Şimdi Ara

##YENİ EKRAN KARTI ALACAKLAR BURAYA## HD2600XT AGP EKLENDİ !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.302
Cevap
1
Favori
86.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende Nvidianın G92 GPU sunu bekleyenlerdenim...Bu ekran kartları çıkana kadar beni idare edicek bir ekran kartı arıyorum...Şuan için aklımda x1650 pro , 8500GT sonic , hd2600pro var aklımda...Sizce bu kartlardan hangisi ile güncel oyunlarda iyi performans alabilirim...Malum 4 aylık bir sürelik alıcam bu kartı...Mesela 2600 bana iyi gibi geldi fakat sanırım VPU recover hası veriyormuş...Bu doğru mu ? Sizce bun ekran kartlarından veya sizin önereceğiniz de olabilir ...Hangisi benim için iyi performans verir ve daha stabil olur...Hepinize teşekkürler...

Orjinalden alıntı: engintunbel

Arkadaşlar bende Nvidianın G92 GPU sunu bekleyenlerdenim...Bu ekran kartları çıkana kadar beni idare edicek bir ekran kartı arıyorum...Şuan için aklımda x1650 pro , 8500GT sonic , hd2600pro var aklımda...Sizce bu kartlardan hangisi ile güncel oyunlarda iyi performans alabilirim...Malum 4 aylık bir sürelik alıcam bu kartı...Mesela 2600 bana iyi gibi geldi fakat sanırım VPU recover hası veriyormuş...Bu doğru mu ? Sizce bun ekran kartlarından veya sizin önereceğiniz de olabilir ...Hangisi benim için iyi performans verir ve daha stabil olur...Hepinize teşekkürler...

http://techreport.com/reviews/2007q3/radeon-hd-2400-2600/index.x?pg=6

yukarıda da verdiğim bu incelemede 2600Pro 8500GT'den daha başarılı,
    ilk gelen 2600prolar sorunluydu ama sonrada kartı alanlarda (@Gündoğdu'nun inceleme linki yukarıda) pek rastlanmamış bu soruna,
    zaten yine yukarıda @reason666 bu sorunun çözümünü vermiş, yeni bir bios flashlayarak vpu recover sorunundan kurtuluyormuşsun,
    kartların fiyatları birbirine çok yakın, artık karar senin, riske girmeye değmez diyorsan 8500GT alacaksın

• quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Arkadaşlar bende Nvidianın G92 GPU sunu bekleyenlerdenim...Bu ekran kartları çıkana kadar beni idare edicek bir ekran kartı arıyorum...Şuan için aklımda x1650 pro , 8500GT sonic , hd2600pro var aklımda...Sizce bu kartlardan hangisi ile güncel oyunlarda iyi performans alabilirim...Malum 4 aylık bir sürelik alıcam bu kartı...Mesela 2600 bana iyi gibi geldi fakat sanırım VPU recover hası veriyormuş...Bu doğru mu ? Sizce bun ekran kartlarından veya sizin önereceğiniz de olabilir ...Hangisi benim için iyi performans verir ve daha stabil olur...Hepinize teşekkürler...

http://techreport.com/reviews/2007q3/radeon-hd-2400-2600/index.x?pg=6

yukarıda da verdiğim bu incelemede 2600Pro 8500GT'den daha başarılı,
    ilk gelen 2600prolar sorunluydu ama sonrada kartı alanlarda (@Gündoğdu'nun inceleme linki yukarıda) pek rastlanmamış bu soruna,
    zaten yine yukarıda @reason666 bu sorunun çözümünü vermiş, yeni bir bios flashlayarak vpu recover sorunundan kurtuluyormuşsun,
    kartların fiyatları birbirine çok yakın, artık karar senin, riske girmeye değmez diyorsan 8500GT alacaksın

O zaman bu sorunlar yok ise PALIT ATI HD2600PRO(128Bit) SONIC 256MB AVIVO 16X almak en mantıklısı olur

• Sorunlu çıkarsa @reason666'nın yöntemini denemen gerekebilir, inşallah sorunlu karta denk gelmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 16 Ağustos 2007; 16:41:13 >

bu testte 7300GT DDR3, 8500GT'yi geçiyor,
    eğer DX9 kart almak sorun değilse, 2. elden 7300GT de alınabilir
  • Üst konu olmadımı hala?

Orjinalden alıntı: newmonarch

Üst konu olmadımı hala?

konuyu açtığım gece olmuştu zaten

nVidia Düşük Bütçeli Kartlar 8500GT vs. 7300GT Karşılaştırması @ Madshrimps

Dostum 7300GT bulamıyorum...7600GS ile 7300GT sonic arasından hangisi seçilir peki...

• quote:

quote:

nVidia Düşük Bütçeli Kartlar 8500GT vs. 7300GT Karşılaştırması @ Madshrimps

Dostum 7300GT bulamıyorum...7600GS ile 7300GT sonic arasından hangisi seçilir peki...

DDR3 ise 7600GS gözü kapalı alınır, 7300Gt bulamıyorsan böyle bir karşılaştırma yapmaya da gerek kalmıyor ama neyse,
    2600Pro almaya bak, mümkünse aldığın yerde denet, onlara da bu konuyu anlat, VPU recover verirse değiştireceğini söyle,
    kabul ederlerse gönül rahatlığıyla alırsın, zaten inventus gibi bir yerden alırsan sorun çıkmaz, son derece anlayışlılar bu tür konularda

• 2600pro dx 9 oyunlarında yeterli performans veriyor mu peki 7600 GS gibi mesela...
    Zotac rtx 5080 amp infinity @3270mhz //Mi 14 pro 512gb
  • Gigatek'teki palitler 2400 ve 2600 serisi sorunlu diye gittim exa'dan sapphire 2600XT aldım. Anakartım onboardlı Asus m2a-vm. Şimdi yeni yeni bazı forumlarda sapphir'inde bu seri kartlarında arızalı olanlar olduğunu okuyorum. Bu kartı oyun oynamak için aldım. Bayağı bir ara vermiştim oyunlara. Elimde eskiden kalma Unreal tournament 2000 di galiba kurdum ama oyun oynayamıyorum bu kartla. Onboard VGA ile olan aynı şeyler aldığım ekran kartında da oluyor. Aynı oyunu eski PC'de PIII makinada Geforce MX 440 ile gayet akıcı oynuyorum. Oyunda sanki olduğun yerde dönüyorsun, ileri tuşuna basarsan duvarların bile arkasına geçiyorsun v.s.

Elime ekran kartı salı günü geçti. ATİ'de bu akran kartı için 13.08.2007'de Catalyst™ 7.8 Display Driver'ı yayınladı. Bu sürümüde kurdum ama sonuç aynı.

Problem nerde acaba ?
  • beyler ben autocad 3d studio max ve photoshop u bilgisayara yükleyip uzun süre kullanmak istiyorum ama almak istediğim notebook un ekren kartı 831MB ATI Mobility Radeom X1200 HM bu... diğer özellikler baya ii 2gb ram i var acaba bu ekran kartı işime yararmı notebook toshiba dan...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.