< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
|
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 7 Şubat 2025; 7:45:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ea'in artık frostbite motorunun araba yarışları için uygun olmadığını anlamaları lazım. Codemasters'ı aldıktan sonra ellerine çok güzel bir araba yarışı oyun motoru geçmiş oldu. İnş yeni oyunda artık frostbite garabetini görmeyiz. Umutluyum. |
| _____________________________ |
|
2020 döneminde bu bendim gerek o zamanlar ps sahibi olmam gerekse de 2015 ve heat'ten ucundan da olsa underground/carbon tadı almış olmamdan dolayı ama yinede iyi oyunlar olduklarını düşünmüyordum ama alternatifsizlik işte belki o dönemlerdeki gibi oyun yaparlar diye bekliyordum Unbound'u sadece 30 dk deneyim ettim ve iadeyi bastım (oyunu da 70 liraya falan almıştım bu arada) benim gibi underground carbon fanını dahi tokatlamayı başaramadılar oysaki istediğim çok basit modifiye ver açık dünya ver yarış ver kafasına vur parasının al işte heat'i birazcık daha cilalasalar daha fazla yarış ve modifiye seçenekleri ekleseker benim için okeydi Ertelenmesinin arkasındaki sebep forza'nın ps ye de gelmesi olduğunu düşünüyorum iyi de oldu gerçekten artık insanları sağmak yerine en azından eli yüzü düzgün 10/7 oyun yapmalarını umut ediyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doomslayer666 -- 13 Şubat 2025; 2:33:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|