ihracat potansiyeliyle ülkemizin cari açığının azaltılmasına da katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

ÇİN’DEKİ İSMİ OTTIMO

Tofaş’ın Fiat Linea’nın yerine üretileceğini açıkladığı yeni sedan otomobilin platform kardeşi Çin’de bir süredir Viaggio adıyla bantlardan çıkıyor. 2016 yılında üretilecekleri açıklanan hatchback ve station modeller ise geçen yıl Pekin Fuarı’nda Ottimo adıyla gösterilmişlerdi.

GRUBUN İLK GLOBAL OYUNCULARI

Fiat Chrysler Automobiles’in Kuzey Amerika’da Dodge Dart, Avrupa’da Alfa Romeo Giulietta, Çin’de ise Viaggio adıyla pazara sunduğu ortak platforma sahip otomobiller, CEO Sergio Marchionne’nin, hayata geçirmeyi hedeflediği en büyük planıydı. Türkiye ve Bursa Tofaş fabrikasına hayranlığını her fırsatta dile getiren Marchionne bu kez aynı platforma sahip üç otomobilin Fiat markasıyla ve Türkiye’de üretilmesi kararına imza attı.

Fiat'ın yakında piyasaya süreceğini duyurduğu Fiat Ottimo'ya ait detaylı iç ve dış fotoğrafları. Fiat Ottimo modeli Sport ve Luxurious Sport olmak üzere iki farklı seçenek sunacak.

Fiat Ottimo Sport interior and exterior photos and images.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi net w -- 10 Kasım 2014; 21:30:54 >

• Arac guzelmis. Ucuz olursa fena satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakışıklı

• Vay vay vay tasarım olmuş arkadan bir a3 havası da yakalamışlar.

• Sekli gayet iyi

• arka taraf Q7 ön taraf mazda 3 der kaçarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: disparity

arka taraf Q7 ön taraf mazda 3 der kaçarım

Mazda 3 ne alaka? Uzaktan yakindan alakasi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 toyota yaris hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shedower. kullanıcısına yanıt
    far kısmını biraz benzettim hocam.Aslında foruma gönderme yapmıştım.Her çıkan araç birşeylere benzetiliyor.
  • Çok çekici gözüküyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disparity

far kısmını biraz benzettim hocam.Aslında foruma gönderme yapmıştım.Her çıkan araç birşeylere benzetiliyor.

Espriyi anlamamisim o zaman kusruma bakmayin

• Guzelmiş.

• Ben tasarımını çok beğendim. Uygun fiyattan satılırsa direk lider olur.

• Arka farlar a3,yan taraf astra j,ön taraf fiat bravo,

• Forum beğendiyse araç tutmaz kesin.
    Bkz. Aveo, Mazda 3, Colt

• 2016 ' ya kadar kim öle kim kala.Hatta bazen gecikmelerde yaşanıyor. Bunu direkt olarak 2017 ' ye yuvarlarlar zaten. Bence çok çok geç kaldılar.
  • Julyet havası var güzel olmuş.

• Off... umarım sonu Bravo gibi olmaz
  • Türkiyede üretildiği için alırım fanboyluga gerek yok. 1.6 mjet manuel cam tavan olsun yemede yanında yat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı olanı gelsin, fiyatı uygun olsun ilk alacak olan benim.
  • BAK İSTEYİNCE OLUYORMUŞ FİAT !
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.