Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.725
Cevap
114
Favori
1.076.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • stayikol S kullanıcısına yanıt
    Bende değişiklik yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Caesar* kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynı durum mevcut. Yoklama kaçağı görünüyordu gidip yaptırdım işlemleri. Bedelli için 1 kasıma kadar mı başvurabiliyoruz bununla ilgili net bir bilgi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce sistemin taslağı ayarlanır benim bildiğim sonra başvuru şartı ve tarihlerini verirler ama bunlar bir tarih veriyor ve o tarih arasında sistemi entegre etmeye çalışıyorlar. Ne biçim iş anlamadım inşallah kimse parasıyla mağdur olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün muayene oldum, Az önce bedelli tercihimi yaptım. Ödeme bekleniyor aşamasında.

    Ancak tecilim 2020 aralık kadardı

    Şuan 2019ocak görünüyor. Yani geçmiş.

    Bunla ilgili bilgisi olan var mı? Gbt sorgulama da sıkıntı yaşar mıyım. Şube gitmem gerekli mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ben 16.10.2019'a kadar tecilli olarak görünüyorum.Sistem üzerinden bedelli askerlik yapmak istiyorum diye işaretledim.Devam etmek için para bekleniyor ekranında kaldı.Bugun askerlik şubesiyle konuştum.31 Temmuz tarihi bakayalar kaçaklar için son tarih siz Aralığa kadar başvurunuzu tamamlayabilirsiniz dediler. Bazı arkadaşlar muayene falan olmuş.Herhangi bir şey yapmama gerek var mı şu anda? Ben tecil tarihini geçirmeden parayı yatırıp başvurumu tamamlamayı düşünüyorum.Sıkıntı olmaz herhalde bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Benim askerlik tecil sürem hala 20.06.2020 olarak gözüküyor. Mezun olduğumda tecil ettirmiştim. Başvuru yaptım ve aşağıdaki uyarıyı alıyorum. Bu şekilde yapılıyor doğru mudur?

    Bir de diyelim ilk kurada çıkmadım. Askere zorunlu gitmem mi gerekecek. Tecilimden dolayı. Cevap verirseniz çok sevinirim.

    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi
  • OHOHO O kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım çok merak ediyorum. 31 Temmuz'a kadar yoklamaya girmem gerekecek mi? Benim de normalde 30 Eylül'e kadar ilişkim yok görünüyordu.
  • Arkadaşlar şu bakaya ve saklı durumda olanlar ne demek?

    Ayrıca benim tecil 31 Aralık 2019 da bitiyor başvurabilmem için tecilin bitmesi mi gerekiyor?
  • Benimde durumda değişiklik yok erteleme ekranında kaldım şubeye gittim tekrar onlarda çözemiyorlar ama inatla üst makama iletmiyorlar sorunu adam bana açık açık diyor kardeşim işini kasıma kadar hallettin halletmedin kasıma askersin bugün çok moralim bozuldu artık başvurabileceğimi düşünmüyorum olmayacak gibi geliyor bilseydim tecili bozmazdım seneye başvururdum bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok minnettar olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dusaro D kullanıcısına yanıt
    Biraz sabirli ol kardesim,sistemdeki aksakliklarin cozulmesini neden beklemedin 31 araliga kadar sure var aceleye ne gerek var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 23 Temmuz 2019; 15:17:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muaf olanlar bedelli askerlikten faydalanabiliyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Merhaba,
    kimse neden yorumları okumadan direk tecilini bozduruyor anlamıyorum aceleniz niye ilk başvuru yapan ilk gidecek diye birşey dedielrde bizmi görmedik kura yapıcaz dediler bekleyin bir sistem otursun hayretle okuyorum yorumları
  • mehmetrauf07 M kullanıcısına yanıt
    yaşarsın bir önceki bedelli askerlikte kuzenim başvuruyu yaptı ödemeyi yapmamıştı daha 3 defa ceviride işlem yaptılar ama herhangi bir ceza çıkmadı bedelli olduğunu özellikle belirtti kağıdıda gösterdi
  • Var mı sorununu çözebilen ?
  • E devletten tamamlayan tamamlıyor bizde neden tecil işlemlerinde takılıp kalıyor bilgisi olan varmı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sistem açıldı şubeler artık erişebiliyor ama bazılarının tercih ekranında sorun çıkıyor sebebi belli değil geç başvursaydık da bunu yaşayacaktık adam kendi ağzıyla söyledi şubede sistem açık sorun yok ama bi kaç kişide böyle oldu bizde bilmiyoruz sorunun kaynağını dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende yeni bir gelişme oldu, tecil sürem geriye çekildi ne oluyor hiçbir şey anlamadım.

    AS¸AGˆIDA KI·MLI·GˆI· YAZILI YU¨KU¨MLU¨NU¨N 18/07/2019 TARI·HI·NE KADAR ASKERLI·K I·LE
    I·LI·S¸I·GˆI· YOKTUR.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aotat

    Bana askerlik şubesinden otomatik devam eder, etmezse şubeye gelip uzatabilirsin dediler ancak kanunda bununla ilgili bir hüküm bulamadılar.
    Üstad bu arada başvuru için askerlik şubesine gitmeye gerek var mı? Yoksa e devletten başvurup sadece muayene mi olucaz?
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Dün askerlik şubesine gittim. Tecilim 2020 şubat ayına kadardı. Bedelli için ne yapmam gerektiğini sordum senin tecilin var bir şey yapmana gerek yok aralığa kadar parayı yatırman gerekir sadece dedi oradaki kadın. ASAL kılavuzunda 31 temmuz yazdığı için ben de işimi riske atmayayım dedim bu sabah e devletten bakarken başvurmuş oldum. Kurada çıkmaza parayı alacağım şubeyi seçtim ve başvurunuz alınmıştır ödeme bekleniyor dedi. Benimle aynı durumda olan var mı tecili devam edip başvuru yapan ? İnternette gördüm başvuru yaptıktan sonra tecili eylüle geri çekilmiş olanlar vs. Başvuru yaptıktan sonra tecilin de değişiklik olan oldu mu ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.