Şimdi Ara

YENİ BMW AMİRAL GEMİSİ GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BMW Group'un Satış ve Pazarlama Başkanı Ian Robertson, Yeni bir amiral gemisi üzerinde çalıştıklarını doğruladı.

Automotive News'e verdiği röportajda firmanın geleceği yönelik planlarından bahseden Robertson, Firmanın 7 Serisinden daha lüks bir araç üzerinde çalıştığını birinci ağızdan doğruladı.

Model ismi vermekten kaçınan Robertson araçla ilgili çalışmaların sürdüğünü ve gelişmelerden memnun olduklarını açıkladı.

Robertson, Aracın uzak olmayan gelecekte gün yüzüne çıkacağını da ifade etti.

Roberstson ayrıca BMW'nin yeni SUV modeli X7'nin 4 ve 7 koltuklu 2 ayrı versiyonunun olacağını, 4 koltuklu modelin ultra lüks donanımlar sunacağını açıkladı.

NOT: Fotoğraf Temsilidir.

• Audi a9 a rakip olacak heralde
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alemin krali geliyoooorrrr

Maybach tarzi bir seri mi yaratacaklar acaba ?

Bence ellerindeki 7 serisini iyilestirsinler gerci bizim evden luks araba daha nasil iyilesir bilemiyorum ama Mercedes i bu segmentte gecmeleri lazim .

• x7 bambaşka bir dünya olacak demek ki
  • Rekabetin kizistigi ortam kullanicinin yararina oluyor o yuzden bunlar guzel haberler.

Maybach rakibi bir otomobil olacaksa da umudum F segmentide ki ikinciligi kabul edecek sekilde ortaya cikiyor olmasinlar, gercekten rakip uretsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Alemin krali geliyoooorrrr

Maybach tarzi bir seri mi yaratacaklar acaba ?

Bence ellerindeki 7 serisini iyilestirsinler gerci bizim evden luks araba daha nasil iyilesir bilemiyorum ama Mercedes i bu segmentte gecmeleri lazim .

Maybach'a direkt rakip düşünmediklerini yazıyor aynı haberde. Sebebi de grubun hali hazırda Rolls Royce markasına sahip olması imiş.

• Arka tasarım reno talisman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinity2nd -- 30 Mart 2016; 2:40:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz bakalım nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: isAudi_52

Audi a9 a rakip olacak heralde
    Bu mesaja eklenen görseller:

Farı beklenmedik şekilde küçültmüşler ilerde far felan koymamayı düşünüyorlar heralde, gittikçe küçülüyor

• V12 motorlarla 9 serisini cikaracaklar bence :)

• Bu işlerin sonu yok arkadaşlar en iyisi 1.3 multijet linea alıp binmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberBot -- 30 Mart 2016; 7:19:30 >
  • 7 serisi S ile rekabete yetmedi tabi
  • BMW nin ikinci bir lüks sedan çıkaracağını hiç sanmıyorum. 8 serisini geri getirebilirler yine coupe karoserle. ikinci bir F segment sedan çok mantıksız olur. Rolls royce var zaten.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Birinci ağızdan açıklandı.
  • Sacmalik.

• Beğenirsek diyanete alırız.
  • Yüzüyor muymuş ?

• Kime göre neye göre?
  • mercedes altında kalmaz bunun da s serisi veya maybach üstüne daha ne olabilir hani ne kadar abartabilirler diye düşünüyor insan

• Bmw'yi seviyorum arkadaş sanki babamın malı gibi başarılı da olmasını istiyorum. Dur ya zaten çalıştığım şirket dağılmak üzere kapanırsa başvuru yapayım satış temsilcisi olayım. Bizim foruma da bir katkım olur :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.