Şimdi Ara

!!!Yeni Dünya'ya 4 Kala!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.661
Cevap
4
Favori
75.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç olmazsa birileri ilgililer ve okuyorlar.bu okuyanlar düşüncelerini de buraya yazarak paylaşırsa sevinirim.önemsiz bir konu değil.

Orjinalden alıntı: RuLeT^#

ama her cuma değil kıyamet ramazan ayında bir cuma günü akşam ezanından sonra kopucak.

nereye göre akşam ezanı nereye göre cuma günü :)
    burda akşam ezanıyken başka yerde sabah oluyor

ben foton kuşagına inananlardan deilim
    marduk un dünyaya yaklaşıp felaketlere yol açıcağı bana daha yakın ihtimal geliyor

dünyanın 1/4 ay bile dünya üzerinde çekim etkisi yapıyorsa
    dünyadan 4/1 daha büyük bir gezegenin çekim etkisi çok fazla olucaktır
    bu yazıyı onceden okumuştum o yüzden tekrar okumadım baska biryerdende okumuş olabilirim
    dinazorların yok olması , atlantisin sulara gömülmesi gibi olaylar marduk geçişine denk geliyormuş
    3600 yılda bir dünyada çok büyük etkileri olduğu kesin
    2012 aztec takvimine göre dünyanın sonu gösteriliyor
    bizim bile kaç yıl önce keşfettiğimiz marduk gezegeninin geçiş tarihlerini aztec takvimlerinde bulmak mümküm

benim aklıma şöyle bir soru geliyor saçma gelebilir ama sorayım genede
    o zamanda bu gezegeni görmüşler geçiş tarihlerini fln hesaplamışlar
    teknolojik açıdan o kadarda geri deil gibi geliyorlar bana

madem böyle bir konu var sizce uzayda yaşam varmı azteclere uzaylı bir ırk yardım etmiş olabilirmi ?

Stargate Sg-1 , Stargate Atlantis , Battlestar Galactica , Supernatural , Heroes , Coupling UK , Lost ,
    Prison Break , Dexter , How I Met Your Mother , My Name Is Earl , Kyle Xy , Terminator: TSCC ,
    Chuck , House M.D , The Big Bang Theory , Taken , Lost Room , Band Of Brothers , Two And A Half Men , South Park

• quote:

Orjinalden alıntı: isisis

quote:

ama her cuma değil kıyamet ramazan ayında bir cuma günü akşam ezanından sonra kopucak.

nereye göre akşam ezanı nereye göre cuma günü :)
    burda akşam ezanıyken başka yerde sabah oluyor

ben foton kuşagına inananlardan deilim
    marduk un dünyaya yaklaşıp felaketlere yol açıcağı bana daha yakın ihtimal geliyor

dünyanın 1/4 ay bile dünya üzerinde çekim etkisi yapıyorsa
    dünyadan 4/1 daha büyük bir gezegenin çekim etkisi çok fazla olucaktır
    bu yazıyı onceden okumuştum o yüzden tekrar okumadım baska biryerdende okumuş olabilirim
    dinazorların yok olması , atlantisin sulara gömülmesi gibi olaylar marduk geçişine denk geliyormuş
    3600 yılda bir dünyada çok büyük etkileri olduğu kesin
    2012 aztec takvimine göre dünyanın sonu gösteriliyor
    bizim bile kaç yıl önce keşfettiğimiz marduk gezegeninin geçiş tarihlerini aztec takvimlerinde bulmak mümküm

benim aklıma şöyle bir soru geliyor saçma gelebilir ama sorayım genede
    o zamanda bu gezegeni görmüşler geçiş tarihlerini fln hesaplamışlar
    teknolojik açıdan o kadarda geri deil gibi geliyorlar bana

madem böyle bir konu var sizce uzayda yaşam varmı azteclere uzaylı bir ırk yardım etmiş olabilirmi ?

