Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (399. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.486
Cevap
402
Favori
1.752.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
39 oy
Giriş
    senin kaç hesabın var hocam? 5008ttnet sen misin?

Bu arada bu sorunların hiç biri bende yok. Ayrıca 3008 aracın birebir aynısı, multimedya, tavan vs.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    C5'i kaldıramıyor arkadaş tek hesap yetmemiş 2 hesaptan saldırıyor araca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşım , bende 3008 gt line sırasındaydım , şu an shine bold aracımı keyifle kullanıyorum ,parasını da en az 3008 kadar hakkettiğini biliyorum , bahsetmediğiniz trim sesi dahil saydığınız problemlerin hiç birini ben şahsen yaşamadım , araştırırsanız bir bu kadar problem 3008 lerde de var malesef , ben iyiyim diyen yalan söyler , şu an yaşamıyorum demek te ilerde yaşanmayacak demek değil , bunu böyle kabul etmeniz gerekiyor.

Sunroof contasında resimdeki gibi soyulmalar oldu. İçeri su alma falan yok. Benzer bir durum yaşayan var mı?
    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

• schomer S kullanıcısına yanıt
    Kedi uyumak İçin yer yapmış gibi sanki

Çizikleri birde yukarıdan atar mısınız ayrıca çizikler ne kadar derin bilgi verebilir misiniz yardımcı olmaya çalışırım

Geçmiş olsun, yıkamadan dolayı olmus olabilir, basınçlı sudan dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar, araçta bagaj filesini extra olarakmı veriyorlar birde ağustosta teslim alınan aracın MTV si ödenmemiş görünüyor anlaşmada mtv dahil görüşülmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doanss -- 10 Eylül 2020; 0:18:3 >

Fitilin diğer yerlerine de baktım, ufak kılcal çatlaklar var bazı yerlerde. Ben bu arabayı ocakta aldım ve sürekli kapalı garajda durdu. Sadece son 1 haftadır dışarıda duruyor. Sürekli dış etkenlere maruz kalan bir parçanın bu kadar basit bir sebeple yıpranmaması gerek diye düşünüyorum. Sonuçta bu arabalar yapılırken çöl sıcağı ve kutup soğuğu gibi ağır şartlar altında da test ediliyor.

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schomer -- 10 Eylül 2020; 10:55:7 >

• Keşke çizik olsa, bunlar kalkmış, soyulmuş gibi yani.

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

Direk citroen genel merkezi arayıp kayıt açtırın onlar size 24 saat içinde dönüş yapacaklar garantiden ücretsiz değiştirilmesi gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

senin kaç hesabın var hocam? 5008ttnet sen misin?

Bu arada bu sorunların hiç biri bende yok. Ayrıca 3008 aracın birebir aynısı, multimedya, tavan vs.
    aracı her eleştirene çift hesap mı diye eleştireceğinize biraz eleştiriye kendiniz açık olun.citroen babanızın malımı ki hemen savunma moduna geçiyorsunuz.3008 ile bu aracın tavanı birebir aynı falan değil.uydurmayın.daha öncede yazdım bu araç sorunlu bir araç.resim falan ekledim.tasarım hatası var araçta.benim başıma gelmedi diye bir şey yok.yağmurdan yada yıkamadan sonra kapıları açınca içeri su damlıyor.onun aracı farklı benim ki farklı diye birşey yok.bütün c5a"lar aynı olduğuna göre bu sorunu bütün herkeste var.muhtemelen kimse farkında değil. 40 yaşındayım.bugüne kadar 1 dzn aracım oldu.böyle birşeye hiç denk gelmemiştim.ve burada bir kişi bu sorundan bahsetmedi.bahsetselerdi bu aracı kesinlikle almazdım.tavan boya atma sorununu bende yaşadım.zaten sosyal medyada bu araç ile ilgili yerlerde ekran kararması ve tavan boyası atması sorunu en çok şikayet edilen konular.

• quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

KONUYU EN SON BU ŞEKİLDE SONLANDIRIYORUM.GÖRÜLDĞÜĞÜ GİBİ BENM ARAÇTA SORUN YAŞAMADIM DEMENİZE GEREKYOK BÜTÜN C5A"LAR DA BU SORUN VAR.

normalde olması gereken bu.yağmur suyunun fitillerin oraya akması söz konusu değil.
    [simage]
    [/simage]

normalde olması gereken.mevcut aracımda görüldüğü gibi cam tavan kapıya gelince bityor.
    [simage]
    [/simage]

c5A"da durum bu şekilde kapı fitillerine kadar cam tavandan itibaren su girmesi kaçınılmaz.
    [simage]
    [/simage]
    üstte ki 5008 yada 3008 tavanı.altta ki c5a tavanı.yani daha net nasıl gösterilir ben bilmiyorum.bildiğiniz tasarım hatalı bir arac c5 aircross

• operadakises O kullanıcısına yanıt
    Biraz eleştiriye açık olun mu? Siz biraz geriye gidip benim yazdığım mesajlara bir bakın isterseniz.

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR

Sen bunu kendi aracına yazacak kadar objektif misin?? Buyur bu da mesajın tamamı;
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144401973

Tanımadığınız birine yazarken biraz usturuplu olun. Yaşınız olmasa size ağır yazardım. Benim bir şey uydurduğum yok aşağıdaki linklere girip okuyup idrak edebilirseniz sorunun PSA araçlarında olduğunu görürsünüz;
    www.sikayetvar.com
    Peugeot 3008 Gt Line Tavan Boya Atması!
    https://www.sikayetvar.com/peugeot/peugeot-3008-gt-line-tavan-boya-atmasi

Ayrıca çift hesap kullanan arkadaşın kötüleme haricinde konuda mesajı yok ve çift hesap forumda yasak sadece sordum arkadaşa size ne oluyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 10 Eylül 2020; 17:36:14 >

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.

• operadakises O kullanıcısına yanıt
    23-12-2019 shıne benzınlı rosso kırmızı otv muhafıyetlı aldım sadece ekran kararması ıle ılgılı sıkıntı yasadım onuda bayıyı aradım guncelleme yapalım vs dedıler bır daha yasamadıgım ıcın bayıye gıtmedım boya kalkma olayı sureklı ıncelıyorum bakıyorum daha denk gelmedımınsallah denk gelmem dıreksıyonda bır tusumun tırnagı kırıldı servıse gıttıgımde garantı kapsamında degısım talep edecegım su alma olayı even kapıyı acınca sankı suyu suzmuyor damlatıyor gıbı cok problem etmedım ben bu fıyata bu doluluga bu fıyatta arac olmadıgı ıcın tercıh etttım begendım herkesın hakkında hayırlısı begenmeyen arkdaslarda satsın :)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.