Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (400. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.486
Cevap
402
Favori
1.752.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
39 oy
Giriş
    o dönemde sizin aldığınız ötv indirimiyle çok iyi fiyata almışsınız :)
    Ben memnunum. 3 tane vag aracindan sonra buna gectim. Onlarda yasadigim mekanik problemlerden sonra bu aractan bir sikayetim yok. Hepsi teneke gozumde hicbirinden fazla beklentim yok.
    Birden fazla hesabi oldugu dusunulen arkadasa da sordum cevap vermedi. Size de sorayim. Bu paraya mutlak sorunsuz hangi araci tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bir araçta sorun yaşamak ayrı birşey aracın hatalı üretilmesi ayrı birşey.umarım arada ki farkı anlamışsınızdır.yoksa bencede aracın tavan boyasının atması yada ekrar kararması v.s çokta halledilemeyecek şeyler değil.

bu aracı alacak olanlar tasarım hatası olduğunu bilerek alsınlar.benim gibi bir süprizle karşılaşmasınlar.bende bu forumda yazılanlara bakarak ve sonra inceleyerek bu aracı aldım.ama maalesef gözden kaçırmışım su girme olayını.kimisi çokta takmaya bilir ama ben takıyorum.her arabaya bindiğimde koltuğa şıp şıp su damlaması 380 bin liralık konfor odaklı bir araca yakışmıyor.
  • 148.500 tl ye aldım cok sıkıntılar yasadım asnlında otoyol surus modu ve acc ıle beraber 152 ye sıparıs verdım kapora yatırdım ıstenmeyen sonuclar yuzunden bayıde bekleyen aracı kaporamı gerı alıp ıptal ettım sorunu cozunce arabamı aldım ama ıstedıgım opsyonlarsız hayırlısı dıyelım cok sukur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gördüğünüz üzere cevap yok yan yan devam. Blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • operadakises O kullanıcısına yanıt
    İyi de arkadaşım, "muhtemelen farketmediğimiz" tasarım hatasını niye kafaya takalım?

• processor kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen farketmemek hiçbir zaman farketmeyeceğin anlamına gelmez.önümüz kış.en iyi ihtimalle buz gibi bir havada aracına binerken boynundan içeri su damlayacak.ben WhatsApp grubunda gördüm.adam videoya çekmiş.kapıdan içeri şapur şupur su giriyordu.buda kötü ihtimal.

• bu arada dizel ile benzinli arasında çok ciddi motor ses farkı var... deneme sürüşünde yanımdaki görevliye motor sesinden bahsetmiştim.. o kadar olacak falan dedi saçmaladı bir ara nasıl geçiştireceğini şaşırdı..düzlükte ayağımı gazdan çektim bi ara fırsattan istifade bakın ses yok dedi hemen :)
  • Şu an da araba selection 1.5 bluehdi 6000 km oldu. Avrupa paketlerin en güzel yanı navigasyon my citroen e bağlıyorsaniz bir de gerçekten oyun oynar gibi gidiyor yol. Bir kere klasik navigasyonlar gibi kaydırma konumu yanlis algilama falan yok. Bir de navigasyon kadranda oldugu icin dikkat de dagitmiyor. Bu arada o bahsettiğiniz tasarım hatası değil tercihidir kapı da oluk yok siz insanları yanıltıyorsunuz sanki arabanın içine su sızıyor gibi anlatıyorsunuz ama öyle bir durum yok.

• İstanbulTrafiği kullanıcısına yanıt
    duyar kasmaya gerek yok.benim memnun kullanıcılara,tasarım hatası değil o tercih meselesi yada ben sorun yaşamadım v.s diyenlere söyleyecek sözüm yok zaten.benim sözüm yeni araç alacak olanlara.siz bu sorun değil tercih meselesi demeye devam ede durun araçta tasarım hatası olduğunu servisler bile söylüyor.hatta benim araca silikon sıktılar ben çözüm olarak bulduğunuz bu mu çok pis sırıtıyor hiç hoş durmadı deyince fransadan bir parça beklediklerini ve o gelince biz size haber veririz silikonu çıkartıp yerine o gelecek parçayı takarız dediler.yani koskoca citroen normal ve problemsiz gördükleri sadece tercih meselesinin çözümü için ilginç bir şekilde parça üretmiş.
    Hayatınızda hiçbir zaman c5 aircross sahibi olmamanıza rağmen "benim araca silikon sıktılar" dediğiniz an her şeyin yalan olduğu ortaya çıktı ayrıca gözlemlediğim kadarıyla diğer iki hesabınız uzaklaştırma yemiş şahsen ben sizin adınıza çok üzüldüm artık uzun süre diğer 2 hesaptan da yazarak inandırıcı mesajlar yazamayacaksınız keşke şikayet etmeseydim :( galiba bu hesaptan devam edeceksiniz KISKANDIĞINIZ ve sahibi OLMADIĞINIZ c5 aircross'u tam gaz BECERİKSİZCE kötülemeye. Ahh ulan ahh! sosyal platform insanları ne hallere sokuyor 🤦‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 12 Eylül 2020; 18:0:15 >
  • SEN BENİ BLOKLAMAMIŞMIYDIN HACI..

Özelden cep nosunu ver sana benim c5a"nın resimlerini göndereyim.eğer sen yalancıysan kenidi banla ben yalancıysam kendimi banlayacağım var mısın delikanlıysan..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.