Şimdi Ara

!!!Yeni Dünya'ya 4 Kala!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.661
Cevap
4
Favori
75.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğerlerini bilmem ama bunlara inanmak olmaz zaten sadece bir takım kanıtlar ve bu konuyu ciddi hale getiriyor.benim beynim dolmak için alacağı bilgiyi almış zaten böyle şeyler hiç bilmeyenin beynine zarar orası ayrı.ama bu konu ciddi hal aldığı için burda.

Orjinalden alıntı: metin

dünya var ahıret var, bırakın bu işleri kuşlak muşlak hikaye, bu zırvalarla beyninizi doldurup gerçeklerden uzaklaştırıyorlar

dünya var ahiret var hiç bişey yapmayın bu konuları okumayın bigilenmeyin ot gibi yaşayıp ölün senin düşünce daha güzelmiş
    asıl
    Allah bilir ne zaman dünya sonu gelicek bırakın ne olursa olsun
    Kur'an da yok böyle birşey olması imkansız
    Allah sadece insanları yaratmış evrende başka canlı yok
    gibi konuşanları düşünmeden uzaklaştırmışlar bu kalıplar o kadar oturmuş ki herşeyde yazılıyor

Ben okurum , araştırırım , olasılıklara bakarım

asıl bizim beynimizi saçma sapan bilgilerle doldurmaya çalışan ortada dolaşan , 100 lerce farklı şey söyleyen din adamlarıdır

ben Dinimizdekilerede inanırım ama körü körüne deil farkta burda zaten ölcez diye hiç bişey yapmamaktan daha iyidir burdaki bilgiler
    2012 de hiç birşey olmasa bile bu tür konularda her zaman bilgi vardır o bilgiyi almak önemlidir

sen körü körüne devam et beğenmiyorsanda girmezsin konuya olur biter bilgilenmek isteyenlerin önünü kesmeye çalışma

Stargate Sg-1 , Stargate Atlantis , Battlestar Galactica , Supernatural , Heroes , Coupling UK , Lost ,
    Prison Break , Dexter , How I Met Your Mother , My Name Is Earl , Kyle Xy , Terminator: TSCC ,
    Chuck , House M.D , The Big Bang Theory , Taken , Lost Room , Band Of Brothers , Two And A Half Men , South Park

• Maya takviminde 2012 yılı salt bir bitiş değil yeni bir başlangıçtır. Onlara göre her foton kuşağına girildiğinde büyük değişimler aydınlanmalar meydana geliyor. 2012'de de boyut değişimi olacak.

Açıkçası anlatılanlara bakılırsa herşeyin süper olacağı müjdeleniyor ki bazen aklıma cennet kavramını getiriyor.

Fakat şu an dünyada yaşayan kimse foton kuşağına girmedi. İnsan vücudunun nasıl tepki vereceğini bilmiyoruz. Açıkçası yazıda ki vücudumuzda olacak değişimler bence tamamen hayal ürünü. Dünyada ki değişim ise belki neden sonuç ilişkisi şeklinde biraz öngörülebilir.

Açıkçası ilk duyduğumda 2012 olayına inanmıştım. Fakat şimdi tekrar tekrar okudukça açıkçası safsata gibi geliyor. Yine de 21 Aralık 2012'yi merakla bekliyorum.

Orjinalden alıntı: isisis
    quote:

dünya var ahıret var, bırakın bu işleri kuşlak muşlak hikaye, bu zırvalarla beyninizi doldurup gerçeklerden uzaklaştırıyorlar

dünya var ahiret var hiç bişey yapmayın bu konuları okumayın bigilenmeyin ot gibi yaşayıp ölün senin düşünce daha güzelmiş
    asıl
    gibi konuşanları düşünmeden uzaklaştırmışlar bu kalıplar o kadar oturmuş ki herşeyde yazılıyor

asıl bizim beynimizi saçma sapan bilgilerle doldurmaya çalışan ortada dolaşan , 100 lerce farklı şey söyleyen din adamlarıdır

ben Dinimizdekilerede inanırım ama körü körüne deil farkta burda zaten ölcez diye hiç bişey yapmamaktan daha iyidir burdaki bilgiler
    2012 de hiç birşey olmasa bile bu tür konularda her zaman bilgi vardır o bilgiyi almak önemlidir

sen körü körüne devam et beğenmiyorsanda girmezsin konuya olur biter bilgilenmek isteyenlerin önünü kesmeye çalışma

