Şimdi Ara

yeni bir süt dökülmesi olayı daha hemde 4 litre (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi samsun sonax i aradim ve kirazlikda vw servisten ayrilma bir dosemeci buldum araci dosemelerini sokturup sonaxda detayli ozonlu temizlik yaptiricam dosemeler bir kac kere yikanip kurumasi lazimmis sonax 400 lira istedi dosemeci arakadasda Bakalim hallederiz cok bisey almayiz sokup takicaz felan dedi valla 500 e raziyim... sonax ci arkadas bir hafta surer hocam dedi bir kac kere yikayip kurutcam dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sütlü ve öfkeli iyiiymiş
  • yeriniz varsa kendiniz döşemeyi sökeblirsiniz. ben koltukları çıkarttıktan sonra taban halısını götürüp evde yıkamıştım
  • Geçmiş olsun, bir laf vardır. Arabaya süt döküldüyse ya satacaksın ya atacaksın.

Profesyonel yerlere gidip bütün döşemeleri söktürerek temizletebilirisiniz.
  • bu süt bu kadar lanet bir şeymiymiş ya vallahi bilmiyordum. Bundan sonra arabama süt falan sokmam
  • Buyuk gecmis olsun, basima daha beteri geldi. Mbclub de yazmistim. Umarım link vermek kurallara aykiri degildir. %100 denendi ve kesin cozum.

http://www.mbclubtr.com/sohbet/17296-2.htm#post275057

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agorian -- 28 Şubat 2014; 14:56:33 >
  • Zefiran forte 100 ml diyorlar antibiyotik yani o zaman o yikamacidaki elemana soyleyeyim de o sekilde bakalim icabina ama sokmeden yine olmaz sanirim 4 litre sut bu ve baktigimda aracin tabaninda oyle bir süt gölü felanda yoktu arkada olmasina ragmen on koltuga oturdum ve pedallara kadar islaklik vardi

• geçmiş olsun dostum arabanın içi şimdi leş gibi kokuyordur :)
  • sinanusta kullanıcısına yanıt
    Sizin durum sanirim biraz daha farkli. Benim aracimin bagaj kisminda olmustu. Bagaj dosemeleri ic dosemeler gibi degil. Klipsli bir sistem var. Ben bagajdaki dosemeleri cikarttim. Bagaj tabani ve bagajin altindaki 2. kat bagaj dosemelerinide sokup onlarida zefiranla iyice yikadim. Sac kisimlari yedek lastik avadanlik takimlari aku vs. ne varsa zefiranla sildim oyle kurtuldum.

cok gecmis olsun tekrardan
  • Süt kokusunun sebebi, süt içindeki yararlı bakterilerin aracınızın döşemesine yerşeleşmesi, ve hava ile temas kurduklarında hızla spor üretmeye (üreme faliyetleri) başlamalarıdır.

Bu sebeple anti-bakteriyel temzilik solusyonları ya da bakteri tedavi edici maddeler (penisilin içerikli, konsantre satılan ya da su ile seyreltilebilen antibiyotikler) ile döeşemeyi silmeniz belki ümit verici bir çözüm olabilir. Ne yazık ki çok fazla bir seçeneğiniz yok.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the wade -- 28 Şubat 2014; 16:01:30 >
  • Sütün bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum

• hocam dikkat edin biryerde okumuştum mercoyada dökülmüş beyni falan yakmış bütün elektronik aksam pert olmuş dikkat edin bizimde 2 sene önce turşu dökülmüştü arada kokar hala
  • 4 litre sütten basit yöntemlerle kurtulamazsın.
    tek çare döşemenin sökülüp bir güzel yıkanması
    halı sıcak sabunlu suyla rahat yıkanır.
    yalıtım malzemelerini değiştirmen gerekebilir.
    döşemeyi söktükten sonra aracın altını da yıkaman gerekir.
    suyun tahliyesi için altta lastik kapaklar vardır.
    kolay gelsin.
  • ffate F kullanıcısına yanıt
    hocam aynen dediğin gibi yapılacak inşallah yarın sabah işlemlere başlıyorum söktürüp yıkanacak ve sonra tekrar kurutulu yıkanacak aracın inşallah gözden kaçırdığımız bir yer kalmaz ....
  • Arabanin bagajina 3 lt süt döküldü dosemeyi aninda cikarip temizledim de meger sut stepneye kadar inmis o yetmezmis gibi en altindaki akunun altina kadar inip kurtlanmis.Bugun kurtlar icin akuyu sokup 4 lt zefiranla guzelce yikadim,koku icinse sicak su ve beyaz sirke yaptim.Meguiars odor eliminator yarin sabah elime gecicek onla kokuyu gecirmeyi umit ediyorum.Koku icin baska tavsiyesi olan var mi?
     yeni bir süt dökülmesi olayı daha hemde 4 litre yeni bir süt dökülmesi olayı daha hemde 4 litre

• Bu sut ne biçim bisey resmen canli yani dokuldugu zaman ölüyor kurtlaniyor kokuyor ceset haline bürünüyor..kolay gelsin gecmis olsun

• Bu okuduklarimdan sonra arabayla gidecegim alisveris posetlerinden sutu cikardim

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLKANNGUNGORR

Bu okuduklarimdan sonra arabayla gidecegim alisveris posetlerinden sutu cikardim

Hele ki o son fotoğrafta ne öyle..

Sanırım süt kokusu kusmuktan da beter.

• Bizim arabayada yarım litre kadar dökülmüştü belkide daha az. kokudan arabanın içinde durulamıyordu hatta 2-3 gün sonra artık peynir kokusuna dönmüştü

Bagaja dökülmüştü ama koku içeri aynen geliyordu. Aracı hergün havalandırdım dökülen yeri sildim falan 6-7 günde anca geçmişti
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.