Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1068. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.354
Cevap
394
Favori
1.675.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10641065106610671068
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Garanti süresi 3 yıl 100bin km. Hangisi önce dolarsa. Bakim gibi.
    Yani siz sene de 10bin km kullanıyorum o zaman garanti 10 yıl diyemezsiniz..
    Temmuz 2026 ya kadar aracınız garantide, garanti uzatma da yine hu süreden sonra başlar yıl/km limitli olarak, aynı mantık hangisi dolarsa.

Yani 2 yıl 100bin km ek garanti uzatma, aracınız 2028 temmuza kadar garantisi uzamış olur ama örneğin 100bij km ye 2027 de ulaşırsanız, 2027 de ek garabtiniz de biter.

Eurorepar bakımı garantiyi bozmuyor. Fakat uzatılmış garanti için başka kriter var mıdır bunun teyit ini alın (yetkili servis bakımları tam değilse - eurorepar dahi olsa - garanti uzatma vermiyoruz gibi??)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 23 Ağustos 2025; 19:0:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • chief73 C kullanıcısına yanıt
    Hangi euroepar servisi yer neresi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 2025 C5 aircross dizel aracım var. Adblue lambası yandı. Daha önce hernagibir aracıma hiç adblue almadım.

Petrol ofisinde pompadan satılan adblue var ondan alabilirim. Ya da shellde, 10 lt olarak satılan adblue'lar var.

İkisi arasında bir fark var mıdır bilmiyorum. Hangisini almamız tavsiye edersiniz?

Ya da farklı bir öneriniz olur mu?

• mureffe kullanıcısına yanıt
    Pompadan adblue ASLA ALMAYIN.
    Kapalı ambalaj satin alıp koyabilirsiniz
    Adblue tankı max 17 litre alır. Uyarı verdiğinde 10litrelik bidon Sizin icin yeterli olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 28 Ağustos 2025; 14:52:42 >
    Yetkili servis veya eurorepar servisi varsa servis kayıtlı bir şekilde adblue dolumu yapabilirsiniz. Servise ulaşma imkanınız yoksa yeni tarihli, güneşe maruz kalmamış bidonlardan adblue alıp doldurabilirsiniz. Shell veya opetten alabilirsiniz. Minimum 10 lt doldurulması tavsiye ediliyor.

Ben yıllardır opetten 10 lt alıp dolduruyorum.

• bafrali90 kullanıcısına yanıt

DB Garage Ankara

• Arkadaşlar şu buton tam olarak nasıl çalışıyor 2 kere art arda basınca bagaj kapağı açılması gerekiyor ama basıyorum hiçbir şey olmuyor ekstra bir şey mi yapmak gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NS_85 kullanıcısına yanıt

Yakın arkadaşım da bana danıştı. Bu kampanya kapsamında değişim yaptınız mı ? İstanbul Mersa için, güvenilirlik olarak, bana bir fikir verir misiniz? İzmit ÇETAŞ güven vermiyor bize. Sakarya Bül içinde yorum alabilirim. Yalova İzmit Sakarya İstanbul Anadolu yakası için uygun ve güvenilir bir yer arıyoruz. Gerçekten ihtiyaç ise yapılsın ve araç bu işten zarar görmesin hedefimiz bu...

• bagaj kapağının ayak ile açılıp açılmaması için de bu tuş kullanılıyor, tuşa basılı tutulduğunda bagaj kapağını içerinden açabiliyorsunuz.

• Bugra4129 kullanıcısına yanıt
    2 kere araya kısa boşluk bırakarak basarsaniz Bagaji bu düğme açıp kapatabilirsiniz.
    Tabi elektrikli bagaj seçeneğini, ayatlardan kapatmadiginizdan Emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 4 Eylül 2025; 19:33:52 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

Dostum 2 kere basıyorum evet ayarladan elektrikli bagaj seçeneği açık gözüküyor herhangi bir uyarıda vermiyor ekranda sanırım bozuk :/ veya sigorta atmış

• Bugra4129 kullanıcısına yanıt
    Elektrikli bagaj çalışıyor mu kendi üstündeki düğme den ve anahtar daki düğmeden?
    Düğmeye bir kere bastığınızda bir bip sesi gelir ve siz ikinciye basınca açılır /kapanır. Eğer bip sesi gelmiyorsa düğme çalışmıyor

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Bagaj arkadaki dugmede çalışıyor ayak sensörü ile de çalışıyor içerde ki düğmeye bastığımda bip sesi gelmiyor maalesef internetten gördüğüm örneklerde ekranda da uyarı veriyor zaten ama herhangi bir şey olmuyor maalesef 🫤

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10641065106610671068
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.