|
Uygun fiyatlı Tesla'ya ait ilk görsel ortaya çıktı
-
-
Türkiye fiyatını merak ediyorum. Bence uygun fiyatlı aile aracı olarak güzel bir tercih olabilir.
-
Tesla boş oğlu boş araç getirse kuyruk olur satar burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tesla SE
-
bizim saf millet zan ediyor ki bu arac Türkiye'ye gelse daha dusuk fiyattan satılacak....olacağı su bos tesla su anki satış fiyatından satılır mevcut olan bir ust vergi dilimine taşınarak alınamaz hale gelir...bundan once böyle yaptılar gene devam edecekler. Son vergi değişikliğinde uzun menzil araçların fiyatı düştü hop zamlarla ust vergi dilimine yükseltiler...
onun için bu ucuz kelimesine sakın inanmayın....
-
Hangi araca bakarsan bak cebinde 40-45 bin Euro yoksa, hiçbir aracı alamıyorsun.
Ortalama işinde gücünde bir vatandaşın bu parayı biriktirmesi (ayda 400-500 dolar kenara atarsa) yaklaşık 6-8 yıl alır.
_____________________________ -
Normal model y de bir sürü hata sorun var böyle kısılmış bir araç kim bilir nasıl okur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
şöyle ortalama bir araç 2 milyondan başlıyor.
insanlar eskisini sat+kredi+birikmiş şeklinde ilerliyor
ama o da 1 kere olur
_____________________________ -
Parayı para kazanmak için kullanmazsan böyle oluyor işte.Maaşla çalışan birisinin tüketim ürününe borçlanması ne bileyim bana aşırı mantıksız geliyor.Aylık 1000 Euro hane gelirinden arttırabilen birisi senede sadece %30 getiri ile bileşik mantıkta 5 senede 120 bin Euro üzerinde sermayeye ulaşmış olur.Ama biz eldeki malı verip üzerine 5 sene borçlanıp birde 5 senemizi ipotek altına almayı mantıklı buluyoruz garip
Maalesef dediğiniz tutar çoğu insanın toplam geliri kadar
1000 Euro birikim yapabilecek kişi sayısı sınırlıdır.
Hocam garip olan diğer tarafta o.1000 Euro hane geliri olan birisinin veya birilerinin borçlanıp araba alması ne kadar mantıklı yada doğru ? Tabi ki istisnai durumlar olur, bebek olur evde, hasta olur vs. durumlar değişir lakin arabanın tüketim malzemesi olduğunu biz atlıyoruz maalesef.
Yani ben 1000 Euro hane geliri ile 10-12 yaşında aracım varken, kenarda dişimden tırnağımdan arttırdığım parayı vereceğim üzerinede 3-4 sene borçlanacağım ? Bilemiyorum.Mantıksız geliyor.
Sonuçta para ile para kazanılabilir.Çoook üç örneklere gitmeye de gerek yok.Altın bile 1 senede Usd bazında %100 kazanç getirdi
Bazen de insan koyver gitsin kafasına giriyor
Eskiden kızardım bı tip insanlara
Ama artık anlayabiliyorum
Yarın olmayacakmış gibi yaşayanlar, ertesi günü düşünmeyenler..
Bir de şu var
İnsanları hor görmek ya da tepeden bakmak istemem
Fakat halktan ne kadar uzak olursan o kadar rahat oluyorsun bu ülkede
Mümkün mertebe toplu taşımadan, insanlarla bir araya gelmekten uzak duruyorum.
Çevredeki çoğu insan da böyle
Ev alırken bazı tiplerden uzak olabilmek için fazladan ödeyerek belli çevrelere geçiyorlar
Gibi gibi
Yani para kazanmaktan daha öncelikli şeyler var
Artık bana bu bakış açısı çok mantıksız da gelmiyor
Ortalama bir vatandaş zaten 2000 Euroya ikinci el araba alıp devam ediyor. Diğer türlü 60 ay kredi ile uğraşacak.
_____________________________ -- --Bilgisayar 1--MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF -
Bu haliyle T10f den iyi
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Tesla boş oğlu boş araç getirse kuyruk olur satar burda
|
|
bizim saf millet zan ediyor ki bu arac Türkiye'ye gelse daha dusuk fiyattan satılacak....olacağı su bos tesla su anki satış fiyatından satılır mevcut olan bir ust vergi dilimine taşınarak alınamaz hale gelir...bundan once böyle yaptılar gene devam edecekler. Son vergi değişikliğinde uzun menzil araçların fiyatı düştü hop zamlarla ust vergi dilimine yükseltiler...
onun için bu ucuz kelimesine sakın inanmayın.... |
|
Hangi araca bakarsan bak cebinde 40-45 bin Euro yoksa, hiçbir aracı alamıyorsun. Ortalama işinde gücünde bir vatandaşın bu parayı biriktirmesi (ayda 400-500 dolar kenara atarsa) yaklaşık 6-8 yıl alır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı