Şimdi Ara

Yeni ev için öneriler - Ev eşyası - Evleniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ağustosta evleniyorum Doğal olarak ev tuttum. Şuanlık ceviz renk mobilyaları hallettim, halı, perde ve beyaz eşya da halloldu. Şuan eski evde ev arkadaşımda kalıyorum. İnternet, TV, Ps4, pc orada.. Eşyalar bana ait. Evlenmeden önce interneti vs taşıdıktan sonra yeni eve geçeceğim. Eski evden pek bir şey getirmeyeceğim zaten tvyi yeni aldım sony 4k bravia ps4 pro için, pc ve figürlerimi götüreceğim. Şimdi, evde bazı eksikler var. Bunlardan bazıları;

Evin salonunu modern yapıyoruz, ceviz rengi ağırlıklı TV ve ps4 salonda olacak. Ayrıca evde salona nispeten daha ufak olan ancak manzarası güzel olan bir oda mevcut. Ben burayı eğlence odası yapacağım. Son sistem PC, Figür rafı (Star Wars Black Series, World of Warcraft ve diğer evren figürleri) Kılıç, kalkanlar vs.. Rahat koltuklar ve bir tane ucuz yollu ama performanslı TV (asıl ps4 tvsi salonda olacak bir tane daha pahalı TV alamam :/ ya da yine büyük 4k ama çok çok uygun bir tv bulup onu salona koyarım diğer sony 4k yı oyun odasına alabilirim ilerde.) Nişanlımda benim kafadan olduğu için o oda güzel olacak. Birincisi bu oda için önerileriniz var mı ? Nasıl koltuk almalıyım ? Köşe takımı, puf, raf, figür vs...

İkincisi ise almam gereken bazı ev aletleri var. Bunlar bizim alışkın olduğumuz pc dünyası gibi olmadığı için kazık yemek istemiyorum. Bakıyorsun şekilli şüküllü elektrik süpürgesi 700 tl vay iyiymiş diyorsun başka mağazada 450 tl.. Özellikle fiyat/performans açısından iyi olan, dayanıklı önerileriniz varsa media markt/teknosa/vatan vs. önerilerinizi bekliyorum. 1-2 güne alacağım.

- Elektrikli Süpürge max 700-800
    - Mini Fırın max 500
    - Ocak
    - Çalışma Masası (Bilgisayar için)
    - Bilgisayar Koltuğu
    - Sizin ev ile ilgili önerileriniz. - ışıklandırma, eğlence, oyun odası için f/p koltuk vs.

Ev Ankara'da bu arada arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 19 Haziran 2018; 11:54:27 >

• yok mu bir öneri

Yol yakinken vazgec derim

Sen iyi bir cocuga benziyorsun senin ilerde kotu olmani istemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Dostum evlenmekle hayatinin hatasini yapiyorsun ben sana söyleyim

Yol yakinken vazgec derim

Sen iyi bir cocuga benziyorsun senin ilerde kotu olmani istemem
    Yok Turbo kafa dengi biri.. Birbirimize uyumumuz %100 izlediğimiz dizilere kadar (Supernatural gibi) düşünce yapısından zevk aldığımız şeylere kadar her noktamız ortak. 2 yılda hiç tartışmadık bile. Umuyorum ki örnek bir çift olacağız.

Evlenme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Yok Turbo kafa dengi biri.. Birbirimize uyumumuz %100 izlediğimiz dizilere kadar (Supernatural gibi) düşünce yapısından zevk aldığımız şeylere kadar her noktamız ortak. 2 yılda hiç tartışmadık bile. Umuyorum ki örnek bir çift olacağız.

Alıntıları Göster

Herkes evlenmeden önce öyle diyor zaten hic sasirmadim dediklerine

Evlenince hersey degisir yegenim abinin sözünü unutma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev Sinema Sistemi İçin Öneri
    2 yıl önce açıldı
    EV İÇİN LCD TAVSİYESİ
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ah evlenmem evlenmem
    Kitabıma evlenmem
    Bu genç yaşta kendimi
    İnan heder edemem
  • Bu ne ya, herkes olumsuz konuşmuş. Bence bu kadar karamsar olmayın. Çevredeki insanların çoğu doğru dürüst anlaşmadan, kafa yapısının uyuşup uyuşmadığını düşünmeden evleniyor. Ben böyle olacağını kesinlikle düşünmüyorum. Elbet sizlerde evleneceksiniz sonuçta.. Yaş 26 bu arada
  • lan adama bir akıl vermeyen maydanoz olmayın her şeye. gelmiş meriçler evlenmeyin hayatınızı karartırsınız diye söylüyorlar. sanki evlendiler de tecrübe edindiler ona göre ikaz da bulunuyorlar. adamın sorusunu kaynatıyorlar.

