Şimdi Ara

Yeni BMW X5 Sahibinden.com'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neilblack

İç-dış tasarım ve bu fiyatlandırma ile rakipleri karşısında şans vermiyorum. İlk X5 çıktığında bence çığır açan bir tasarımı vardı. bu kasayı görsem dönüp bakmam bile.

2.0d motor bulunan modelde iyi bir fiyatlandırma yapmazlarsa satışlar istenilen seviyeye ulaşmaz. Rakipleri çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polat kasada ki asalet hiçbirinde yok favorim polat kasa hala

Yeni BMW X5 Sahibinden.com'da
  • Bence Tasarım olarak çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

siz x5 25d xDrive teklifi almıştınız sanırım.. haberde de ilk etapta bu motor TR'ye gelmeyecek diyor, ki F10'da da aynısını yapmışlardı önce 3.0d'ler gelmişti..

gelmeyen modelin teklifini size nasıl verdiler? yoksa haber mi yanlış.

@sarapci

Normalde yazmayı bıraktım foruma ancak sizi sevdigğim için yazmak istedim aslında istediğiniz motoru getirebiliyorsunuz ancak bunun için alışverişinizin olması gerekiyor üretilen tüm model ve motor kombınasyonlarını alabiliyorsunuz
  • Her türlü gideri var

• isabetli karar olmuş.

korupark'ta bir komşum var; 7 serisi ile başladı, sattı 535xd aldı, yeni çıktığı süreçte bir dönem 650i kullandı... şimdi de A45 AMG almış.. inceliyorum, beni çekecek bir özellik arıyorum ama yok.. hele o spoiler, araç koyu renk olmasına rağmen emanet konmuş gibi.. beyazda daha da çirkin duracaktır..

bir isabetli karar da onu alamamanız olmuş.. siz 4c'den vazgeçmeyin..
  • range rover sport 165 bin euro satılırken bu araca kimse aynı parayı vermez bence
  • 2.0d 250k fiyat koyarlarsa peynir ekmek gibi gider.

• Ülkemizde de artık satılmıyor zaten. X6 da üçbeş BMW fanatiği dışında kimseye hitap etmeyen kamyon bozması birşey.

BMW SUV işini bırakmalı. X1 ve X3 de alakasız ve satılmayan araçlar.
  • Range Rover ve Porsch Cayenne varken, zaten BMW'nin SUV'una bakmam da, bu araçlara bu kadar paranın verildiğine hayret ediyorum. Ayakkabı kutularından çıkanlarla alınanlardan olsa gerek, daha başkasına aklım ermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Ülkemizde de artık satılmıyor zaten. X6 da üçbeş BMW fanatiği dışında kimseye hitap etmeyen kamyon bozması birşey.

BMW'nin SUV'u alınmaz zaten, BMW alacaksan; 3 Serisi alacaksın, 5 Serisi alacaksın, 7 Serisi alacaksın, biraz daha fazlasına kaçmayı gözün yiyorsa, M3 ya da M5 gibi modelleri tercih edeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

siz x5 25d xDrive teklifi almıştınız sanırım.. haberde de ilk etapta bu motor TR'ye gelmeyecek diyor, ki F10'da da aynısını yapmışlardı önce 3.0d'ler gelmişti..

gelmeyen modelin teklifini size nasıl verdiler? yoksa haber mi yanlış.

@sarapci

Normalde yazmayı bıraktım foruma ancak sizi sevdigğim için yazmak istedim aslında istediğiniz motoru getirebiliyorsunuz ancak bunun için alışverişinizin olması gerekiyor üretilen tüm model ve motor kombınasyonlarını alabiliyorsunuz

Sen normalde de bir aralar yazmıyordun zaten, ne olduysa sonradan yazmaya başladın.

• İlanları güncelledim.

Artık 175.000 euro

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-vision-tam-otv-2013-new-x5-turkiye-de-tek-m-paket-tam-full-147701741/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 19 Aralık 2013; 18:52:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Ülkemizde de artık satılmıyor zaten. X6 da üçbeş BMW fanatiği dışında kimseye hitap etmeyen kamyon bozması birşey.

x5- x6 satış rakamları çok kötü değil . Range domine ediyor piyasayı ancak onun dışında son dönemi bilmemekle birlikte E-oto dergi sayılarından hatırlarım genelde ilk 5 içinde oluyordu.
  • Türkiye piyasası için öyle bir araç ki bu... 2.0 dizel ünite çıkarsa piyasayı kavurur en çok satan 2.0 araç olur... ama eğer 2.0 çıkmazsa range rover spor, cayenne ve seneye gelecek yeni x6 varken kimse bunu almaz Türkiye piyasasında tek tük yeni x5 olur... zaten galerilerin daha almanya da doğru düzgün yeni range çıkmadan Türkiye'ye getirirken yeni X5'in aylardır piyasada olmasına rağman sadece 2-3 aracın satışta olması da bunu gösteriyor. ya hepsi 2.0 dizelini bekliyor ya da artık kimse X5 istemiyor
  • Almanlar tasarım anlamında geriye gidiyor Audi,Vw,Bmw farları incelt biraz keskinleştir al sana yeni kasa.
  • Burun kisim dar duruyo x3 gibi

• son zamanlarda ekranı neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.