Arkadaşlar 106 cm ile 94 cm arası birşey arıyorum . Bu işlerden pek anlamıyorum açıkçası . O yüzden sizlerden tavsiye bekliyorum . 1000-1400 lira arası ürün arıyorum . Tavsiye ettiğiniz ürünü sebepleriyle belirtirseniz sevinirim .
Televizyon özelliklerinden pek anlamıyorum ve televizyonda hd film falanda izlemeyeceğim . Yani televizyonda çok üstün özellikler olmasına gerek yok . Görüntü kalitesi iyi olsun yeter . Ev için anlayacağınız . Tavsiyelerinizi bekliyorum ...
Fikri olan yok mu arkadaşlar ?
bende aynı özelliklerde bir ürün almayı düşünüyorum önerileri bekliyorum...
Aslında derdimi mi anlatamadım bilemiyorum ama pek konuya bakan yok
Hd film izlemeyecekseniz PS3 oynamayacaksanız tüplü tv alın. 3-4 yıl sonra uydu yayınların hepsi HD ve 16:9 olursa o zaman satılan modeller arasından tercih yaparsınız.
Maceranız şu şekilde gerçekleşecek : 1. Size birkaç model tavsiye edilecek 2. Alıp uydu alıcıya takacaksınız ve görüntü kötü olacak 3. Scarttandır diyecekler ve boş yere altın kaplamalı scart alacaksınız 4. Yine sorun çözülmeyince hd uydu alıcı alın diyecekler 300-400 lira daha vereceksiniz. 5. Ya sonuca katlanacaksınız ya da keşke deyip başka modelleri daha iyi sanıp belki gelecek yıl yeni bir tane daha alacaksınız 6. Artık bundan sonrasını yaşayıp görürsünüz.
quote:
Orijinalden alıntı: ender123
Hd film izlemeyecekseniz PS3 oynamayacaksanız tüplü tv alın. 3-4 yıl sonra uydu yayınların hepsi HD ve 16:9 olursa o zaman satılan modeller arasından tercih yaparsınız.
Maceranız şu şekilde gerçekleşecek : 1. Size birkaç model tavsiye edilecek 2. Alıp uydu alıcıya takacaksınız ve görüntü kötü olacak 3. Scarttandır diyecekler ve boş yere altın kaplamalı scart alacaksınız 4. Yine sorun çözülmeyince hd uydu alıcı alın diyecekler 300-400 lira daha vereceksiniz. 5. Ya sonuca katlanacaksınız ya da keşke deyip başka modelleri daha iyi sanıp belki gelecek yıl yeni bir tane daha alacaksınız 6. Artık bundan sonrasını yaşayıp görürsünüz.
Sanki bu işlerden anlamamamı bir suçmuş gibi yüzüme vurduğunuzu hissettim . Ayrıca hd film izlemekte istiyorum , Ps 3 te alacağım ve oynayacağım . Gerçekten bilgiliyseniz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Sanki bu işlerden anlamamamı bir suçmuş gibi yüzüme vurduğunuzu hissettim . Ayrıca hd film izlemekte istiyorum , Ps 3 te alacağım ve oynayacağım . Gerçekten bilgiliyseniz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
ender123 bu konularda uzmandır hocam :) sözlerine ve uyarılarına kesinlikle önem vermeni tavsiye ederim pişman olmayacağına emin olabilirsin. ama takdir edin ki bu siteye giripte tavsiye için konu açan bi dünya insan var. yanlış anlamayın ama herkese böyle sayfa açılırsa buralar dolar taşar. Benim size tavsiyem şudur...
Önce hangi amaç için TV alacaksınız? Vereceğiniz para miktarı ne kadr? TV nin boyutları ne olmalı?
Bu 3 ana sorudan sonra forumda en çok ilgi gören model ve markalara bakın. Yok onlar bütçemi aşar diyorsanız çok kasmanıza gerek yok, sıradan bir TV alın. Yok ciddiye alıp ta ciddi bir araştırmaya girerseniz hem kafanızda 3-4 model belirlersiniz, hem de aralarında iyi bir seçim yapmak için konunun uzmanlarına fikirlerinizi sorarsınız. Benim size göstereceğim en iyi yol budur...