Ek olarak şunu söylemek isterim. Varılan sonuç önemlidir ama nasıl varıldığıda aynı derecede önemlidir. Kimisi sadece bir kitabı gösterir ve "Dünya dışı yaratık yok der." ve bir ömür boşuna oksijen yakar. Diğeri ise kitaptaki yazana bakar ve acaba öyle mi diye araştırır. Yaktığı oksijen bir işe yarar. Sonuçta kitapta yazanı da bulsa en azından kitabın hakkını vermiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Computeus

quote:

quote:

asıl

Ek olarak şunu söylemek isterim. Varılan sonuç önemlidir ama nasıl varıldığıda aynı derecede önemlidir. Kimisi sadece bir kitabı gösterir ve "Dünya dışı yaratık yok der." ve bir ömür boşuna oksijen yakar. Diğeri ise kitaptaki yazana bakar ve acaba öyle mi diye araştırır. Yaktığı oksijen bir işe yarar. Sonuçta kitapta yazanı da bulsa en azından kitabın hakkını vermiştir.

başından beri böyle yazılar bekliyordum.ve devam etmesinide istiyorum.isisis sanada teşekkür ederim.

• bende teşekkür ederim o kadar saçma sapan konu varki en azından 1-2 tane böyle konu olması için uğraşmışsın

Stargate Sg-1 , Stargate Atlantis , Battlestar Galactica , Supernatural , Heroes , Coupling UK , Lost ,
    Prison Break , Dexter , How I Met Your Mother , My Name Is Earl , Kyle Xy , Terminator: TSCC ,
    Chuck , House M.D , The Big Bang Theory , Taken , Lost Room , Band Of Brothers , Two And A Half Men , South Park
  • quote:

bende teşekkür ederim o kadar saçma sapan konu varki en azından 1-2 tane böyle konu olması için uğraşmışsın

aslında böyle konuların yaygınlaşması gerekiyor.popüler konuların neler olduğu belli,hiç olmazsa aralarda kalan senin benim gibi insanların faydalanması için açılması gereken konular var.isisis ne diyorsun bu uzaylılar nereden nefes alıyorlar sence?böyle bir bilgi var mı bulmak mümkün mü?.eğer yazıdaki gibiyse yaşadık
    şaka tabi ki de yazıdaki gibiyse o zaman belki ilgilenen daha çok insan olur
    biz mutasyona uğrasak bile gezegenimizin yaşam koşulları deişmeyeceği için ( tahminen ) bizimde fazla bir deişiklikliğe uğrayacağımızı düşünmüyorum
    deişiklikle eğer olursa o güçleri kullanabilicek kadar bir mutasyon olabilir anca
    birde mutasyonlar bütün bir türde olmaz türün belli bir kısmı mutasyon geçirir geçiremeyenlerse zamanla yok olurlar koşullara ayak uyduramadıkları için

şahsen ben kafamın üstünden nefes almak istemem :D hatta hiç oksijen kullanmamız gerekmese daha iyi olur

• Sevgili Rulet..
    yazdıklarının hepsi doğru 21 Aralık 2012'de dualite çağı yani karanlık çağ sona erip Altın Çağ başlayacak.
    Lakin bu Altın Çağa çok az sayıda insan ulaşacak, şu anki dünya nüfusunun belki en fazla %10'u o harika şeyleri deneyimleyebilecek. Üç günlük karanlık döneminde büyük bir ayıklanma süreci yaşanacak. Bu muhteşem çağı yaşamaya hazır olmayan tüm ruhlar bu gezegenden alınarak başka gezegenlerde enkarne edilerek yaşam yolculuğuna baştan başlayacaklar.

Şu anda Sirius Takım Yıldızında bulunan Mesih Hazretleri gösterişli bir orduyla dünya'ya dönecek, insanoğlu önce sevgi boyutu olan 4. boyutu daha sonra ise yaratım boyutu olan 5. boyutu deneyimleyecek. Altın Çağda öylesine üst seviyelere ulaşılacak ki Lemurya ve Atlantis'in en parlak çağları bile onun yanında çok basit kalacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr._Frodo

Sevgili Rulet..
    yazdıklarının hepsi doğru 21 Aralık 2012'de dualite çağı yani karanlık çağ sona erip Altın Çağ başlayacak.
    Lakin bu Altın Çağa çok az sayıda insan ulaşacak, şu anki dünya nüfusunun belki en fazla %10'u o harika şeyleri deneyimleyebilecek. Üç günlük karanlık döneminde büyük bir ayıklanma süreci yaşanacak. Bu muhteşem çağı yaşamaya hazır olmayan tüm ruhlar bu gezegenden alınarak başka gezegenlerde enkarne edilerek yaşam yolculuğuna baştan başlayacaklar.

