Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.811
Cevap
111
Favori
1.088.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şubenin hiçbir şeyden haberi yok. Edevletten yapın deyip başlarından savıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün gidiyorum şubeye çözüm bulamıyor üst mercilerede yazmıyorlar veya danışmıyorlar ben kendi başıma başka şubeleri arayıp bilgi almaya çalışıyorum. Bi tane şube 31 aralığa kadar geçici tecil yaptır dedi. Gittim bizim şubeye 31 aralığa kadar geçici tecil yapın dedim yapmadılar yani napayım ki şimdi ben

• Biraz önce e-devletten bedelli askerlik tercihi yazdım şuan ödeme bekleniyor, tecilim ise değişmemiş, 2021 ağustosa kadardı hala da öyle
  • Bende askerlik durumumu sorguladığımda tarih yazmadan askerlikle ilişkisi yoktur diyor normalde 31 aralık 2019 a kadar tecilliydim , 18 temmuzda e yoklama yapmıştım daha sonra 18 temmuz 2019 a akadar askerlikle ilişkisi yoktur yazmıştı şimdi dediğim gibi tarih yazmıyor , zaten öğrenciyim şu an , tecil sürem sisteme düşse e-devletten başvuracağım ama malesef tecil süremle ilgili tarih yazmıyor.
  • Arkadaşlar bugün gittim şubeye, her nasıl olduysa ben başvururken yedek astsubaylık seçmişim o yüzden bedelliye başvuramamışım. Böyle bir seçenek seçmediğime %100 eminim özetle iptali için başvurdular ne zaman düzelirse arayacaklarmış beni..
  • Caesar* kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende yedek subay adayı gözüküyordum şuan e devlete baktım ve bedelli başvurusu yapabildim sende bak istersen sisteme düzelmiştir belki

• the_avengers T kullanıcısına yanıt
    Oldu hocam çok teşekkür ettim şimdi banka yolları taştan :)))
  • arkadaşlar yoklama yapıldıktan sonra ne zaman sisteme düşüyor bilgisi olan var mı?
    dün yaptım yoklamayı hala askerlik tercih sistemi açılmadı yoklama ekranına geri gönderiyor.
  • sultan22 S kullanıcısına yanıt
    Ben sağlığı yaptırdıktan 2 gün sonra sistemdeydi..
  • arkadaşlar sistem açılmış şu an başvuruda bulundum "Ödeme beklemektedir" yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar*

Arkadaşlar bugün gittim şubeye, her nasıl olduysa ben başvururken yedek astsubaylık seçmişim o yüzden bedelliye başvuramamışım. Böyle bir seçenek seçmediğime %100 eminim özetle iptali için başvurdular ne zaman düzelirse arayacaklarmış beni..
    Hocam o herkesde öyle gözüküyor. Şubede bu yüzden kavga ettim. Sonra şubedekiler araştırdı bedelli başvuran herkesde sistemde yedek astsubaylık da görünüyor. Banka sonrası celp tercihinde zaten sıralama yapabileceğimiz için bir sorun yok.

Şuan benim aklıma takılan ilk şey, tecilim 2020 aralıktı. Başvuru sonrası 2019 ocak oldu. Şuanda da hiç tarih yazmıyor. Bu konuda şubede bir şey bilmiyor. Geçiçi tecil yapın diyorum 2019 aralıga kadar, diyorlar o kalktı öyle bir şey yok.
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettiğim gibiymiş, bedelli başvuruyorsanız tecil kısmı önemli değil diye düşünüyorum hocam. Tabi bedelli çıkmazsa kısmını bilemiyorum. Soru işaretleri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Caesar* kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim umarım en geç yarın çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesar*

Tahmin ettiğim gibiymiş, bedelli başvuruyorsanız tecil kısmı önemli değil diye düşünüyorum hocam. Tabi bedelli çıkmazsa kısmını bilemiyorum. Soru işaretleri.
    Hergün trafikteyim araç kullanıyorum. Hergün çevirme var. Bu beni biraz endişelendiriyor :D
  • Hocam celp dönemleri 3 ayda bir idi yani yılda 4 kere alım vardı istisnaları saymazsak.

Şuan temmuzdan sonra ayda bir yani yılda 12 kere alım olacak deniyor, açıklamalarda da denk geldim ama emin olamadım, bir de siz bakar mısınız yarın tecili bozdurucam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asal askerlik hizmet tercihleri bölümü an itibariyle açılmıştır.

• Haber sitesinde başvuru tarihleri 16 - 31 temmuz diyor o tarihten sonra başvuramayacak mıyız? Ne saçma sistem herkes birşey diyor ya

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.