Şimdi Ara

~ YENİ CİTROEN DS3 [43.000 TL - 46.000 TL] ~

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
9.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ~ YENİ CİTROEN DS3 [43.000 TL - 46.000 TL] ~




    DONANIM

    ABS fren sistemi
    EBD (Elektronik Fren Güç Dağılımı)
    EBA (Acil fren destek sistemi)
    ESP
    Sürücü ve yolcu hava yastıkları
    Yan hava yastıkları
    Perde hava yastıkları
    Ön yolcu hava yastığı iptal düğmesi
    Tüm koltuklarda 3 noktada sabitlenen emniyet kemerleri
    Ani frenlemede otomatik yanan flaşörler
    Immobilizer
    Arka koltuklarda Isofix çocuk koltuğu bağlantıları
    Hareket halinde kapıların otomatik kilitlenmesi
    Sürücü ve ön yolcu kemer ikaz uyarı sistemi
    KONFOR VE İÇ DONANIM
    Yol bilgisayarı
    Hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı
    Vites değişim göstergesi (Manuel araçlarda)
    Yükseklik ve derinlik ayarlı elektrik destekli direksiyon
    Krom detaylı spor deri direksiyon simidi
    Deri el freni
    Otomatik klima
    Dış sıcaklık göstergesi
    Araç parfüm sistemi
    Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    Direksiyondan kumandalı Radyo CD MP3 Çalar
    Müzik sistemi hoparlör adedi 6
    MP3 çalar bağlantı soketi
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit
    Elektrik kumandalı ön camlar
    Elektrik kumandalı yan aynalar
    Arka park sensörü
    Ön kol dayama
    Yükseklik ayarlı ön ve arka koltuk kafalıkları
    Ön panelde soğutmalı torpido
    Ön bölümde güç soketi (12 Volt)
    2/3 - 1/3 katlanabilen arka koltuk
    Parlak siyah ön panel
    İç mekan ambiyans aydınlatma
    Bagaj aydınlatması
    Grand Rayados kumaş koltuk döşemesi
    Koltuk arkasında cepler
    DIŞ DONANIM
    Alaşımlı jantlar 16"
    Karartılmış arka camlar
    LED gündüz sürüş farı
    Ön sis farları
    Krom tekli egzoz çıkışı
    Tavan rengi yan aynalar ve krom ayna ayakları
    Krom kapı kolları
    Metalik boya


    Hepsi Standarttır.


    http://www.citroen.com.tr/specifications.php?id=80



    TEKNİK ÖZELLİKLER

     ~ YENİ CİTROEN DS3 [43.000 TL - 46.000 TL] ~


     ~ YENİ CİTROEN DS3 [43.000 TL - 46.000 TL] ~




    FİYAT LİSTESİ

     ~ YENİ CİTROEN DS3 [43.000 TL - 46.000 TL] ~







    Türkiye distrübütörlüğünü Bayraktar Holding’in yürüttüğü Citroën’in bu en yeni ve özel modeli DS3 43.000 TL’den satışa çıktı.Yeni DS3 en üst motor ve donanım seviyesine sahip 156 beygir gücündeki Dsport’un anahtar teslim fiyatı 46.000 TL'ye dikkat çekiyor.


    Citroën’in efsanevi DS serisi tüketici ile ilk buluştuğunda büyük hayranlık ve beğeni ile karşılanmış, bünyesinde barındırdığı donanım ve ileri teknoloji özellikleriyle zamanının en yenilikçi araçlarından birisi olarak kabul edilmişti. Citroën bugün bu yenilikçi aracın hikayesinden esinlenerek marka için yepyeni bir çizgi oluşturdu. Citroën teknolojisinin en önemli kilometre taşı niteliğindeki efsanevi DS’in bugünün Créative Technologie yaklaşımı ile yeniden yorumlanmasıyla ortaya çıkan yeni serinin ilk aracı olan DS3; markanın kalite ve teknoloji alanındaki üstün niteliklerini yansıtıyor.

    Farklı ve radikal çizgileri, gözalıcı tasarımı ve yüksek donanımıyla Citroën DS3, kişisel beğenileri yüksek, stil sahibi, şehir hayatını seven, tasarım, performans ve kalite konularında ayırt edici özellikler arayanlara kendi beğenilerini ve tercihlerini yansıtabilecekleri yepyeni bir otomobil sunuyor.