Şu anda Sirius Takım Yıldızında bulunan Mesih Hazretleri gösterişli bir orduyla dünya'ya dönecek, insanoğlu önce sevgi boyutu olan 4. boyutu daha sonra ise yaratım boyutu olan 5. boyutu deneyimleyecek. Altın Çağda öylesine üst seviyelere ulaşılacak ki Lemurya ve Atlantis'in en parlak çağları bile onun yanında çok basit kalacak.

Eywallah hocam da birden bire girdin konuya nasıl yani?sen %10 olacağını nerden biliyorsun vahiy mi indi nedir yani.yaşadında da mı biliyorsun.bu yazdıklarını nerden okudun veya nasıl böyle bir yazı yazabiliyorsun.yani merak ettim doğrusu ilgimi de baya bi çekti açıkçası.şu konuyu biraz daha açarmısın benim yazdıklarım bu yazdıkların karşısında çok küçük kalıyorlar fark eden var mı bilmem ama.lütfen değerli vaktini ayırıp şurayı biraz aydınlatma şerefinde bulunurmusun?rica etsem

• quote:

Elimizde uzaylı bir yaşam formu olmadığı için bilemiyoruz nerden nefes alıyorlar :)
    biz mutasyona uğrasak bile gezegenimizin yaşam koşulları deişmeyeceği için ( tahminen ) bizimde fazla bir deişiklikliğe uğrayacağımızı düşünmüyorum
    deişiklikle eğer olursa o güçleri kullanabilicek kadar bir mutasyon olabilir anca
    birde mutasyonlar bütün bir türde olmaz türün belli bir kısmı mutasyon geçirir geçiremeyenlerse zamanla yok olurlar koşullara ayak uyduramadıkları için

şahsen ben kafamın üstünden nefes almak istemem :D hatta hiç oksijen kullanmamız gerekmese daha iyi olur

yazdıkların bir nebze doğru olabilir. koşula ayak uydurma bu kelime Mr_Frodo nun yazısındaki %10 la baya ilgili şahsen bende tepeden nefes almak istemek sana uzaylıdan bahsetmemin sebebi onlar biraz enteresan şeyler oldukları için fiziki olarak düşününce mümkün olabilir diye yazdım.neyse yarın devam edelim Mr_Frodo ani giriş yaptı sorularım çok

• 21 Aralık 2012 tarihinden sonra dünya üzerine yoğun ufo inişleri meydana gelecek. Uzaylı dostlarımız yıkımdan sağ kurtularak Altın Çağ'da yaşamaya hak kazanmış olan insanlara yardımcı olacaklar. Gezegen'in yeni çağa hazırlanması için sağ kalan insanlar dünya'nın içindeki yeraltı şehirlerine götürülecekler. Bu esnada yeryüzünde ise büyük değişiklikler olacak. Kıtalar yok olup yeni kıtalar ortaya çıkacak. Daha sonra herşey hazır olduğunda insanlar yeryüzüne çıkarak Altın Çağı yaşamaya başlayacaklar..

Bu muhteşem çağda savaş, haksızlık, zulüm, kötülük, günah, fakirlik, hastalık gibi negatif hiçbirşey olmayacak. Herşey kusursuz ve mükemmel olacak, insanoğlu binlerce yıl önce kendi özgür iradesi ile kullanmaktan vazgeçtiği ulvi yeteneklerini hatırlayacak ve onları yeniden kullanmaya başlayacak.

Uçmak, görünmez olmak, ışınlanmak, boyut değiştirmek ve başka boyutlardaki varlıklarla iletişim kurmak, uzayın derinliklerindeki gezegenleri ziyaret etmek, hayvanlarla konuşmak ve aklınıza gelebilecek daha bir sürü sıradışı şeyi yapmak o çağın insanı için çok normal ve sıradan şeyler olacak.

dna yapısı 2 sarmaldan 12 sarmala çıkacak, bu mükemmel beden formunu sağlayacak, hastalanmak diye birşey olmayacak, uykuya ihtiyaç duyulmayacak, Altın Çağ'ın insanları hiç uyku uyumayacak. Nefes alma şekli değişecek dakikada iki yada üç nefes almak yeterli olacak. insanoğlunun ömür süresi çok artacak bir insan eğer isterse 1500 yıl kadar yaşayabilecek

Altın Çağda elektirik yada petrol kullanımı olmayacak, yani sizin anlayacağınız araba, internet, Televizyon izleme gibi şeyler olmayacak. o çağın insanı foton enerjisini kullanıyor olacak ve bu muhteşem enerji ile istediği herşeyi yapabilir hale gelecek.

insanoğlu'nun bu yeni çağa ayak uydurması için 80 ila 100 yıl kadar bir süre beklenecek. Bundan sonra Mesih Hazretleri büyük bir Orduyla Sirius Takım Yıldızından Dünyaya iniş yapacak ve Cennetin Krallığını kuracak.

