Şimdi Ara

yeni bilgisayarda xp kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni toplama bilgisayar aldim.cd writer i kendim takdim.orjinal xp pro cd yi koydum.calisti ama ekranda Disk boot faillure insert disk and pres enter yazisi cikiyor . ne yapmaliyim acil yardim.
    sevgiler

BeNi SeVMeK 1ÇiN ProGRaMLaNMa DeVReLeRiNi YaKaRıM
  • nasil yapilacagini bilmiyorum.nerden nasil bakacagim setupa girebilirim ama nasil ayar yapilacagini tarif edebilirmisin madde madde yazarsan anlarim. cok tesekkur ederim.

Orijinalden alıntı: ferzan

nasil yapilacagini bilmiyorum.nerden nasil bakacagim setupa girebilirim ama nasil ayar yapilacagini tarif edebilirmisin madde madde yazarsan anlarim. cok tesekkur ederim.
    sımdı arkadasım oncelıkle anakartının markasını soylermısın bıze.. daha kolay yardım ederız..

nasil yapilacagini bilmiyorum.nerden nasil bakacagim setupa girebilirim ama nasil ayar yapilacagini tarif edebilirmisin madde madde yazarsan anlarim. cok tesekkur ederim.
    sımdı arkadasım oncelıkle anakartının markasını soylermısın bıze.. daha kolay yardım ederız..

Orijinalden alıntı: TheBomber

Alıntıları Göster
    tesekkur ederim yardimlariniz icin anakartim INTEL D101GGCL (ATI Xpress200,LAN,SATA,VGA,LGA775) hard disk
    SAMSUNG 80GB 7200RPM 8MB SATAII yardimlariniz bekliyorum ,sevgiler.

tesekkur ederim yardimlariniz icin anakartim INTEL D101GGCL (ATI Xpress200,LAN,SATA,VGA,LGA775) hard disk
    SAMSUNG 80GB 7200RPM 8MB SATAII yardimlariniz bekliyorum ,sevgiler.

Alıntıları Göster
    biosa gir.first boot device'yi cd-rom seç.kaydet çık biostan.xp cd'si takılıyken bilgisayarı yeniden başlat. eğer cd'den önyükleme yapmak istiyorsanız bir tuşa basın diye bir yazı görürsen kuruluma devam edersin.ha görmezsen cd'din bootable değildir.windowstan yaparsın.

Fuzuli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xp Kurulumunda hazır programlar.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

biosa gir.first boot device'yi cd-rom seç.kaydet çık biostan.xp cd'si takılıyken bilgisayarı yeniden başlat. eğer cd'den önyükleme yapmak istiyorsanız bir tuşa basın diye bir yazı görürsen kuruluma devam edersin.ha görmezsen cd'din bootable değildir.windowstan yaparsın.

Alıntıları Göster
    cd secenegini biostan firs e aldim gene ayni mesaj cikiyor.cd pro orjinal yeni bilgisayarla birlikte verilir yaziyor uzerinde.baska bir sorun olabilirmi.mesela cd roomu tanimiyor olabilirmi? ama ilk mesaj hard diski tanimiyor baska secenekler varmi?

• quote:

cd secenegini biostan firs e aldim gene ayni mesaj cikiyor.cd pro orjinal yeni bilgisayarla birlikte verilir yaziyor uzerinde.baska bir sorun olabilirmi.mesela cd roomu tanimiyor olabilirmi? ama ilk mesaj hard diski tanimiyor baska secenekler varmi?

Alıntıları Göster
    Aldığın disk sata bir disk ise onun disketini bulman lazım. Yoksa yükleyemezsin...

Orijinalden alıntı: huysuzihtiyar

Aldığın disk sata bir disk ise onun disketini bulman lazım. Yoksa yükleyemezsin...

Alıntıları Göster
    sata ne demek anlamadim anakartin cd si var ama onuda yuklemiyor

sata ne demek anlamadim anakartin cd si var ama onuda yuklemiyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşım yukarıda aldığın diskin satall olduğunu yazmışsın zaten. Bunun anakartınla uyumlu disketi olması lazım. Yoksa diskini görmez ve dolayısıyla da kuramazsın...

