Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.399
Cevap
174
Favori
897.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiat Egea lounge paket alan arkadaşım, aracın tesliminin sürekli ertelenmesi üzerine Fiat merkezden hediye olarak ön park sensörü talep etmiş. Fiatta geri arayıp bunu kabul ettiklerini söylemiş.
    İsterseniz sizde bekleyenler olarak sizde Fiat Genel Merkezi arayıp hediye olarak Ön park sensörü talep edin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaputa taş gelmiş boyayı sıyırmış. hafiften malzemeyi bile zedelemiş. Araba beyaz renk. Bunun renk kodu falan nedir arkadaşlar. İnternetten pasta cila rötuş boya alıp kendim onarım yapmayı deniycem. Moralim bozuldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ririii

    Kaputa taş gelmiş boyayı sıyırmış. hafiften malzemeyi bile zedelemiş. Araba beyaz renk. Bunun renk kodu falan nedir arkadaşlar. İnternetten pasta cila rötuş boya alıp kendim onarım yapmayı deniycem. Moralim bozuldu

    Geçmiş olsun. İnsanın canı sıkılır tabi. Valla ben bile üzüldüm. Şöyle ki benim arabada boya koruma var ve kaput ve bir altındaki bölmeye koruma yapıştırmışlar. Telefon ekranlarına nano ekran koruyucu nasıl aynı şekilde koruma yapıştırmışlar. Fikir olsun belki sende yaptırmak istersin. Faydalı olur.

  • Arkadaşlar yakın zaman Egea 2021 1.4 HB Street için fiyat teklifi ya da stok durumu soran oldu mu? Teslim için yine ileri bir tarih mi veriyorlar?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saig10 -- 24 Şubat 2021; 12:31:46 >
  • saig10 kullanıcısına yanıt

    Pandemi dolasıyla üretim az olduğu için araçlara ileri tarih veriliyor. Belki de bayilerde gelip satılmayı bekleyen de olabilir. Araştırmanız lazım. Fiat ın kendi sitesinde araç fiyatları var. Fiyat neyse bayide de o fiyat. Teklif almanıza gerek yok.

  • Kaloriferi açtığım zaman sağ taraftan cır cır cır ses geliyordu çok hafiften. Aracı ocak ayında teslim aldım. 1 ay 2000 km geçti sorun düzelmedi. Bugün servise götürdüm aracı kalorifer motoru değişecek dediler. Ellerinde parça olmadığını için cuma gününe randevu verdiler.
    Ayni sorunu yaşayan varsa sorun kalorifer motorundanmis bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat_5320 kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun hocam. Teşekkürler. Aklımızda olsun YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) 

  • Herkese merhaba, 2021 egea sedan alıp bayiye geldiğini söylendikten sonra fabrika aracı geri çağırdı arıza çıktı vb. şeyler söylenip araç alımı ertelenen oldu mu acaba? Ya da teslim aldıktan sonra servise kontrol için çağırılan? Araç 1.4 fire easy. Aracım bayideydi fabrika çağırdı deyip vermediler başkasına sattılar diye işkillenip fabrikayı aradım airbag yazılımından dolayıdır dedi, bayiye gittim araç çalışmamış vs. denildi. Olayın aslı nedir acaba bilen birisi var mı?

  • arkadaşlar arabayı çalıştırırken kadran selamlamadan sonra ibreyi geriye çekiliyor. bu hareket daha önce dikkatimi çekmemişti normal mi değil mi bilmiyorum. muhtemelen daha önce yapmıyordu yakın zamanda oldu ama neden oldu bilmiyorum. video yükledim. bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim. 0.10 saniyede ki kısım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 25 Şubat 2021; 21:53:41 >
  • Normal kanka ya :)
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Aklıma akünün zayıflamış olma ihtimali geliyor. Aküyü göstergeden kontrol edebiliyorum ben. Siz de menüde akü seviyesi gösterme kısmından akü seviyesine bakın. Üç çizgi olunca yeterli güç sağlanıyor. Ama iki çizgi veya bir çizgi gösteriyorsa akü zayıflamıştır.