• ya bu yazılanlar olursa benim bütün eğitimim çöpe mi gidecek ya herkes birbirinin beynini okuyacak da Türkçe- Ingilizce diye kavramlar olacak mı? Ben inşaat mühendisliği okuyacağım, bunun bi faydası olacak mı bana yoksa şu anki yapılar bizim işimize yaramıyacak mı?

çok kafam karıştı ya

"Bilgisizlerin geçtikleri mevkiye yaptığı fenalığı, yüzlerce aslan bir araya gelse yapamaz." Mevlana

• quote:

Orjinalden alıntı: melihyildiz

ya bu yazılanlar olursa benim bütün eğitimim çöpe mi gidecek ya herkes birbirinin beynini okuyacak da Türkçe- Ingilizce diye kavramlar olacak mı? Ben inşaat mühendisliği okuyacağım, bunun bi faydası olacak mı bana yoksa şu anki yapılar bizim işimize yaramıyacak mı?

çok kafam karıştı ya

böyle düşünmen yanlış.. Burada yaptığın herşey Ruh için önemlidir. Ruhun bu gezegen üzerinde bulunma sebebi deneyim yaşamak ve öğrenmektir. Ve öğrenilen herşey Ruh için değerlidir.

Şöyle ki; bir bardak çay içmek bile Ruh için ilginç ve önemli bir deneyimdir. Bu verdiğim örnek sana önemsiz ve saçma gelebilir ama Ruh için önemsiz yada saçma deneyim yoktur. Ruh için her deneyim önemli ve değerlidir..

Ruhun bu gezegen üzerinde bulunmasının esas gayesi tekamül etmek ve yükselmektir. Tabi ki bu herzaman için mümkün olmuyor. Bazen Ruh işlediği günahların acısıyla Karmalar arasında yitip gidiyor, bir karmadan diğerine savrulup duruyor, öyle ki en sonunda kim olduğunu, nerden geldiğini bile unutuyor, kendini zavallı, aciz, günahkar, işe yaramaz ölümlü bir insan zannediyor, Yuvayı hatırlayamıyor. İşte böyle zamanlarda Tanrı insanların peygamber sanının verdiği yükselmiş üstatlar aracılığıyla Ruha rehberlik ediyor, ona Yuvayı hatırlatıyor. Ona aslıyla ilgili işaretler veriyor, ona yanlız olmadığının mesajını veriyor. Ve bu sayede Ruh burada yanlız olmadığını, bir görevi olduğunu hatırlıyor, Yuvayı hatırlıyor ve Yuvaya geri döneceğini biliyor..

• uf böyle bir şey olursa o yıllarda doğan bebekler manyak zeki bişi olur herhalde
  • insanoğlu'nun bu yeni çağa ayak uydurması için 80 ila 100 yıl kadar bir süre beklenecek. Bundan sonra Mesih Hazretleri büyük bir Orduyla Sirius Takım Yıldızından Dünyaya iniş yapacak ve Cennetin Krallığını kuracak.
    burası dikkatimi çekti insan oğlu evrim geçirdikten sonra mı 80 ila 100 yıl kadar beklenecek yoksa mutasyon mu bu kadar yıl sürecek.ve şu yazdıklarının kaynağını yaz da okuyanlar da yararlansın lütfen

Orjinalden alıntı: melihyildiz

ya bu yazılanlar olursa benim bütün eğitimim çöpe mi gidecek ya herkes birbirinin beynini okuyacak da Türkçe- Ingilizce diye kavramlar olacak mı? Ben inşaat mühendisliği okuyacağım, bunun bi faydası olacak mı bana yoksa şu anki yapılar bizim işimize yaramıyacak mı?

çok kafam karıştı ya

bu aldığın eğitimler bir işe yaramayacak çünkü insanlar artık uçup görünmez olabilecekler sence bir bina yapmayı beceremiyecekler mi? yani boşa okuyon ama 4 yıl var da oku sen

• Bu kadar kesin konuşmamak lazım bence.Bende ilk okuduğumda inanmıştım ama çok uçuk bir hayal gibi geliyor.

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

Bu kadar kesin konuşmamak lazım bence.Bende ilk okuduğumda inanmıştım ama çok uçuk bir hayal gibi geliyor.

foton kuşağının bir kanıtı yok ama marduk yani dünyadan 4 kat daha büyük ve çekim gücü yüksek bir gezegen kanıtlandı.düşünün ay ın çekim kuvveti neler yapıyor.birde onun kaç katı bir gezegen yaklaşıra neler olur.işte bu gezegenin o enerjisine bence foton kuşağı diyorlar ama tam bir bilgim yok çünkü ortada fotonla ilgili kanıt yok.
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.