Şimdi Ara

yeni bir süt dökülmesi olayı daha hemde 4 litre (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koltukların sökülüp ozonla temizlenmesini tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta
    komple döşeme ve altındaki keçelerin değişimi için 1670 lira bir ücret istediler

Ayıp günahtır be yahu.Nedir bu servislerin insanlık dışı fiyatları.Gerçi sanayidekilerin onlardan geri kalır yanı yok
    Geçen arkadaş tavan-taban komple yeniledi 500 ödedi.Tabiki fiyatın makul ve işçiliğin temiz olmasının nedeni ustanın çocuğunun yakın arkadaşı olmasından kaynaklandı.
    Sanayide en az 4 en fazla 8 döşemeciye olayı anlatıp fiyat sormanız gerek.

Aslında alet-edavatınız varsa ve azıcık bu işlerden anlasanız, sökme işi basit. Temizlik daha basit, süt olması önemli değil dayayın bulaşık deterjanını,çamaşır deterjanını,suda bekletin olay tamam,iyice durulayın olay tamam hatta çamaşır deterjanı az durulayınca acayip güzel kokuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeplord -- 28 Şubat 2014; 0:25:02 >

• Hocam bizim aracımızda yarım litre kadar dökülmüştü. Her hafta sonu yeri iyice silmiştim(normal bulaşık detarjanı ile) ve saatlerce güneşte bekletmiştim 4 kapı açık bir şekilde. 3 hafta sonunda çok çok az bir koku kalmıştı onuda parfümle filan zamanla gidermiştik. Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~MidNiqT. -- 28 Şubat 2014; 0:39:14 >
  • akrabamın caddy'sine 3-5 lt ya süt yada ayrandı süt zannediyorum dökülmüştü bildiğin araba kurtlanmıştı döşemelerin arasından kurt çıkıyodu aman dikkat
  • Dökülen süt araba sattırır
  • geçmiş olsun hocam servis ve ya iyi bir döşemeciye gidin
  • geçmiş olsun hocam,bir döşemeciye uğrayın
  • Allah razı olsun valla butun gece plan yaptim napsam ne etsem diye simdi dosemeciye gidip sokup temizletsem garantisi yok arabanin kapisini acinca suratima vuruyor koku hemde bu havalarda...

Ayrica bu servisdeki danisman ayni sekilde bir passatin geldigini ve onun sütü bagajdan arka koltuklara doru yayilmis ne yaptiysa giderememis.peki naptiniz dedim ne varsa degistirdik dedi 5-6 bin lira gibi bir masrafi olmustu diyor bunu ankattikdan sonra 1670 tl cok gelmedi bana serefsizler ölümü gosterip sıtmaya razi ediyorlar insani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Mandıra mı işletiyordunuz arabanın içinde

• Bu gidisle o sut ya peynir olur ya yogurt..

• bu arabayı kullanmak istiyorsanız tüm döşemeler sökülecek sirkeyle yıkanacak yetmiyosa kimyasallar kullanılacak iyice kurutulacak

ayrıca arabanın içi karosere kadar inip komple kimyasalla yıkanacak kurutulacak ve döşemeler yerine takılacak.

İnşallah koku kesilir.Yoksa satamazsınız da yakın arabayı kaskodan parasını alın :)
  • Yahu arkadaş bu süt nasıl bir şeydir, ne kokusu giderrr ne izi gider
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Şöyle 60km hizla felan direge duvara capsam bisey olur mu acaba hani pert olsa kokten cozum... ama iste bir de perte cikmazsa arac ozaman daha vahim bir durum ...

• quote:

2012 model polo aracıma tam 4 litre süt dökülmüş tabana napcam bilmiyorum eski konuları felan okudum genelde döşemeler sökülüp öyle temizlik yapılmış yüzeysel temizlik yapıldı ama araçta koku var ... eski konularda baya bi espri cıkmış sütlü ve öfkeli belden altı sütlü felan diye yalnız ben servisi araddım komple döşeme ve altındaki keçelerin değişimi için 1670 lira bir ücret istediler

Arabaya hemen bi oto yıkamaya goturup oto kuaför yaptır cok cok 300 tl gibi bişi isterseler koku sinmeden hallet işini
  • quote:

Şöyle 60km hizla felan direge duvara capsam bisey olur mu acaba hani pert olsa kokten cozum... ama iste bir de perte cikmazsa arac ozaman daha vahim bir durum ...

Öyle pert olamayabilir, % 60 moderate overlap crash yap sağdan vur ki sana bi şey olmasın
  • quote:

alttan kaldırıma filan vurabilirseniz airbagler patlar büyük ihtimal perte çıkarırlar ama çıkarmazlarsa daha da vahim
  • Benim bagaja yarım bardak kadar dökülmüştü. Kokusunu açık söyliyim azalttım ama bir türlü çıkmadı . Bagajda sürekli acayip bi koku mevcuttu. Hatta bagajı hep açık bırakırdım ama nafile. Sirke vs.. ne varsa denemiştim. 4 Litre diyosun allah kolaylık versin. Komple döşemeleri değiştir derim.
    e
  • Durduk yere insanın basına boyle iş çıkar iste yha. Üzüldüm, kolay gelsin, gecmis olsun.

• Ozonla temizlik yapan yerlerde belki sorunu çözebilirsin hocam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.