Şimdi Ara

##YENİ EKRAN KARTI ALACAKLAR BURAYA## HD2600XT AGP EKLENDİ !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.302
Cevap
1
Favori
86.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: WinteR

Fiyat aralıklarına göre en iyi f/p veren vga diye bi baslık olsa iyi olur ama anlamsız bir fanatiklik sözkonusu, kesin bi çomak sokulur.

ben çaktırmadan yaptım zaten listemi, isteyen istediği fanatikliği yapsın,
    rica eder sildiririm gereksiz mesajları

Orjinalden alıntı: rezem82

XPERTVISION ATI 1550 512 Mb bu ekran kartını kullanan var mı? forumda bununla ilgili bir yazıya rastlayamadım. Oyun oynamıyorum, ısınma, kilitlenme gibi sorunlar yaşamıyacaksam 75$ (kdv dahil) bunda karar kıldım.

75$ için değmez, inventusda PALIT 8500GT Sonic 85$, çok daha iyidir, veya NVIDIA 7300GT SONİC DDR3 77$(Hepsiburada) alabilirsin.

edit:uzun bir mesajı yeniden alıntı yapmayın lütfen
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • çok güzel çalışma olmuş TRQX emeğine sağlık benim gibi alacağı kartı bi türlü kararlaştıramayanları aydınlatıyosun teşekkürler

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Güzel bir konu elinize sağlık, ekran kartı için sık sık konu açan üyeleri bu konuya yönlendirirseniz memnun oluruz.

teşekkürler, siz, AnacoN ve wenigma'nın yardımları ve önerileri sayesinde şekillendi bu topic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 14 Ağustos 2007; 23:23:52 >
  • güzel çalışmaa. Umarım yardımcı olur millete.

Çünkü biliyorsun standart bir model değil

Ayrıca piyasadaki ekran kartlarının birçoğunu kullandım kullanmış olduğum ekran kartları imzamda yazıyor hepsini dün gibihatırlıyorum bunlar haricinde hatırlamadıklarım da bir çok var siz bu ekran kartlarıyla alakalı bir soru soracak olursanız lütfen bunu PM yerine bu topicten gerçekleştirin hem böylece herkes yararlanmış olur PM den çok soru geliyor da

Ayrıca 2600pro sonic ile VPU recover yaşayan arkadaşlar için buraya düzeltilmiş BIOS dosyalarını koyuyorum yararlanabilir VPU sorunlarından tamamen kurtulabilirsiniz

Palit 2600pro sonic VPU Recover Sorunu Giderilmiş BIOS ve BIOS Flashlamak İçin Gereken Programlar İçin Tıklayınız(tek zip arşivi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 15 Ağustos 2007; 0:46:33 >

• yaaa rkadaslar gercekten guzel olmus dun soylemıstım zaten sız lere dun ekran kartı alacaktım bulamadım atı x 1650 pro gddr3 128 bit 512mb stoclarda yok goren olursa bana pm atsın sıze zahmet yaaa beynım durdu sabahtan berı yaaaaa :(
    AMD Ryzen 5 3600 | Noctua NH-U14S | MSI B450 Gaming Plus | 2x8Gb Corsair Vengeance 3000MHz | Sapphire R9 380 4GB | 23" HP x23LED | 250 GB Samsung 850 Evo | 1TB WD Blue | LG SATA DVD-RW | Silverstone Strider Plus 850Watt PSU | Samsung R620-FS03TR with Team Xtreme S2 120gb ssd
  • Sonsuzuncu arkadaşım, bende Counter Strike oynuyorum, hemde profesyonelce,
    Yani fps'nin ne kadar onemli oldugunu biliyorum ama, 100-175 arasına alacagın en kötü kart bile counter strike da sana 100 fps'den bile fazlasını verecektir emin ol.
    Bende Gforce2 MX400 64mb vardı, onunla bile 90 fps alıyordum.

Chipset

• nVIDIA® nForce3 Ultra Chipset
    - HyperTransport link to the AMD Athlon 64/Athlon 64FX CPU
    - HyperTransport supporting speed up to 1GHz (2000MT/s)
    - AGP3.0 8X interface at 533MT/s (million transfers per second)
    - Two independent SATA controllers, for four drives
    - IEEE 802.3 NVIDIA MAC for 1000BASE-T
    - Dual Fast ATA-133 IDE controllers

İşlemci : AMD Athlon 3000

Ram : 1.5 Gb DDR400

Şu an ekran kartım Rx9550 . Artık zorlanarak bazı oyunları kaldırıyor . Önemli olan benim için 2 sene boyunca düşük grafiklerle de olsa ara sıra alacağım oyunları kaldırsın. 200 YTL ye kadar çıkarım.Listeden AGP ekran kartlarına baktım ama hangisinin daha iyi olup bu anakart ile çalışacağını bilmiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Orjinalden alıntı: Zoa

Şu an ekran kartım Rx9550 . Artık zorlanarak bazı oyunları kaldırıyor . Önemli olan benim için 2 sene boyunca düşük grafiklerle de olsa ara sıra alacağım oyunları kaldırsın. 200 YTL ye kadar çıkarım.Listeden AGP ekran kartlarına baktım ama hangisinin daha iyi olup bu anakart ile çalışacağını bilmiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

AGP 8X BAŞLIĞI ALTINDAKİ TÜM KARTLAR SİSTEMİNİZLE UYUMLUDUR.
    2. segmentteki kartlardan en iyileri 7600GS ve 1650pro'dur,
    1650Pro'nun DDR3 olanı, 7600GS'den iyidir ama her 2sinin de DDR2 modelleri arasından 7600GS seçilebilir

• Eline sağlık güzel düşünmüşsün! Güncellemek ve düzenlemek (resim vs) için vakit ayırabilirsen harika olur... Tabi herşey zamanla...

Orjinalden alıntı: spiritc85

emeğine sağlık TRQX
    bütçesine göre ekran kartı modeli soran arkadaşlara yol gösterici bir
    çalışma olmuş.

evet bencede suyper oluş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.