Bildirim
Yeni Bir Dünya Bulundu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kanal 7 diyor hocam. Başka kaynak yok mu?
Bu arada umarım yaşanabilir bi'yerdir. Dünyadan defolup giderler burasıda bize kalır._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: hazreti insan
Kanal 7 diyor hocam. Başka kaynak yok mu?
Bu arada umarım yaşanabilir bi'yerdir. Dünyadan defolup giderler burasıda bize kalır.
Youtube'u gezerken gördm ekleyim dedim.Maksat sizin görüşlerinizi almak._____________________________ -
-
oraya gidileceiğini hiç sanmıyorum.Zaten biz oranın bilmem kaç milyon yıl önceki halini förüyoruz zaten.Belkide yok olmuşdur o gezgen.
_____________________________ -
Orayı da sömürürler.
_____________________________ Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel, is just the freight train coming your way... -
Sanırım biraz garip olacak ama;
- Yaklaşık 72C olduğunu nasıl anlamışlar?
- 600 ışık yılı uzaklıktaki yerde dağların olduğunu nasıl anlamışlar?
_____________________________ ORJİNAL DEĞİL ORİJİNAL -
quote:
Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4
Ben de bunu hiç çözemiyorum işte. Hadi devasa teleskopların filan vardı dağlık arazileri gördün de kaç derece olduğunu ne biliyosun yahu ?
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: paardon
quote:
Ben de bunu hiç çözemiyorum işte. Hadi devasa teleskopların filan vardı dağlık arazileri gördün de kaç derece olduğunu ne biliyosun yahu ?
nasıl nasıl nasıl
_____________________________ ORJİNAL DEĞİL ORİJİNAL
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: paardon
quote:
nasıl nasıl nasıl
Hesaplama yöntemleri var hepsinin.Örneğin dağları yeryüzeyine vuran-yansıyan ışığı hesaplayarak tahmin ediliyor olabilir.Ayrıca 600 yıl çok uzak bir konum değil.
Benim kafama takılan haberde 72 derece ama yaşanabilir deniyor,nese kanal 7 işte
Yada belli bölgeleri daha serindir._____________________________
-
Kanal 7 nin haberiyse gülün geçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 18 Ekim 2012; 13:14:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MyAnimeList
Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
Ore no mae ni koi -
quote:
Orijinalden alıntı: lasts0ul
O kadar uzakta yaşam aranacağına 20 ışık yılı uzaklığımızda dünyaya benzer gliese581c, gliese581d ve gliese581g gezegenleri var onları araştırmak daha mantıklı
20 ışık yılı yakın diyosun yani :)_____________________________ Görelilik kadar görkemli bir fikir daha gelir mi bu dünyaya... -
quote:
Orijinalden alıntı: speedy_
quote:
O kadar uzakta yaşam aranacağına 20 ışık yılı uzaklığımızda dünyaya benzer gliese581c, gliese581d ve gliese581g gezegenleri var onları araştırmak daha mantıklı
20 ışık yılı yakın diyosun yani :)
600 dense 20 yi yeğlerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MyAnimeList
Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
Ore no mae ni koi -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: speedy_
quote:
20 ışık yılı yakın diyosun yani :)
600 dense 20 yi yeğlerim
20 ye giden 600 e de gider :)_____________________________ Görelilik kadar görkemli bir fikir daha gelir mi bu dünyaya...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler