Bildirim
##YENİ EKRAN KARTI ALACAKLAR BURAYA## HD2600XT AGP EKLENDİ !!! (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: carloska
kardes bide verdiğin siteden indirdiğim dosya ne işe yarıo..
o link aslında bir driver sitesinin linki ama ben driver indirmen için vermemiştim
sadece özelliklerini görmek için verdim linki, yani AGP destekli olduğundan emin olmamız için
_____________________________ -
-
arkadaşlar ben yeni oyun oynamak için özel 512 ekran kartı alıcam . . . marka ve mödel çnerebilirmisiniz ??? _____________________________ -
msi x2600xt 256mb ddr4
bu kartı alcam ama galiba xp de sorunluymuş ölemi

_____________________________ INTEL i7 860---8GB DDR3 1600 patriot---ASUS SABERTOOTH 55i-DS5--- Msi twinfros 2 6870--- 4 ADET SEAGATE 500GB RAID0 -- WD GREENPOWER 1TB--IN WIN MAELSTROM KASA--CORSAIR HX650PSU--CREATIVE SOUND BLASTER SES KARTI 24 BIT--LG 22'' FULL HD--DELL STANDART KLAVYE--LOGITECH G9 MOUSE--SUNBEAM CORE CONTACT FREEZER SOĞUTUCU -
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLnOx
arkadaşlar ben yeni oyun oynamak için özel 512 ekran kartı alıcam . . . marka ve mödel çnerebilirmisiniz ???
256, 512, 1024 mb olmasının kartın performansını etkilemediği,
forumda yeterince tartışıldı, araştırarak bulabilirsiniz,
bu konudaki listeden, bütçenize ve anakartınızın desteklediği slot türüne (PCI-EXPRESS 16X, AGP8X) bağlı olarak seçiminizi yapabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 22 Ağustos 2007; 1:12:27 >_____________________________ -
Turgaycım yine sana yakısam muhtesem bir inceleme ve bilgilendirme kosu olmus süpersin.
_____________________________ Cehalet, ayrıcalıklı sınıfın ustaca kullandığı bir silahtır. Karl Marx -
Arkadaşlar özellikle yeni oyunlar için sistemde değişiklik yapacağım.Ekran kartım XFX 7900 GS ve performansından memnunum.Yeni ekran kartı için ise çoktan kararımı vermiştim.XFX 8800 GTS XXX 320 MB almayı düşünüyordum.Fakat şu aniden fps düşmesi yani alt-tab sorunu yüzünden bir türlü karar veremiyorum.Acaba yeni sürücülerle ve ne zaman düzeltilecek bu sorun.Yoksa bekleyipte 8800 GT veya 2900 Pro ya mı yönelsem. _____________________________ -
arkadaşlar oyun oynamak için en ii 512 ekran kartını söylebilirmisiniz?? ve . . . DDR3 kartlar her anakarta oluyo mu??? _____________________________ -
gzl bir topic olmuş
sayende aklımda şekillendirdim ne alıcağımı
x1950gt agp 256mb 256bit x1950pro almak isterdimde hem pahalı hem bulunmuyor fazla
@serhatiskodra, teşekkür ederim
@endernur, 2900XT'ye bütçen yetmiyorsa (ki benim de yetmiyor
) beklemeni tavsiye ederim, 2900Pro ve 8800GT f/p kartlar olacaklar, ümidim var.
