Şimdi Ara

Renault yeni C-SUV modelinin ismini açıkladı: Boreal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault yeni C-SUV modelinin ismini açıkladı: Boreal
    Haberde KDesign tarafından paylaşılan temsili görsel kullanılmıştır.

Renault, C-SUV segmentindeki yeni modelinin adını Boreal olarak açıkladı. Önümüzdeki aylarda tanıtılacağı duyurulan yeni Renaul Boreal, Avrupa dışındaki 70'ten fazla pazarda satışa sunulacak ve ilk olarak Latin Amerika'da piyasaya çıkacak.

Renault’nun “International Game Plan 2027” stratejisinde önemli bir adım olarak konumlandırılan Boreal, 2023’ün sonlarında tanıtılan Kardian’ın ardından geliyor. Boreal’in tanıtımı Brezilya’da yapılacak ve Renault, bu crossover’a isim verirken epey düşündüklerini söylüyor. Açıklamaya göre “Boreal” ismi, Yunan mitolojisinde rüzgar tanrısı Boreas’tan türetilmiş. Ayrıca Latince’de “kuzey rüzgarı” anlamına geliyor.

Renault İsimlendirme Stratejileri Müdürü Sylvia dos Santos’a göre, bu isim bir SUV için oldukça uygun çünkü güç ve “statü kazandıran bir tasarım” çağrışımı yapıyor. Ayrıca aurora borealis yani kuzey ışıklarıyla da bağlantılı olduğu için egzotik bir his uyandırıyor.

Ayrıca Bkz.Tesla vs Waymo: Otonomide rekabet sertleşiyor

Sonuç olarak Renault, Boreal isminin SUV’un temsil ettiği teknoloji, statü ve konfor gibi değerleri mükemmel şekilde yansıttığını belirtiyor. Aracın, markanın ürün gamında daha önce benzeri görülmemiş bir model olacağı ve “kaçış ve keşif için bir davet” niteliği taşıdığı vurgulanıyor.

Pazarlama söylemleri bir kenara bırakılırsa, Boreal’in Dacia Bigster’ın yeniden markalanmış bir versiyonu olabileceğine dair söylentiler var. Bu çok şaşırtıcı değil çünkü daha önce tanıtılan Kardian da Dacia Sandero’nun hafifçe revize edilmiş bir versiyonuydu.

Eğer bu iddialar doğru çıkarsa, Boreal büyük ihtimalle uygun fiyatlı, sade iç tasarıma sahip ve sağlam görünümlü bir crossover olacak. 10.1 inçlik bilgi-eğlence sistemi, 7 veya 10 inçlik dijital gösterge paneli gibi donanımlara sahip olabilir.

• Bi an Duster gördüm sandım.

• Makyaj görmüş yeni kasa Duster zannettim.

• Duster sanan tek kişi ben olmadığıma sevindim.

• Renault daha kaç tane model çıkartıp sonra çöpe atacak

• dacia bigster in arka kapı kollusu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacKartal78 -- 29 Nisan 2025; 16:59:44 >
  • Renonun bu model isim değiştirme fantazisi de yetti arttı gayri...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Salak olsak Dacia yayı yedirecek bize saf gördüler ya.

• Bormatic daha güzel olurdu hem malzemesi de hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 29 Nisan 2025; 21:31:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Duster zaten bu. 3. Dünya ülkeleri için ama. Yeni bir model değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Aynen araç zaten Duster Bigster ancak bu Latin Amerika versiyonu , Renault Güney Amerikada ciddi pazar payına sahip avrupada eskiyen modelleri orada satıyor ,mesela dacia dokker ı orada Renault kangoo ismiyle satıyordu

Avrupa dışında satılacak zaten

• en kalitesiz suv yarışması olsa kesin bunlar kazanır

• Ğönu maalesef megan 2'den sonra çöktü.

1.5 dci motor ne kemikli arabaydı be. Çok iyiydi. Yakıt yakmıyordu, şehir içi 1000 km şaka mı?

• Araç Duster Bigster'ın Renault logolu hali muhtemelen.

• Aynı arabanın uzunu. Segment atlatmak için ismini değiştiriyorlar. Tayron gibi işte.

• Birkaç yıla Renault'nun isim çöplüğünde unutulacak bir model daha Renault yeni C-SUV modelinin ismini açıkladı: Boreal .

• Austral var, o da yeni.. Rafael çıkardınız.. o da yeni.. bunlar zaten yeni değil mi?

bu ne şimdi? Nesi farklı? elinde Austral olana yaşattığınız hissiyatı biliyormusunuz sayın REnault yetkilileri.. İyice tadını kaçırdınız işin.. Böyle olmaz! Renault yeni C-SUV modelinin ismini açıkladı: Boreal 

• Editör temsili görsel kullanılmıştır yazmış arkadaşlar. Duster la şimdilik bir alakası yok.

Düzeltme: Varmış. Yeni jenerasyon Duster diye açıklamışlar. 7 koltuklu olanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridercop -- 30 Nisan 2025; 10:35:10 >
  • Makyajlı ve isim değiştirmiş bildiğin Duster işte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.