    Hedef yıl sonuna kadar 450 adet DS3 satmak

    DS3’ün Bozcaada’da gerçekleştirilen Türkiye lansmanında konuşan Citroën Genel Müdürü Bahaettin Tatoğlu, DS3 ile lüks sınıfa yeni rekabet getireceklerini belirterek; "Biz beklentideki lüksü, kişiselleştirilebilir bir modelle karşılayacağız. Şu anda daha önce sipariş verdiğimiz mevcut kombinasyonların satışına başladık. En donanımlı DS3'ü bile 48 bin TL'ye almak mümkün olacak." diye konuştu.



    Ek kota aldıkları için tedarik sorunu yaşamayacaklarını söyleyen Tatoğlu; "Eylül'e kadar Türkiye'ye sadece 150 adet DS3 ayrılmıştı. Fransa’dan ek talepte bulunmamız üzerine bazı Avrupa ülkelerinin kontenjanının bir kısmını bize aktardılar. Böylece ilk etaptaki araç sayımız 200'e yükseldi. Yıl sonuna kadar 450 adet DS3 satmayı hedefliyoruz” dedi.

    Konuşması sırasında Pazar tahmininde de bulunan Bahaettin Tatoğlu; yıl sonu hedeflerinin yüzde 3.5'luk pazar payı olduğunu; 2010 yılı pazar tahminlerini ise 610 bin adete çıkardıklarını ifade ederek; “2010’un ilk beş ayında Pazar payımızda yüzde 50 oranında bir artış yaşandı. Eğer bu şekilde devam edersek 2010 yılı sonunda yaklaşık 21 bin 500 adet Citroën araç satılacağını, bunun da binek ve ticari araç satışları arasında yüzde 50'de dengeleneceğini düşünüyorum. 13 bin 500 araç satışı ile tamamladığımız 2009 yılının ardından 2010’u 21 bin 500 adet araç satışı ile kapatmayı hedefliyoruz." şeklinde sözlerini tamamladı.

    Belirgin hatları ile cazibesini vurguluyor

    Yenilik, canlılık ve farklılığın ifadesi Anti-Retro DS3; kişiselleştirilebilen tavan rengi, araca dinamizm katan köpekbalığı yüzgeci formu, yine ön yüzde bulunan göz alıcı LED lambaları ile karakteristik ve farklı bir araç. DS3 kullanıcısına; zarafetin, teknolojinin ve kalitenin bir arada olduğu benzersiz bir iç mekan sunuyor. Modern tasarımlı gösterge panelleri, krom detaylı spor deri direksiyon simidi, sürüş için gerekli kumanda butonlarının yakınlığı, deri el freni, parlak siyah veya carbotech ön paneli, alçak kullanım konumu ve bedeni saran koltukları sürüş keyfini maksimuma çıkarıyor. DS3’te kullanılan krom ayrıntılar araca hem dinamizim katıyor hem de lüks ve farklılığı vurguluyor.

    Kişiye özel benzersiz tasarım

    DS3 kullanıcıları kendi zevklerine göre aksesuarları ve aracın dış görünümünü kişiselleştirebiliyor. Tavan, aracın gövde renginden farklı olarak Siyah, Beyaz, Buzul Mavi veya Bordo olarak dört ayrı renkte sunuluyor ve toplamda 38 farklı kombinasyona kadar çıkabiliyor. Jantlar isteğe göre kişiselleştirilebiliyor. Krom yan aynalar ve krom yan çıtaları DS’ün tasarımını zenginleştiriyor.
    Araç içinde ise ön panel, vites topuzu ve diğer iç aksesuarlar farklı renk, kumaş ve malzeme kombinasyonları ile özelleştirilebiliyor.

    Şehir içinde çok amaçlı kullanım keyfi

    DS3, sürüş zevkini ve kullanım konforunu günlük ihtiyaç ile bağdaştıran özellikleriyle ayrıca fark ediliyor. 3,95m boyu, 1,71m genişliği ve 1, 46m yüksekliği ile B Premiun segmentinde yer alan Citroën DS3 şehir içinde kolay kullanım olanağı sağlıyor. Çok amaçlı sportif Coupé tasarımına sahip DS3, 5 kişilik koltuk kapasitesi ile kompakt bir araca yakışır genişlikte araç içi alan sunuyor.