Çok güzel bir soru sordun.tebrik ederim seni.uzayda yaşam olması mümkün çünkü bir çok gezegen var ve bizim güneş sistemi gibi sistemler var.bu dünya onlara göre karınca gibi kalıyor.bende düşünüyorum bazen bu uzaylılar fotonu yaşayıp bu hale gelmiş olabilir mi diye ve merak ettiğim de şu yazıda tepemizden nefes alıcaz yazıyor.eğer uzaylı diye tabir ettiğimiz canlılarda da böyle bir olay varsa burda yazılanlar kesinlikle doğrudur. ama uzaylıları henüz neresinde ne var diye bilmediğimiz için(çarptırılmasın)bunları ıspatlayamıyoruz.ve dediğiniz doğru ay bile bu kadar etkiliyorsa ozaman neler olur.bekleyip görmek lazım gibi bir cümle kullanmak istemiyorum ama malesef kullanmak zorunda kalıyorum.Sen takıl bu topikte potansiyel var sende sorun güzel.uzaylıların yardım etmesi bana biraz uçuk geliyor ama ozaman da yaşamadığımız ve görmediğimiz için ben yorum yapamıyorum.belkide uzaylı dediklerimiz foton kuşağı geçirmiş canlılardır.hani diyor ya hayvanlar bile değişecek diye belki onlar insanların kullandıkları hayvanlardır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLeT^# -- 3 Ekim 2008; 14:11:59 >

• İnanmıyorum

Orjinalden alıntı: AroLaTH_

İnanmıyorum

zaten burda kimse inanmıyor.Ama marduk kanıtlanmış inansanda inanmasanda zaten marduk demek foton kuşağı demek ikiside aynı yıl çünkü
    başka gezegenlerde yaşayan gelişmiş insan türleri olabilir birçok kuşak geçirmiş ve evrimleşmiş
    yada farklı türlerde canlılar olması mümkün

yardım etme konusunu şu yüzden söyledim o zamanın teknolojisiyle bunları başarmaları harika bir olay çok uçuk geliyor bana o zamanda bunları başarmaları

ben evrende dünyanın dışında canlı olduğuna kesinlikle inanıyorum sadece bizim galaksimizde bile milyonlarca yıldır var gezegen var
    bizim galaksimizde evrende nokta kadar küçük kalıyor o kadar gezegen içinde dünya gibi yaşam koşullarına uygun gezegenler kesinlikle vardır
    ama tabiki şu anki teknolojimizle bunları araştıramadığımız için bilmemize imkan yok
    bilinen güneş sistemimizde canlı yaşama olasılığı çok düşük gezegenler yaşam koşullarına uygun deil ( özellikle insanlar için )
    birde canlı türleri olupta bizden çok daha geride teknolojileri olan ırklar olabilir mesela bizim taş devri dönemimizdeki gibi
    illa bizden daha gelişmiş olmaları uzayda yolculuk yapmaları gerekmiyor onlarda acaba uzayda hayat varmı diye düşünüyorlardır :D

Stargate Sg-1 , Stargate Atlantis , Battlestar Galactica , Supernatural , Heroes , Coupling UK , Lost ,
    Prison Break , Dexter , How I Met Your Mother , My Name Is Earl , Kyle Xy , Terminator: TSCC ,
    Chuck , House M.D , The Big Bang Theory , Taken , Lost Room , Band Of Brothers , Two And A Half Men , South Park

• bence bu yazdıkların foton kuşağını geçirmiş evrimleşmiş.hiç bir yerde okudun mu dünyanın evrimleşme yani canlılarında tabiki duracak diye yok böyle bir konu.ve bu yaşama uygun yer olmaması sadece insanlar için düşünsene foton geçirmiş biri için oralar gayet uygun yanlışmıyım.
  • quote:

quote:

İnanmıyorum

zaten burda kimse inanmıyor.Ama marduk kanıtlanmış inansanda inanmasanda zaten marduk demek foton kuşağı demek ikiside aynı yıl çünkü

