Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (402. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.486
Cevap
402
Favori
1.752.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
39 oy
Giriş
  • Deli o deli siz de muhattap almayın arkadaşlar.

Aracı biz de lansman döneminde aldık. 22 bin kilometrede şu an. Su alma muhabbeti abartıldı bana kalırsa. Ben sadece grupta okuduktan sonra özellikle hortumla su tutarak denedim. Fitillerin arasında su birikiyor kapının üstünde. Kapıyı açınca da içeri damlıyor olay bundan ibaret. Yalnız sadece hortumla oraya su tuttuğumda yaşadım bu durumu 1 yılda defalarca yağmur yağmasına rağmen yaşamamıştım hiç.

235 lastik var yokuşlu bir yerde tam tur direksiyonu çevirdiğinizde sürtme yapıyor. 225 lastik kullanıyorsanız değiştirmenizi önermem. Servis kaldırıma vurmuşsunuzdur dedi çözüm yok.

Ekranda açılmama sorunu yaşadık uzun süre. Servisin çözümü akü başını sökün-takın oldu. Son güncellemeden sonra hiç yaşamadım fakat birkaç kere yolda giderken kendi kendine resetlenme yaşadım son 1 ayda. Bir seferinde de dokunmatik tuşlar çalışmayı durdurdu bi anda düzelmedi de kontağı açıp kapatana kadar.

Bence bu arabanın en büyük sorunu ise genel bir kalitesizlik var. Dierksiyon altındaki plastik yerine oturmuyordu servis tabi ki bunu da çözemedi. En son yerinden komple söküp tekrar taktım artık çıkmıyor. B sütunundaki plastiğin ucu havaya kalkmış durumda. Aldıktan sonra farkettik servise bildirdik hala aynen öyle duruyor. Bagaj kapağı fabrika çıkışı yamuk duruyor servis bunu da halletmedi biz de ellemedik sonra satarken sök tak var derler diye.Gösterge ekranının ordan zırıl zırıl bi ses geliyor çok rahatsız edici. Özellikle belirli devir aralıklarında ve bozuk yollarda çok yapıyor. Servise bildirdik bilin bakalım ne oldu sonucu. içerideki parlak siyah plastikler falan hep çizik içinde kaldı dikkat etmemize rağmen. Yeni alanlara kesinlikle seramik kaplama yaptırtmalarını öneririm. Bardak tutucunun etrafındaki gri platiğin el dayanan yerinde kaplama aşınmaya başlamış onu da temizlerken farkettim. Dikkatli bakmayan farkedemez ama var böyle birşey. Kapılara dikkat ederseniz çoğu araçta (sokakta gördüklerim de dahil) ön kapının arka bölümünde iç kirişin izi var dikey bir çizgi şeklinde. Ve klimadan ben de memnun değilim. Asıl sıkıntı soğutmaması değil ama çok kafa ütülemesi. Ya ayarını yükselteceksiniz serinletecek ama kafanız şişecek(uzun yolda çekilmiyor) Veya soft ayara getireceksiniz ama o zaman da güneş vuruyorsa soğutmuyor. Ha bi de halojen farlardan memnun değilim kısalar iyi ama uzunlar el feneri gibi aydınlatıyor genişlik yok.
    Servis rezalet. Hiç bir işe yaramadılar bu zamana kadar.

E niye hala kullanıyorsunuz derseniz de araba rahat. Hem sürüşü hem süspansiyonu çok rahat. Uzun yol yapmak bir zevk hatta. Kullandığım en rahat araba. Motor şanzıman (eat8) çok iyi sadece 1 e düşmesi gereken yerlerde geç düşüyor.

Son olarak direksiyonun sağındaki tekerleği radyoyu ileri geri sardıracak şekilde ayarlayabiliyor muyuz? Favoriler listesini açmasını istemiyorum.

Ek: Bir arkadaş ekran geç geliyor demiş evet bizde de var. Bazen geri görüş kamerası açılana kadar zaten ben çıkmış oluyorum çıkacağım yerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 14 Eylül 2020; 15:21:18 >

• Autotruble A kullanıcısına yanıt
    aldığım bayide yapıldı , zorunlu aksesuar malesef ama memnunum , bende yaptıracaktım zaten iyi oldu.
  • Arkadaşlar iyi günler. Bu hafta İstanbula geçicem inşallah. araçta 14000km olmuş olacak. Yaşadığım yerde servis olmamasından ve bir sonraki gelişim uzun süreceğinden gelmişken bakım yaptırayım dedim. B.çekmece tarafında olacağımdan Çetaş'tan randevu aldım. Kullanıp memnun kalan veya bir şikayeti olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    dediğin gibi resmen şaka!!! çok şükür gelirim çok iyi ama yapılan saçma saçma zamlardan dolayı bu aracı almaktan vazgeçtim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.6 benzinli 180 hp eat8 platin gri var elimde live paket.. ilgilenen mesaj atabilir.. araç 0 bu arada bayiden plaka takıldı ve çekici ile taşındı.. ilgilenen varsa veya çevresinde almayı düşünen varsa mesajla ulaşabilirsiniz..
    Teşekkürler.
    Kafesinden kaçmış birer kartal gibi, hiç yorulmamış ve aç kurtlar gibi, amansız bir Sayan dağı fırtınası gibi geldiler üstümüze prensim. Son askeriniz de orada can verdiğinde ve son bayrak da toprağa düştüğünde, onlar hiç arkalarına bakmadan ve sanki hiç savaşmamış gibi sürdüler atlarını bozkıra. Prensim soruyorsunuz nasıl durdurabiliriz diye.? Efendim, onlar (TÜRKLER) durdurulamazlar."
  • Ronin1453 kullanıcısına yanıt
    Benim aractada oluyordu. Suyu kokladim saf su, klima suyudur. Problem degil

Orijinalden alıntı: serta2

Benim aractada oluyordu. Suyu kokladim saf su, klima suyudur. Problem degil
    Varolasın, çok teşekkürler.
    Kafesinden kaçmış birer kartal gibi, hiç yorulmamış ve aç kurtlar gibi, amansız bir Sayan dağı fırtınası gibi geldiler üstümüze prensim. Son askeriniz de orada can verdiğinde ve son bayrak da toprağa düştüğünde, onlar hiç arkalarına bakmadan ve sanki hiç savaşmamış gibi sürdüler atlarını bozkıra. Prensim soruyorsunuz nasıl durdurabiliriz diye.? Efendim, onlar (TÜRKLER) durdurulamazlar."
  • Bir gün yolda giderken sol tekerleğin ordan yüksek bir ses geldi sanki bişey sol tekerlek davlumbazına çarpmış gibi. baktığımda hiçbir şey göremedim. Ama bugün kullanırken sanki gaza basınca yolun tüm titreşimi pedaldan hissediliyor gibi geldi. Sizce ne olabilir?
  • oblohan kullanıcısına yanıt
    cam fitili parçalanması yüksek basınçlı su makineleri yüzünden oluyor. araç yıkarken yüksek basınçlı su makinesini fitiller için uzaktan tutmak lazım. yoksa yırtılıyor. c5 için değil çoğu araçta rastlanan bir sorun.

• wings35 kullanıcısına yanıt
    içeri su almaz değil mi? bilginiz var mı?

• 1.5 ay önce 2010 crv aracımı satıp bunu almak istiyordum. Maşallah nerdeyse 100 bin zam yedi. iki aracı teraziye koyuyorum bu zamdan sonra bu paraları hayatta hakedecek bir özellik bulamadım. O yüzden crv forever.. Bakımlarını vs yapar cayır cayır binerim. Varsın 11lt yaksın yüz km de. Ama bu paraların aracı kesinlikle değil c5

Fuzuli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

1.5 ay önce 2010 crv aracımı satıp bunu almak istiyordum. Maşallah nerdeyse 100 bin zam yedi. iki aracı teraziye koyuyorum bu zamdan sonra bu paraları hayatta hakedecek bir özellik bulamadım. O yüzden crv forever.. Bakımlarını vs yapar cayır cayır binerim. Varsın 11lt yaksın yüz km de. Ama bu paraların aracı kesinlikle değil c5
    Kesinlikle degil 300.000 en ust sinirdi 1 kurus fazla etmez
    Zaten satilmayacak da bir sure sonra

Siyah renk için bakımı zor ve çizik gösterir diyenler fazla biliyorum ama siyahın zarafetine yenik düştüm.

Aracı Seramik kaplama ve cam filmi ile teslim edeceklerini söylediler.

Seramik kaplama yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım? Ayrıca aracı alır almaz dış koruma için hangi işlemleri yaptırmalıyım?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.