    İlaveten internette yaptığım arama sonucu şu videoya ulaştım. Sizinkine çok benziyor. Muhtemelen aküden oluyordur sizde de. Akü seviyesini kontrol ettirmeniz iyi olur.

    https://m.youtube.com/watch?v=5U0xCSC30OA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilkentli06

    Herkese merhaba, 2021 egea sedan alıp bayiye geldiğini söylendikten sonra fabrika aracı geri çağırdı arıza çıktı vb. şeyler söylenip araç alımı ertelenen oldu mu acaba? Ya da teslim aldıktan sonra servise kontrol için çağırılan? Araç 1.4 fire easy. Aracım bayideydi fabrika çağırdı deyip vermediler başkasına sattılar diye işkillenip fabrikayı aradım airbag yazılımından dolayıdır dedi, bayiye gittim araç çalışmamış vs. denildi. Olayın aslı nedir acaba bilen birisi var mı?

    Geçen hafta Fiat tan mesaj geldi güncelleme için. Gittik verdik aracı 25 dakikada güncelleme bitti aldık geldik. Bırakın gidin yada daha sonra alın diye birşey denmedi. Onu araştırın arkasını bırakmayın.

  • ne_demek kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam, bakalım güya pazartesi aynısından bir adet daha gelecekmiş yalan çıkmazsa.

  • bilkentli06 B kullanıcısına yanıt

    Ben Ocak 2021 de 2020 model 1.4 easy teslim aldım. Fakat üretim az, talep çok olduğu için daha araç fabrikada bantta iken bana hangi araç geleceği belli idi. Araç daha banttan inmeden faturayı kestiler şasi numarası belliydi. Eğer aynı durum devam ediyorsa fabrikadan sizin adınıza gelen aracı bi başkasına sizden habersiz başka birine veriyolarsa büyük sıkıntı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkentli06 B kullanıcısına yanıt

    Ben size satışı yapıldı diye anlamışım hocam pardon. Eğer araç bayiye geldikten sonra gittiyse sizlik bir durum yok. Fiatın çözeceği bir durum. Eğer araç arızalı ise ve siz aldıktan sonra böyle birşey çıksaydı daha çok canınız sıkılırdı. Böylesi daha iyi olmuş bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 26 Şubat 2021; 15:46:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuzdere20

    Ben Ocak 2021 de 2020 model 1.4 easy teslim aldım. Fakat üretim az, talep çok olduğu için daha araç fabrikada bantta iken bana hangi araç geleceği belli idi. Araç daha banttan inmeden faturayı kestiler şasi numarası belliydi. Eğer aynı durum devam ediyorsa fabrikadan sizin adınıza gelen aracı bi başkasına sizden habersiz başka birine veriyolarsa büyük sıkıntı

    Banttan inmeden kestikleri proforma fatura olmasın hocam ?

  • Nemesis-Prime kullanıcısına yanıt
    video ve yanıt için teşekkürler. Arabaya gidip baktım hatta emin olayım diye biraz kullandım akü göstergesi 3 çubuk dolu gözüküyor. Bu arada araç 2018 model 43 bin km’de benzinli.

    3 çubuk dolu olması nedeniyle akü ile ilgisi yoktur sanırım bu durumda??

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzdere20 K kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam proforma vardı zaten benim için gelen aracıda gidip görmüştümde otoparkta tüp için parktan çıkaracaklardı hiç çalışmamış sanırım. Şimdi yeni gelecek aracın proforma faturası yarın çıkacakmış.

  • ne_demek kullanıcısına yanıt

    Öyle valla hocam geç olsun da güç olmasın ne diyelim 1 hafta beklemek sorun değil.

  • ne_demek kullanıcısına yanıt

    Hocam aracı 12 ocak 2021 teslim aldım fatura 29 Aralık 2020 de kesildi. Araç ne durumda nerede dediğimde bi kaç haftaya üretimi tamamlanıp banttan çıkacak dediler. Faturaya şimdi baktım proforma fatura değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.