    285 litre ile B Premium segmentinin en geniş bagaj hacmine sahip DS3 yaşamı kolaylaştırıyor. Tek elle 2/3 – 1/3 katlanabilen koltuklar sayesinde bagaj modüler hale getirilebiliyor. 13 Litre ile sınıfının en geniş torpido gözüne sahip DS3’te ön ve orta paneldeki çok sayıdaki saklama bölmeleri işlevsellik sağlıyor.

    Konfor ve modern tasarımla maksimum sürüş keyfi

    DS3, sağlam yol tutuşu, dinamik sürüş özellikleri sayesinde şehir içinde olduğu kadar uzun yolda da sürüş konforu sunuyor. Optimize edilmiş aerodinamizme bağlı ağırlık kontrolü sayesinde (0,31 Cx ) yakıt tüketimini ve karbondioksit salınımını minumum seviyede tutuyor. Kilometrede 104 gram’dan başlayan CO2 emisyon seviyesi ile çevresel duyarlılığa sahip DS3’te Euro 5 standartlarına uyumlu motorlar kullanılıyor. DS3, Türkiye’de 1.6 HDi 92 HP M/T ve BMW ile ortak geliştirilen 1.6 VTi 120 HP BVA ve 1.6 THP 156 HP M/T motorlarla satışa sunulacak. 1.6 THP 156 HP versiyonu, 0-100 km/s’te 7.3 sn olan hızlanma süresi ile dikkat çekiyor.

    Kusursuz Güvenlik ve sürüş dinamikleri

    ESP, ABS, EBD (Elektronik Fren Güç Dağılımı) ve EBA (Acil Fren Destek Sistemi) donanımı tüm versiyonlarda standart olarak bulunuyor. Ayrıca, standart olarak sunulan 6 hava yastığı, 3 noktadan bağlantılı emniyet kemerleri ve arka yan koltuklarda Isofix bağlantı noktaları ile en üst düzeyde güvenlik sağlanıyor. Tüm bu özellikleri ile DS3, EuroNcap’ten 5 yıldız alarak güvenliğe sürüş keyfi kadar güvenliğe de verilen önemi kanıtlıyor.
    Tüm DS3 araçlarda hız sabitleyici, hız sınırlayıcı, daha ekonomik ve daha ekolojik sürüş sağlayan Vites Değiştirme Göstergesi, otomatik klima, yol bilgisayarı, park sensörü, otomatik yanan farlar ve yağmur sensörü gibi yardımcı sürüş donanımları bulunuyor.

    Sahip olduğu multimedya sistemi ile de fark yaratan DS3’te; direksiyondan kumandalı Radyo CD MP3 çalar, MP3 çalar bağlantı soketi, USB bağlantı noktası ve Bluetooth özellikleri bulunuyor.


     ~ YENİ CİTROEN DS3 [43.000 TL - 46.000 TL] ~


     ~ YENİ CİTROEN DS3 [43.000 TL - 46.000 TL] ~


     ~ YENİ CİTROEN DS3 [43.000 TL - 46.000 TL] ~


     ~ YENİ CİTROEN DS3 [43.000 TL - 46.000 TL] ~


     ~ YENİ CİTROEN DS3 [43.000 TL - 46.000 TL] ~



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 25 Mayıs 2010; 17:47:35 >







  • cok guzel araba yapmis citroen. kesinlikle c3'e tercih edilir. c3'un hatlarini cok yumusak buluyordum. bu arabada o yumusakliklar gitmis. keske fiyati biraz daha uygun olsaymis. kesin ilk tercihim olurdu. bu arada kullanan var mi?
  • bu arada bu arabanin otomatik versiyonu var mi? internet sitesinde bulamadim.
  • sport versiyonu aşmış

    http://yfrog.com/5a2010citroends3racinglimj



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emeky -- 6 Haziran 2010; 14:37:17 >
  • sanirim otomatigi yok bunun
  • Mini Cooper Killer
  • kesinlikle mini cooper'in tahtini alacak bir aday
  • mini katliamai yasanir fıyat da mını den daha uygun daha genıs ıc hacım cıtroen akarrrrrr
  • Citroen gerçekten Ds serisi ile büyük bir atak yapabilir. En azından marka imajını düzeltecek bir seri.
  • ama otomatik versiyonunun olmamasi buyuk eksiklik degil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: switel

    ama otomatik versiyonunun olmamasi buyuk eksiklik degil mi?