2012 de yüzününün gireceği şekli görmek isterim

• gezegenimiz üzerindeki kuşaklar çoğunlukla gezegen koşularına göre hayatta kalabilmek için geçirilmiş mutasyonlarla oluşuyor

mesela evrim teorisi

şu ana kadar yazıdaki foton kuşağı gibi büyük bir aşamanın olmadığı kesin çünkü evrim teorisine göre canlıların evrimleri için birçok koşul var ve bu evrimler çok uzun sürüyor timsahın 200 milyon yıldır hiç evrim geçirmediğine dair fosiller bulundu mesela

ama foton kuşagında öne sürülen evrim çok büyük bir sıçrama dna sarmallarının deişmesi milyonlarca yıl alır canlıların kendi evrim sürecinde

ama ne olur bilemiyoruz çunkü bu sıradan bir kuşak deil dış etkenler var bu dış etkenlerin etkisiyle bu mutasyonun gerçekleşmesi olası olabilir çok fazal bilgim yok evrim konusunda ama çok uzun süreçlerde olduğunu biliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Devoure

rulet her soruya cevap verme zorunluluğun yok biraz başka konulara geç

konuyu açmış olmasaydım yapardım.ama diğer konularada bakıyorum.arada bir

Orjinalden alıntı: Zxxx

quote:

quote:

İnanmıyorum

2012 de yüzününün gireceği şekli görmek isterim

ya sanki ben bu konuda idda ediyorum falan filan da 2012 gelsin bende görecem neler olduğunu bana karşı tavır sergilemeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: isisis

gezegenimiz üzerindeki kuşaklar çoğunlukla gezegen koşularına göre hayatta kalabilmek için geçirilmiş mutasyonlarla oluşuyor

mesela evrim teorisi

şu ana kadar yazıdaki foton kuşağı gibi büyük bir aşamanın olmadığı kesin çünkü evrim teorisine göre canlıların evrimleri için birçok koşul var ve bu evrimler çok uzun sürüyor timsahın 200 milyon yıldır hiç evrim geçirmediğine dair fosiller bulundu mesela

ama foton kuşagında öne sürülen evrim çok büyük bir sıçrama dna sarmallarının deişmesi milyonlarca yıl alır canlıların kendi evrim sürecinde

ama ne olur bilemiyoruz çunkü bu sıradan bir kuşak deil dış etkenler var bu dış etkenlerin etkisiyle bu mutasyonun gerçekleşmesi olası olabilir çok fazal bilgim yok evrim konusunda ama çok uzun süreçlerde olduğunu biliyorum

senin tezin bir bakıma bu yaıyı çürütür gibi ama çok zayıf ihtimalle.evrim mutasyon timsah 200 yıl bunlar yeterli şeyler değil.dediğin gibi dış etkenler yüksek enerji falan var.ve 200 yıldan önceki yıllarda belki farklı birşeydi timsahama bilmiyorum bende tam olarak

• senin cevaplarından milletin yazdıklarını okuyamıyorum bırak konuyu sute tutacam dıye uğraşma SÖZ SANA 1 SAAT SONRA BEN HORTLATACAM BU KONUYU
    Konuya gelirsek bu 2012 senesinde birşeyler olacak ama ney Maya takvimindede 2012 senesi gözükmüyor
    napalım bekleyip göreceğiz

Orjinalden alıntı: YourDooM

quote:

2 sarmallı DNA'ları ikişerli olarak biraraya gelip 12 sarmallı bir DNA'ya sahip olacaklar.

Aman sonra böyle olmayalım
    http://www.itusozluk.com/img.php/77d1886477fb66a70d53d9ef2e39f4295569/ajdar+an%FDk

Bu tek hücreli

• quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

senin cevaplarından milletin yazdıklarını okuyamıyorum bırak konuyu sute tutacam dıye uğraşma SÖZ SANA 1 SAAT SONRA BEN HORTLATACAM BU KONUYU
    Konuya gelirsek bu 2012 senesinde birşeyler olacak ama ney Maya takvimindede 2012 senesi gözükmüyor
    napalım bekleyip göreceğiz

evet maya takviminde 2012 de bitiyor hayat.ya oda mechul bak mayalar kendilerini 1 gece de yoketmişler nerden biliyoruz.foton yaşadıklarını diğer boyuta geçmediklerini bak neler çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLeT^# -- 3 Ekim 2008; 15:40:07 >

• quote:

2012 de ramazan ayı hazirana denk geliyor

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

quote:

2012 de ramazan ayı hazirana denk geliyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.