allah mutlu mesut etsin kardeşim. forumda başka bir bölüm vardı konuyu oraya açman lazım. bir de direk google a süpürge tavsiyesi, fırın tavsiyesi falan yazarsan daha kolay ulaşabilirsin tavsiyelere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim öncelikle hayırlı olsun eğer içine sindiyse bize bir şey demek düşmez inşallah çok mutlu olursun bakma burdaki olumsuz görüşlere dh hep böyle zaten hemen gömerler ezerler konunu, öncelikle f/p olarak çok iyi araştır eşya her zaman alınmıyor kaliteli marka tercih etmeye özen göster garanti olayı önemli ne kadar fazla yıl o kadar uzun ömürlü olur ileriyide düşün ps4 4k falan derken sanırım yaşın 20 küsürlerde gerçi bende evlensem böyle bir set-up kurardım sonuçta devir değişti buralarda çok fazla yardım alamazsın google amcaya sor ürün ürün araştır.

Orijinalden alıntı: ReaperVR

senin konuşmalarından anladıgım kadarıyla sen hala unılı ogrencı kafasında yasıyorsun ve evı ona gore duzmeye calısıyorsun. Evlılık sorumlulugunu kaldırabılecegını dusunmuyorum
    Öğrenci değilim devlet memuruyum. 7 senedir de ailemden ayrı yaşıyorum. Burada samimiyetten dolayı rahat yazıyorum. Yoksa gerçek hayatta daha sert biriyimdir. İdare edemeyecek biri de olduğumu düşünmüyorum. Bu zamana kadar kafama koyduğum herşeyi yaptım ve hayatta kimseden destek almadım.

Bu arada 700-800e adam akıllı süpürge yok almışken iyisini al philipsin iyi modelleri oluyor 1200 1400 bandında

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Öğrenci değilim devlet memuruyum. 7 senedir de ailemden ayrı yaşıyorum. Burada samimiyetten dolayı rahat yazıyorum. Yoksa gerçek hayatta daha sert biriyimdir. İdare edemeyecek biri de olduğumu düşünmüyorum. Bu zamana kadar kafama koyduğum herşeyi yaptım ve hayatta kimseden destek almadım.

Alıntıları Göster
    zaten öğrencisiniz yazmadım. konusma yapınızdan o kafada oldugunuzu dusundugumu soyledım. 7 senediir ayrı yasıyorsanız az bucuk ne nasıldır zaten bılmenız lazım eger kımseden destek almadan yasadıysanız. Nese hayırlısı olsun dıyelım

• merhaba dostum eğer ciddi ilgileniyorsan ben de bazı eşyalar var ve hepsi sıfır ve garantileri devam ediyor

mesela koltuk takımım varhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-dekorasyon-mobilya-pandora-koltuk-takimi-sifir-579184878/detay
    fırınım var sana 250 tl yaparım korkmazın

vestel set üstü ocağım var gayet şık size 300 de onu yaparım okey derseniz özelden bana mesaj atabilirisniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marto1 -- 19 Haziran 2018; 15:1:34 >

• https://www.tefalshop.com.tr/index.php/eticaret/pl-urun-gruplari/2210765243-ergo-force-ro6753-700-w-toz-torbasiz-supurge.html

Tam olarak bu mu bilmiyorum ama bu tipte süpürge kullanıyorum. Ucuza kaçma anca kuru gürültü yapar toz moz çekmez.

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Masa

https://www.adoremobilya.com/newyork-l-ofis-masa-lake-beyaz?sort=p.price

Sandalye

https://www.adoremobilya.com/max-office-easy-racing-calisma-koltugu-siyah-gri-kirmizi?search=Easy racing
    Sandalye hoşuma gitti dostum Bunu alabilirim. Süpürgeye'de biraz daha bakayım. 1000 tlnin altındakiler iyi değil demiş arkadaş :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.