Bildirim
Yeni Çerçeveler Gerçek Mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Pbe ye geldiğine göre %90 doğru ama değişme ihtimali de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Test aşamasında bunlar, Reddit'te de çok tepki görünce Rioterlardan biri dayanamayıp değiştiricez zaten daha test ürünü bunlar dedi. Güzelleşir daha bunlar dert etmeyin. -
Abi inşallah değiştirirler bunlar ne böyle Allah aşkına göze hitap etmiyor ki zaten. Sırf o diamond çerçeveyi almak için diamonda kasayım diyodum vazgeçtim bıraktım. Leş olmuş leş. -
Bi tane konu vardi ama pek begenmedim sahsen. Ben o yuvarlakli diamond cerceveyi istiyordum yalan mi olacak simdi.
plat iğrenç olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam
quote:
Orijinalden alıntı: Fasmodey
quote:
Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam
Çokmu umrumda sanki. Çerçeve bile vermeseler keşke. Lanet olası riot tr.
Beter ol.Millete flame yap söv, küfür et. Sonra Riot TR. AĞLA.
Hileden perma yiyen sensin. Hakkımda diamonda çıkıp, flame yaptığım için ödül alamayansa ben.Bence susmalısın.
zannetmiyorum öyle bişey olacağına bence alacaksın sen hediyeleri .d
-
ya bi de dh bronzları artılıyorlar şunu. westtede yapıyoruz niye ban yemiyoruz? demek ki riot tr çöpmüş türkiyedeki adalet sistemini benimsemişler di mi? biz banlandığımızda banlandıysan riot tr haklıdır diyenler şimdi küfür ettiği için çerçeve alamayınca riota sövüyor. hadi biz hile değildik haksız yere banlandıkta sen flame yapmışsın neyin kafasındasın da ağlıyorsun burada?
http://euw.op.gg/summoner/userName=shewin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 23 Ekim 2015; 2:00:15 > -
Büyük ihtimal değişir.
quote:
Orijinalden alıntı: Lynxou
Büyük ihtimal değişir.
İnşallah değişir
Bu ne be yanlara boncuk mu dizmişler öyle
Boncuklar kümeyi gösteriyor mesela 5 boncuklu plat demekki sezonu plat5 bitirmiş demek
o çerçevenin ortasındaki yıldızlar veya noktalar nedir acaba. gold 3 plat 2 diamond 5 olunca o nokta sayısı mı beliriyor. anlamadım ben tam -
bu seneki yapılan çerçeveler bin basar bu yenilere saçmalamışlar resmen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dash.
o çerçevenin ortasındaki yıldızlar veya noktalar nedir acaba. gold 3 plat 2 diamond 5 olunca o nokta sayısı mı beliriyor. anlamadım ben tam
plat 3 bitirdiysen 3 boncuk mesela -
quote:
Orijinalden alıntı: Dalağına Talibim
quote:
Orijinalden alıntı: Dash.
o çerçevenin ortasındaki yıldızlar veya noktalar nedir acaba. gold 3 plat 2 diamond 5 olunca o nokta sayısı mı beliriyor. anlamadım ben tam
plat 3 bitirdiysen 3 boncuk mesela
iyi de diamond 1 isen 1 boncuk veriyorlarsa saçma olmuş :D dia 5 dia 1 den daha iyi gibi :D -
çerçevesiz daha güzel -
Flash oyun kalitesinde olmuş elinize sağlık rito
quote:
Orijinalden alıntı: The Cryophoenix
Abi inşallah değiştirirler bunlar ne böyle Allah aşkına göze hitap etmiyor ki zaten. Sırf o diamond çerçeveyi almak için diamonda kasayım diyodum vazgeçtim bıraktım. Leş olmuş leş.
Yav he he
Her ne ise hiç hoş durmamış 1. Sınıfta kızların saçlarına boncuk takarlardı shdgdjdlfkfnt ona benziyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lol troll nickler
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- scrim ne demek
- lol ekran çok yakın
- lol euw hesap açma
- afk ne demek
- league of legends sistem gereksinimleri
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X