@HeLLnOx, DDR3 kartlar her anakarta olur, DDR2, 3, 4 olması önemli değil, önemli olan AGP ve PCI-E olmasıdır, AGP moboya PCI-E kart takılmaz,
en iyi 512mb ekran kartı 2900XT'dir
@ALLEIN, umarım istediğini bulmuşsundur
çok saol TRQX .. bana bide hangi ekran kartı oyunlar için en ii söyleyebilirmisin ve ben yeni ram alıcam ana kartım single channel 2 GB MAX 533 Mhz hangi RAM markasını önerebilirsin bana (2 x 1 GB ram alıcam ) - bu siteden bakıp link verirsen memnun olurum -http://vatanbilgisayar.com/products.aspx?L1=OEM&L2=OEMMEM&Br=Hepsi -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLnOx -- 22 Ağustos 2007; 13:55:56 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLnOx
çok saol TRQX .. bana bide hangi ekran kartı oyunlar için en ii söyleyebilirmisin?
yukarıda listeyi incelemedin sanırsam, bütçeni belirlemezsen hiçbir sonuca ulaşamazsın...
segmentlerde sırayla yazılı zaten kartlar, karşılaştırmalarda altlarında mevcut..._____________________________ -
Hangi ekran kartı oyunlar için daha ii ??? ATI RADEON x1950 PRO . . veya . . 2900XT ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLnOx -- 22 Ağustos 2007; 14:16:32 >_____________________________ -
ANAKART: Gigabayt P35c-Ds3R Bearlake ICH9R PCI-E x16 FSB 1333 Mhz (Combo) LGA 775 (330 YTL)
BELLEK: Veritech 2*1 Gb 800 Mhz DDR II RAm (140 YTL)
HARD DİSK: Seagate 250 GB 7200 RPM 16 MB NCQ SATA2 (125 YTL)
İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo E4400 2.0 Ghz 2 MB Cache 800 Mhz LGA 775 (230 YTL)
KASA: Raidmax Smilodon Siyah-Güöş Kasa (190 YTL)
DVD ROM: Samsun SH-S182M 18x (65 YTL)
GÜÇ KAYNAĞI: FSP Blue Storm II 500W (150 YTL)
EKRAN KARTI: ??????????????????????????????
-256 MB SAPPHIRE ATI HD2600XT(128Bi)GDDR4 AVIVO 16X
-XFX - 8600GTS XXX ED NVIDIA 8600GTS 256 MB 128 BIT 730/2260
-SPARKLE CALiBRE P860 NVIDIA 8600GT 512MB 128BIT GDDR III (D10x DESTEKLİ) PCI-E x16 SLI EKRAN KARTI
-PALIT 8600GT SONIC+ !!! YENİ ÜRÜN !!! NVIDIA 8600GT 256 MB 128 BIT 625/1800 MHZ
Bu sisteme göre hangi ekran kartını terch etmeliyim acaba? DDR4 diye ATI 2600XT mi yoksa 8600GTS XXX mi ama onun RAM'i 256. Benim gönlümden SPARKLE CALİBRE geciyo RAM'i 512 ayrıca overlocklu geliyomuş tipi de cok güzel ama o 8600GT, yani 2. seçenek olan 8600GTS ondan daha mı iyidir acaba. bide son olarak PALIT 8600 GT SONIC'ı tavsiye ettiler ama bence diğer üçü arasında biraz düşük kalıyo(sadece tahmin pek anlamam aslında). Sonuç olarak hangisini tavsiye edersiniz. lütfen yardımcı olun 3 gündür araştırıyorum kafayı yiyecem....
_____________________________ __//EEnnteerokinazz\\__
-
@yksk,
illa DX10 kart almak istiyorum diyorsan ve bütçe değil performans önemli ise,
yazdığın kartlardan en iyisi yukarıdaki test sonuçlarına göre 8600GTS'dir.
256-512 diye takılmayı bırak, defalarca kez söyledik bunun performansla doğrudan alakası olmadığını,
biraz incelersen görebilirsin (bu topicte bile var
)
TRQX emeğine sağlık arkadaşım
_____________________________ Crysis Team.. -
p4 3ghz 1gb ddr400 ram 80gb hdd var acaba bu sistem x1950gt performansını olumsuz etkiler mi ? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ALLEIN
p4 3ghz 1gb ddr400 ram 80gb hdd var acaba bu sistem x1950gt performansını olumsuz etkiler mi ?
çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum, yukarıdaki listede @kmp16'nın testleri size yol gösterecektir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki