< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 18 Ekim 2025; 9:3:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1071. sayfa)
-
-
Max versiyonda ilave Nappa deri koltuk alındığında ( Hibrit ve dizel seçeneklerinde ) masajlı olarak opsiyon var mı ? Dizel ve Hibrit seçeneklerinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkeagle1 -- 20 Ekim 2025; 2:19:0 >_____________________________ Beşiktaş sen bizim HERŞEYİMİZSİN
--- SİYAH & BEYAZ --- -
Motor ile ilgili sorunlar oldugu bildirilmeye başlanmış.
And Cetinyoutube1.6 PureTech'in çirkin yüzü #sahibinden 75. BÖLÜMhttps://www.youtube.com/live/YztzLbCI5UQ?si=CZV3Nhv5Pt9g767R
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
bu arkadaş farklı bir yöne girdi, dikkat edin . sadece PSA değil genel olarak üslubunu değiştirdi "ekmek parası" nedeniyl sanırım.
1.6 puretech yeni bir motor değil, 508, 3008, c5a, DS7 bildiklerimden henüz sorun yaşayan olmadı, 100K-200 K olanlar var bunların içinde. tabi bu sorunsuzdur demek için yeterli değil ama hatrı sayılır bir veri olsa gerek bu zamana kadar 2016 den beri..
c5a nın diğer motor seçeneklerine göre açık ara tercih edilir 1.6 180 hp tartışmasız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 20 Ekim 2025; 16:58:27 >_____________________________ -
Masaj özelliği Nappa deri koltukla birlikte geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
1.6 puretech motor c5a kullanıyorum yaklaşık 20 bin km dir
Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım Kocaeli trafiğinde 6.8 ve 7.5 lt veri aliyorum benzin tarafında bu 1.6 puretech şikayetlerine bir türlü internetten ulaşamadım and abi Fransız forumlarında yazan var diyor Türk ve İngilizce tarafında yazan bulamadım henüz kendisine güvenim tam uzun zamandır takip ediyorum hali hazırda bu olaylar patlak vermeden öncede 150.000 lerde C5A lar gördüm ilanlarda arayıp sordugumda herhangi bir sorunla karşılaşmadiklarini söylemişlerdi acaba 508 modellerinde araba yürüyor diye çok fazlamı abaniyorlar anlamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bana da bir kac kisi sorun yaşamis denmesi bu nedenle artık tavsiye etmiyorum demesi hic normal gelmedi. Bayiden cikar cikmaz ariza veren araba dolu piyasa. Bu kroniklikten cok sanssizliga giriyor sanki. Bu arada c5a benzinli de gercekten az satilmis herhalde ki 2.el ilanlari yok denecek kadar az. Bu video sonrasi dizelden benzinliye gecme fikrim biraz degisti kafam karisti dogrusu. Ya da 2.el 100k e yaklasmis bakimli almak mi daha dogru. Belirtilen sorunlar o km ye kadar cikmissa illaki duzeltilmistir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Benzinli ilanın az olması aracın az olmasından hocam. Satışla ilgili değil. Çünkü bildiğim kadarıyla sadece 2022 yılında az sayıda geldi bu araç. Aynı şekilde 3008 de de geçerli bu.
_____________________________ -
180hp lik versiyon özelinde kısa bir süre satıldı ve talep gördü. Alan da bir daha kolay kolay satmıyor eat8 ile birlikte temiz temiz kullanıyor. O nedenle ikinci elde bulmak kolay değil..
Al sat aracı değildir, al kullan aracı o dönemde çok iyi fiyatla satıldı f/p olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 22 Ekim 2025; 12:32:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.6 lt-180 hp C5A larda 2020 ile 2022-23 modellerde farklılık var mı ? Bir de cam tavanlı mı yoksa cam tavan olmayan mı tercih edilmeli ?
_____________________________ -------------------------------------------- -
mümkünse cam tavansız olsun, sıcak yerde yaşıyorsanız tavandan çok sıcaklık geliyor, ben en koyu cam filmi ile cam tavanı kaplattım, sıcaklığı epey kesti, 2022-23 modeller 2020 ye göre biraz makyajlı, farlar farklı.
_____________________________ lg 55sj800v, mutand hd51, x96 max+ 4/64, vu+ solo, yamaha rx-v361, sony xb6 hoparlörleri, jbl e25, klipsch rsx-4, pioneer sw 110s, dark cinemania, sony mhc rx110av. -
Andı severim ama bu konuda biraz üfürmüş gibi. Bu motorda yaşanacak sıkıntılardan biri külbütör pcv valfinden gelen ses ve yağ kaçakları. Diğer sıkıntıda ilerki kilometrelerde turbo o ringinin dağılıp turboya kaçması sonucu arızalar. Aynı motoru bmw de kullandı zamanında aynı sorunlar onda da var. Hatta bmw kullanıcıları motoru genelde sıkıştırdıkları için sorun yaşayanlar daha fazla. Bende mevcutta ses sorununu yaşıyorum üst kapak değişecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam aslında cam tavan sorusunu boya atması , boya problemleri sebebiyle sormuştum. İç Anadoluda çok sıcak olmayan bir bölgede yaşıyorum. Cam tavan o açıdan sorun olmayacaktır. Ayrıca görsellikte katıyor araca..Bu boya sorunu açısından 2020 ile 2022-23 modeller arasında fark var mı ? Cam tavanın o açıdan bir farkı var mı yok mu ?
