Şimdi Ara

Yeni BMW X5 Sahibinden.com'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E53'ten sonra daha güzeli gelmedi düşüncesindeyim. (Diğer adıyla Polat kasa)
    Yeni X5'in iç tasarımını hiç sevmedim. Ekranın öyle konumlandırılmasına bir Stoplar fena değil gibi. Siyah renkte daha güzel görünüyorlar. Yine de güncel kasanın stoplarının daha güzel göründüğünü düşünüyorum. Genel olarak güncel kasa (E70) daha estetik duruyor bence.

Ve fiyat...
    167.500 euro...
    470.000 tl gibi bir şey sanırım.
    Yorum sizin...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-vision-tam-otv-2013-new-x5-turkiye-de-tek-m-paket-tam-full-147701741/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-kolatlardan-2013-yeni-kasa-x53-0d-premium-borusan-faturali-sifir-147684256/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 19 Aralık 2013; 17:32:59 >

• Güncel kasadan tip olarak zaten farki yok. İnsan bir geliştirir, guzel tasarim yapar. İç mekani diğer 1 serisi gibi araçlardan farklı yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Güncel kasadan tip olarak zaten farki yok. İnsan bir geliştirir, guzel tasarim yapar. İç mekani diğer 1 serisi gibi araçlardan farklı yapar.

• Daha çok düşer bunlardan.
  • Güncel kasanın daha estetik göründüğü düşüncesindeyim. Göreceli bir kavram tabi. @senersongur

Cayenne neyse de Range Rover fenaymış. @EPICA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 18 Aralık 2013; 18:33:22 >
  • Yanlardan sanki çok basık olmus gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi cayennenin içine bak bide x5'in... Zor satar bmw
  • Yeni Range varken buna selektör bile atmam.
  • Dış tasarımı süper ,

O iç tasarımı nedir yahu? İyice bozdu BMW iç tasarımları
    nı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Direksiyon, sis farları ve o ekran olmamış.
    Bunlar varken bakmazdım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-fly-motors-cayenne-isitm-sgtm-crbonchrono-sprtdzy-satisahazirrr-147334333/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-x-clusive-range-rover-3.0-tdv6-vogue-2013-model-147512802/detay

Aynen katiliyorum range ve porshe varken bmw yer dusmez 170 bin euro parasi degil x5 in .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerde o 2000 lerin karizmatik x5 i. İyice çöp ettiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw arazi, suv tipi otomobil üretimini bırakmalı, zira Mercedes'te. Pazar range rover ile porsche cayenne 'in gibi görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası Range Rover ve Porsche Cayenne varken bunlara bakmam. Aslında Audi Q7 yi daha sportif bi hale getirirse en iyisi o gibi duruyor. Dev gibi öndeki ızgaraları zaten ben burdayım abiniz benim ben ne dersem o olur diyo resmen.
    Tabi benim bunu düşünmemde Audi'yi sevmemle ilgisi de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorko15 -- 18 Aralık 2013; 20:19:59 >
  • 2 litrelik 25d motoruyla satış rekoru kırar gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha böyle bir pandamsı, tatlımsı, sevilesi bir hava gelmiş
  • Eski o asi duruşu ve gücünden artık eser yok :)

edit: araç 430 bin lira civarında olması lazım yanlış hesaplamış da olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 18 Aralık 2013; 20:39:04 >
  • siz x5 25d xDrive teklifi almıştınız sanırım.. haberde de ilk etapta bu motor TR'ye gelmeyecek diyor, ki F10'da da aynısını yapmışlardı önce 3.0d'ler gelmişti..

gelmeyen modelin teklifini size nasıl verdiler? yoksa haber mi yanlış.

@sarapci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemUsUs -- 18 Aralık 2013; 20:58:40 >
  • Bence BMW'nin jiplerde tasarım konusunda nispeten radikal bir değişikliğe ihtiyacı var. Şu tasarımıyla tam hissettirmiyor.
  • İç-dış tasarım ve bu fiyatlandırma ile rakipleri karşısında şans vermiyorum. İlk X5 çıktığında bence çığır açan bir tasarımı vardı. bu kasayı görsem dönüp bakmam bile.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.