Şimdi Ara

Yeni Doblo'nun önü çok iyi olmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bayide inceledim.Özellikle ön görünümünü çok beğendim.Şu an piyasadaki en keskin bakışlı hafif ticari olmuş.Yakından bakıldığında fotoğraftakinden çok daha güzel duruyor.Aracın başında da epey bir inceleyen vardı.Onlarla da konuştuğumda benimle aynı görüşü paylaştılar.Anlaşılan bu yeni tasarım dobloya iyi sattıracak.

• Bence Fordun yeni Connecti daha güzel ama yarışır ikiside.
  • Bu mu?

Yeni Doblo'nun önü çok iyi olmuş.

Gecen bayide inceledim. Guzel degil. Ama cirkinde degil. Normal iste. Satacakmi? Evet satacak. Ama millet tipi icin almiyor bunlari. Yalniz birsey dikkatimi cekti. Eski kasada bidolu saklama gozu vardi. Yenisinde cok azaltmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far tasarimi opelin yeni kasalarda kullandigi fara benzemis hatta ön burun kismini komple benzettm

• en kısa zamanda bayiye gidip incelerim
  • Önden samuray kılıcını çekti çekecek bakışlari arkadan tek maaşlı memur emeklisi huznunu andırıyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

ağzı açık ayran budalası gibi bakmıyor mu bu be. yoksa bana mı öyle geldi. Ford Connect'e yanaşamaz bile tasarım olarak. DODGE RAM çok daha güzel duruyor bundan.

Fotoğraflardan baktığımda benim de hoşuma gitmeyen yönleri çoktu.Keşke şurayı da şu şekilde uzatıp vs yapsalardı diyordum ama canlı canlı gördüğünde gerçekten farklı oluyor.Önceki doblonun yuvarlak,paspal burun kısmı gitmiş yerine derli toplu öne doğru sivrilen keskin hatlar gelmiş.Herkes farlı bir yerden bakar ama ben bu sefer dobloyu beğendim.Bir önceki kasanın önü doblo için çok büyük zaafiyetti.Şu an ford bana göre yeni connect ile birlikte bu sınıfta en iyi tasarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene Courier sayesinde diğer firmalarda Binek versiyonları çoğalttı . Ama eski kasasını devam ettirse daha güzel olurdu yakından da baktım ama göze hoş gelmedi ama fiyatı biraz düşürürlerse Binek versiyon iyi satar .
  • Once ki cok daha guzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

ağzı açık ayran budalası gibi bakmıyor mu bu be. yoksa bana mı öyle geldi. Ford Connect'e yanaşamaz bile tasarım olarak. DODGE RAM çok daha güzel duruyor bundan.

Fotoğraflardan baktığımda benim de hoşuma gitmeyen yönleri çoktu.Keşke şurayı da şu şekilde uzatıp vs yapsalardı diyordum ama canlı canlı gördüğünde gerçekten farklı oluyor.Önceki doblonun yuvarlak,paspal burun kısmı gitmiş yerine derli toplu öne doğru sivrilen keskin hatlar gelmiş.Herkes farlı bir yerden bakar ama ben bu sefer dobloyu beğendim.Bir önceki kasanın önü doblo için çok büyük zaafiyetti.Şu an ford bana göre yeni connect ile birlikte bu sınıfta en iyi tasarım.

Eski kasada; burun hariç tum hatlar keskin, burnu top gibiydi, diger deyişle konmuş kelebek gibiydi
    yeni kasanin videolari arasinda, taslak çizimleri olan bir tane vardi, onu izlerseniz akiciligi görürsünüz, omuz çizgileri burunla tamamlanmis..ic tasarim da biraz daha surucu odakli olup, degisen direksiyonla birlesince daha modern duruyor..
    Akıbeti boyle olan fluence vardi; panjur far tampon degisimiyle cag atladi.. darisi julyetin başına; arkadan bakinca iç çektiren, onden bakinca Estağfurullah çektiren cinsten

• Arkadaslar yeni resim ve izlenimler atalim lutfen

• yeni corsa ön ızgaranın 2x büyültülmüşü
  • Bende beğenmeyenler arasındayım, ford'un tasarımı daha hoş ve oturaklı duruyor.
  • Aksine ben gördüm ve hiç beğenmedim . Ön tasarımı çok garip geldi. Connect daha oturaklı ve güzel
  • Bence önü çok çirkin.Bu benim düşüncem.

• uygun fiyat ugun servis ağı iyi motor
    filolara şirketlere bol kese indirim olduktan sonra lada vegaya benzesede satar bu arabalar
  • Bende çok beğendim gerçekten yapmışlar. Fiorino'nunki de hoşuma gidiyor. Ama ilk çıkan dobloları gördümmü iğreniyorum.
  • Güzel olmuş gerçekten başarılı uygun parça yaygın servis ağı ile baya tutulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre yenisi daha güzel.

• Aynen hocam katilyorm..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.