Şimdi Ara

yeni bilgisayarda xp kurmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım bu sorunu daha dün yasadım hdd yle aynı salveden takınca bunu verdi hata olarak bende jumper degıstırdım yanı bilgisayarda mantık arıyorsa boyle forum sıtelernın zaten olmaması lazım
    microsofta isyanım var bizimle kafa buluyorlar gibime geliyor (mesele esir düşmek değil mesele ne olursa olsun teslim olmamaktır)ogame 16. evrende muttefik lazım canım cıktı:)16. evren konusunda ciddiyim mesaj bekliyorum)))
  • arkadaşım ya formu okumuyon yada sata ne bilmiyon adamın diski sata sata ne alakası var jumperle tamam sende disk IDE cd romda normal olarak IDE olay jumper ama bu farklı ok
    microsofta isyanım var bizimle kafa buluyorlar gibime geliyor (mesele esir düşmek değil mesele ne olursa olsun teslim olmamaktır)ogame 16. evrende muttefik lazım canım cıktı:)16. evren konusunda ciddiyim mesaj bekliyorum)))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.