    Çok doğru, özellikle DS3 ün spor duruşunun yanında bayanlara hitap eden bir sevimliliği de var. Bayan sürücülerin yüzde 90 ı otomatik vites arar. Bence bu araca mutlaka otomatik vites takviyesi yapılmalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonheart07


    quote:

    Orijinalden alıntı: switel

    ama otomatik versiyonunun olmamasi buyuk eksiklik degil mi?


    Çok doğru, özellikle DS3 ün spor duruşunun yanında bayanlara hitap eden bir sevimliliği de var. Bayan sürücülerin yüzde 90 ı otomatik vites arar. Bence bu araca mutlaka otomatik vites takviyesi yapılmalı


    su an icin yok sanirim. internet sitesinde gozukmuyo.
  • 92 beygirlik ile 153beygirlik arasında 3.000tl fark var. Çok mantıksız o zaman 92 beygirlik almak.
    Ama sanırım benzinli dizel ayrımı var.
  • Arkadaşlar kimse BVA nın anlamını bilmiyor galiba

    BVA otomatik vites demek. Yukarıdaki Fiyat listesindeki 3 arabadan ortadaki 1.6 benzinli Otomatik vitesli...

    Otomatik viteslinin özellikleri:

    http://citroen.com.tr/specifications.php?id=83

    Tahmin ettiğim gibi şehir içi çok yakıyor: 9.6 lt

    DS3 1.6 VTi 120 HP DStyle BVA

    Donanım
    Teknik Özellikler
    MOTOR
    Tipi Çok noktalı elektronik enjeksiyonlu, 16 subaplı
    Silindir adedi ve tipi 4 / Düz sıralı
    Silindir hacmi (cc) 1598
    Maksimum Güç (Hp.din/dev.dak) 120 / 6000
    Maksimum Tork (Nm/dev.dak) 160 / 4200
    AKTARMA
    Vites Kutusu 4 ileri otomatik
    FRENLER
    Ön Havalandırmalı Disk
    Arka Disk
    LASTİKLER
    Lastikler 195 / 55 R16
    DİREKSİYON
    Direksiyon Değişken destekli elektrikli direksiyon
    Tur 3,1
    Dönüş Çapı (m) (Kaldırımlar arası) 10,40
    BOYUTLAR / ALANLAR / HACİMLER
    Uzunluk - Genişlik (mm) 3948 - 1715
    Yükseklik - Dingil aralığı (mm) 1458 - 2464
    Bagaj hacmi (lt) 285
    Arka koltuklar yatıkken bagaj hacmi (lt) 980
    AĞIRLIK (kg)
    Boş Ağırlık 1145
    Yüklü Durumda Ağırlık 1587
    PERFORMANS
    Maksimum Hız km/s 190
    0-100 km/s Hızlanma (sn) 10,9
    0 - 1000 m Hızlanma (sn) 32,4
    YAKIT TÜKETİMİ (1999-100)
    Şehir İçi (lt/100 km) 9,6
    Şehir Dışı (lt/100 km) 5,3
    Ortalama (lt/100 km) 6,9

    CO2 emisyonları (g/km) 158
    Yakıt Deposu (lt) 50



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 4 Temmuz 2010; 2:34:42 >




  • otomatik varsa super. ama sehir ici 9.6 cok fazla ya. benim honda civic'im bile daha az yakiyor
  • Arkadaslar alan kullanan yok mu bu araci ??
  • o fiatlara daha iyi altarnatifler var.
  • bende 156 bg lik spor modeli var 1800km oldu ortalama yakıt tük. 7.8km/lt.
    çok memnunum kalkışta yada ara hızlanmada gayet eğlenceli. üzerinde turbo gibi ibarelerde olmadığından bi anda hızlanınca herkes bakakalıyor
    2. viteste 120 3. viteste 170 yapıyor kesiciye girmeden önce.
    6 vitesli olmasıda ekonomi yönünden artı bi özellik istediğimde yakıtı kokluyor.
    6. viteste saate 110 la giderken anlık yakıt tüketimi 3lt.
  • selamlar
    1.6 120 lik modeli var bende brc lpg taktırdım gayet memnunum.
    araç çok zevkli
  • konuyu hortlatalım

    eşime 2012 modelini aldık, çok ve güzel araç.
    henüz satışını almadığımızdan araç bizde değil ama gelince çok detaylı inceleyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.