Şimdi Ara

Yeni çerçeveleri Beğendiniz mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizcede cok kötü değil mi ? Ben hic beğenmedim sizinde fikriniz almak istedim beyler sizce yeni çerçeveler nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernando

Bu mesaj silindi.
    Bunu söylemek için mi hesap açtın güzel kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olivurkuyin97

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hiç beğenmedim, oyun geriye gitmiş ilerleyeceğine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

Hiç beğenmedim, oyun geriye gitmiş ilerleyeceğine.

Alıntıları Göster
    Çok kalın sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SADRETTİN UMMAN

Çok kalın sanki

Alıntıları Göster
    Çok kasvetli olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Çok kasvetli olmuş

Alıntıları Göster
    dia hariç güzel ama dia eskisine göre kötü.
  • Bi biz goremedik cerceveleri arkadas. Oyun giris ekrani guzel olmus ama cerceveden hala ses yok. Sanli sivir yerin dibine batsin cercevemi istiyorum ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geleydi iyiydi de daha dağıtılmadı bize

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Geleydi iyiydi de daha dağıtılmadı bize
    diamond ve plat cidden çöp olmuş
  • Dia çerçeveyi gördükçe moralim bozuluyor bu çerçeveden mi alacağım yine diye. (amaç= diayım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Dia çerçeveyi gördükçe moralim bozuluyor bu çerçeveden mi alacağım yine diye. (amaç= diayım)

DİA 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanji-kunn

quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Dia çerçeveyi gördükçe moralim bozuluyor bu çerçeveden mi alacağım yine diye. (amaç= diayım)

DİA 5

Evet

• Çok kaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

Çok kaba
    Sanırım Riotçuların çoğu gold olduğu için ona özenmişler bana en mantıklı seçenek bu geldi. Diamond Ve Plat pek iyi olmamış, kötü de değil de daha iyi yapılabilirdi. Gold ve Silver çerçeveleri çok daha iyi olmuş, özellikle goldu çok beğendim. Challenger ve master aynı gibi.

Bunlar daha iyi, siz gelecek olan ikonları görmediniz daha. O zaman kopacak burası bunlar dalga mı geçiyorlar bizle diye
  • Çerçevem bi gelse ona göre yorum yapıcam da,oyun yükleme ekranındaki plat çerçeve iğrenç. Ki bana gelecek olan da o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Sanırım Riotçuların çoğu gold olduğu için ona özenmişler bana en mantıklı seçenek bu geldi. Diamond Ve Plat pek iyi olmamış, kötü de değil de daha iyi yapılabilirdi. Gold ve Silver çerçeveleri çok daha iyi olmuş, özellikle goldu çok beğendim. Challenger ve master aynı gibi.

Bunlar daha iyi, siz gelecek olan ikonları görmediniz daha. O zaman kopacak burası bunlar dalga mı geçiyorlar bizle diye

Çerçeveleri tasarlayanların unranked olması lazım

• Evet harika

• quote:

İconlar 10 numara?

• quote:

Orijinalden alıntı: Devon Jade

quote:

İconlar 10 numara?

Alıntıları Göster
    çok dandik şahsen geçen sene ki çerçeveler bunlara 10 basar, geçen sezon daha bi keskinlik ve sadelik vardı şimdikiler resmen çizgi film gibi

• En iyi çerçeve goldlarda şaka gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.