_____________________________ -------------------------------------------- -
Selamlar, 2023 shine bold aracımda 2-3 farklı kablo ve 2 ayrı telefonda denememe rağmen kablolu CarPlay bağlantısı her zaman ilk taktığımda çalışmıyor. Bazen tek seferde, bazen 2., 3. ya da 4. tak çıkarda devreye giriyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Çözüm öneriniz olur mu?
Not: Mcdodo, anker, belkin gibi kaliteli sayılabilecek kablolarla denedim. Telefon olarak da birçok farklı telefon denedim: iPhone 13, XR, 16 pro max ve 16.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
And'ın zerre güvenilirliği kalmadı bende. Kulaktan dolma bilgiyle konuya hakim olmadan video yapıyor artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
YouTuber lar hemen olmasa da bir süre sonra "ekmek parası ne yapalım" moduna geçiyor maalesef.
Valla hangi yöne girdi bilmiyorum ama yazdıklarınıza katılıyorum.
Gruplarda en az şikayet duyduğum motor 1.6 motor. Ya kullanıcı az, ya da gerçekten sorunsuz motor.
Abone değilim ama karşıma çıktı. En sorunlu ticari araçlar diye bir video çekmiş. Sanki her kullanıcının karşılaştığı sorunlarmış gibi lanse ediyor. Birinin yaşadığı bir problemi kronikmiş gibi listelesine eklemiş.
Komedi resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oky33 -- 25 Ekim 2025; 22:22:51 >_____________________________ -
Listedeki her madde ile karşılasan kullanıcı gördüm (eat8 vuruntu hariç). Ve lakin çoğunluk münferit İşler.. Insanlar değişik gerçekten, rakip firma oturup yazsa bunları çamur atıyor derim ama komiktir, fan boyutunda yazan ya da dediğim gibi etkileşim alıp takipçi edinmeye çalışan gerip tiplerij ürünleri.. Ülkemiz kanunları yetersiz, kanun olsa da uygulama yetersiz.. Bu tip geniş kitleyi etkileyecek kişilerin yaptığı Haber ve yayınların Ciddi tazminat karşılığı olur normalde ve değil bir daha yayın yapmak, o markanın adını ağzına almaya korkar :))))
Amacım bir marka savunmak değil. Her marka için bu tip hatalı genelleme ile prim yapmaya çalışan kişiler var malesef.. O nedenle bu işten para kazanan HİÇ BİR yayıncı /YouTuber /gazeteci vs I %100 kaale Alıp karar vermem olumlu ya da olumsuz. Hele hele firmaların finansmanı ile yurtdisi lansman a gidip SPA da keyif yapı dönen tester arkadaşlar kusura bakmasın onları da %100 kaale alamam çünkü ya eksik söylüyorlar ya da bazıları bile isteye yakan söylüyor. Neticede sizin tüm masrafınız firma karşılamış, size araç veriyor haftalarca bazen aylarca beleş I araci kullanıyorsunuz, kalkıp siz bu araçların eksiklerini objektif söyleyebilir misiniz? Mümkün değil.
Bu tip haber ve videoları sadece "araştırilmasi gereken" bir veri olarak alıp, bir bilene sormak, teknik bilginiz varsa kendinizin yorumlayıp final kararı vermek gerek. Ama bunu yapacak /yapabilecek kullanıcı sayısı %10 geçmez. Onlarda bunu bildiği için buradan yürüyorlar.. Nasıl olsa bir yaptırımı yok :)
Borsa da ya da ekonomi piyasasında manipülasyon yapmak suç iken, otomobil de suç değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
6 aylik C5A 1.5 kullanıcısı olarak bu sorunlarin hic birini yasamadim. And herhalde peugeot grubundan araba almak istedi buyuk bir indirimle fakat kabul edilmeyince tehdit etti ben de sizi sosyal medyada boklarım diye.
And ın yaptığını yaptim ben de gelsin o ispat etsin simdi boyle bir sey yapmadigini :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerenimo57 -- 26 Ekim 2025; 10:58:1 >
PSA gizli özellik açma (telekodlama) için, mesleği de yazılımcı olan arkadaşımız bu işlemleri yapiyor. Bizzat test ettim, kıymetli bir kardeşimiz. İhtiyacı olanlar aşağıdaki sayfadan iletişime geçebilir.
www.instagram.comStellantis Code TR (@stellantiscodetr) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/stellantiscodetr?igsh=eW5wcXRzYXc3eW9u&utm_source=qr
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt