< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 23 Ağustos 2025; 19:0:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1068. sayfa)

-
-
Hangi euroepar servisi yer neresi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, 2025 C5 aircross dizel aracım var. Adblue lambası yandı. Daha önce hernagibir aracıma hiç adblue almadım.
Petrol ofisinde pompadan satılan adblue var ondan alabilirim. Ya da shellde, 10 lt olarak satılan adblue'lar var.
İkisi arasında bir fark var mıdır bilmiyorum. Hangisini almamız tavsiye edersiniz?
Ya da farklı bir öneriniz olur mu?
-
Pompadan adblue ASLA ALMAYIN.
Kapalı ambalaj satin alıp koyabilirsiniz
Adblue tankı max 17 litre alır. Uyarı verdiğinde 10litrelik bidon Sizin icin yeterli olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 28 Ağustos 2025; 14:52:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yetkili servis veya eurorepar servisi varsa servis kayıtlı bir şekilde adblue dolumu yapabilirsiniz. Servise ulaşma imkanınız yoksa yeni tarihli, güneşe maruz kalmamış bidonlardan adblue alıp doldurabilirsiniz. Shell veya opetten alabilirsiniz. Minimum 10 lt doldurulması tavsiye ediliyor.
Ben yıllardır opetten 10 lt alıp dolduruyorum.
DB Garage Ankara
-
-
Yakın arkadaşım da bana danıştı. Bu kampanya kapsamında değişim yaptınız mı ? İstanbul Mersa için, güvenilirlik olarak, bana bir fikir verir misiniz? İzmit ÇETAŞ güven vermiyor bize. Sakarya Bül içinde yorum alabilirim. Yalova İzmit Sakarya İstanbul Anadolu yakası için uygun ve güvenilir bir yer arıyoruz. Gerçekten ihtiyaç ise yapılsın ve araç bu işten zarar görmesin hedefimiz bu...
-
bagaj kapağının ayak ile açılıp açılmaması için de bu tuş kullanılıyor, tuşa basılı tutulduğunda bagaj kapağını içerinden açabiliyorsunuz.
-
2 kere araya kısa boşluk bırakarak basarsaniz Bagaji bu düğme açıp kapatabilirsiniz.
Tabi elektrikli bagaj seçeneğini, ayatlardan kapatmadiginizdan Emin olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 4 Eylül 2025; 19:33:52 >
Dostum 2 kere basıyorum evet ayarladan elektrikli bagaj seçeneği açık gözüküyor herhangi bir uyarıda vermiyor ekranda sanırım bozuk :/ veya sigorta atmış
-
Elektrikli bagaj çalışıyor mu kendi üstündeki düğme den ve anahtar daki düğmeden?
Düğmeye bir kere bastığınızda bir bip sesi gelir ve siz ikinciye basınca açılır /kapanır. Eğer bip sesi gelmiyorsa düğme çalışmıyor
Bagaj arkadaki dugmede çalışıyor ayak sensörü ile de çalışıyor içerde ki düğmeye bastığımda bip sesi gelmiyor maalesef internetten gördüğüm örneklerde ekranda da uyarı veriyor zaten ama herhangi bir şey olmuyor maalesef 🫤
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X