Alıntıları Göster
    arkadaşım önce şunu belirteyim diskin sata olsun veya olmasın sen cd rom u first yaptıysan makina kuruluma geçmesi lazım ha şuu olur eğer sata diskinin raid i yüklü olmadığı için yükleme içindeyken hata verir sistemde takılı bir sabit disk yok die ozman raid diski yaratmöan gerekir işte bence senin şu anki sorunun cd rom mundan kaynaklanıyor biosta cd rom gözüküyormu peki

• quote:

Arkadaşım yukarıda aldığın diskin satall olduğunu yazmışsın zaten. Bunun anakartınla uyumlu disketi olması lazım. Yoksa diskini görmez ve dolayısıyla da kuramazsın...

Alıntıları Göster
    birde takdığın cd room un master slave ini ayarlaman lazım.

http://forum.donanimhaber.com/m_6389777/tm.htm

aşağıda resimli anlatımından bakıver bununda ayarlarını yapman gerekiyor.

• arkadaşlar yapmayın allahaşkına adamın diski sata ıde de zaten birtek cd rom var yani iki cdrom olsa neyse masterda olsa slavde olsa o windows kurulumuna hertürlü geçmesi lazım

Orijinalden alıntı: slayerkaan

arkadaşlar yapmayın allahaşkına adamın diski sata ıde de zaten birtek cd rom var yani iki cdrom olsa neyse masterda olsa slavde olsa o windows kurulumuna hertürlü geçmesi lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: slayerkaan

arkadaşlar yapmayın allahaşkına adamın diski sata ıde de zaten birtek cd rom var yani iki cdrom olsa neyse masterda olsa slavde olsa o windows kurulumuna hertürlü geçmesi lazım

Aslında haklısın. Öncelik cd roomun birincil olması . Onu atladık. Biostan cdroom sürücünün primary yapılması lazım. Böylece açılışta öncelikle cd room görünecek. Kurulum başlayacak. Sata disket sorunu ondan sonra...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: slayerkaan

Aslında haklısın. Öncelik cd roomun birincil olması . Onu atladık. Biostan cdroom sürücünün primary yapılması lazım. Böylece açılışta öncelikle cd room görünecek. Kurulum başlayacak. Sata disket sorunu ondan sonra...

Alıntıları Göster
    arkadaşım sen cd rom unu kontrol et bence başka bişiden olmaz bu dediğin olay

• quote:

arkadaşım sen cd rom unu kontrol et bence başka bişiden olmaz bu dediğin olay

Alıntıları Göster
    Disk boot faillure insert disk and pres enter

bende bu yazı çıktığı zaman sata olan hdd nin kablosunun çıktığını farkettim ...

harddisk i görmüyo pc yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 25 Mart 2006; 1:21:03 >

Orijinalden alıntı: nihat1551

Disk boot faillure insert disk and pres enter

bende bu yazı çıktığı zaman sata olan hdd nin kablosunun çıktığını farkettim ...

harddisk i görmüyo pc yani

Alıntıları Göster
    arkadaş o hatayı sen windovsu yükledikten sona yapmıştır windows yüklemeden öncede yaparsa cdrom da ya win cdsi yoktur ya first dilldir daha uzatmayın yaw

• quote:

arkadaş o hatayı sen windovsu yükledikten sona yapmıştır windows yüklemeden öncede yaparsa cdrom da ya win cdsi yoktur ya first dilldir daha uzatmayın yaw

Alıntıları Göster
    cd nin jumper ayarını yaparsan anırım sorunun cözülecek room un
    microsofta isyanım var bizimle kafa buluyorlar gibime geliyor (mesele esir düşmek değil mesele ne olursa olsun teslim olmamaktır)ogame 16. evrende muttefik lazım canım cıktı:)16. evren konusunda ciddiyim mesaj bekliyorum)))

• quote:

Orijinalden alıntı: quala

cd nin jumper ayarını yaparsan anırım sorunun cözülecek room un

Alıntıları Göster
    yok artık ben bişi yazmaıcam yaaw mantıklı konuşan yok çünkü burda yada anlayan
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.