Şimdi Ara

Yeni başlıyorum hangi moturu almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Motoro başlamaya karar verdim bütçem 5.500 tl ama bunun 1.500 ünü ekipmana ayırıcam yani bana 4000 tllik motor önerirmisiniz. Racing yada chopper fark etmez, beni yolda burakmıcak bi amatörün kolay kullanıcağı bir motor istiyorum, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Edit: Ekipman öneriside yapabilirsiniz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 13 Eylül 2016; 12:56:11 >

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hero-sifir-2014-model-338053799/detay

yenı baslayan ıcın ıdeal , çin malı değil , parcası ucuz ve bol acemılıkte onemlı , servısı yaygın , sele yukseklıgı amator ıcın kolay , hakımıyet ve tıtresım 5000tl altındakı motorlara gore oldukca guzel , türkiye gürcistan arası uzun yol yapılan bloglarını okudum gayet sıkıntısız , 5 yıl garanti , fıyat performans acısından cazip , yakıt olarak üzmez , 0 km.

sitesinden ..

http://heromotor.com.tr/?target=product&id=1

dıger yandan 0 tecrubelı bırısne racıng yada chopper bence onerılmez , commuter yada scooter daha ıdeal,ayrıca 4000 tl altında bulacagın racıng ya Çin malı olur senı motordan sogutur nerde nasıl kalacagını kesıtrmezsın , yada yaş ve km olarak bir parça yukseklerde olur .

sahsı fıkrım 4-5 yasında yada 30.000-40.000 km de bır motordansa benım onerdıgım 5 yıl garantılı 0 km glamour daha ıdeal.

hero adet bazında dunyanın en cok motor ureten markasıdır , 2-3 yıl oncesıne kadar honda ıle uzun yıllar suren bır ortaklıgı vardı , yanı bundan 5-6 yıl oncesıne kadar honda bayısınden gıdıp 0 km alınan bazı motorlar aslında hero fabrıkasında uretılen motorlardı.Ayrıca Hindistan en cok motosıklet satılan pazardır,ve orada da hero liderdir,kısaca saglamlık acısından kımsenın camur atmayacagı bır fırma. bır japon mu ? elbet de degıl ? yada scooter da bır ıtalyan degıl.

ama boyle mondıal,rks,ramzey,kuba gıbı çinden montajlanıp uzerıne marka basılan abıdık gubudık motorumsu lardan cok ustundur hero , tıpkı kymco ve sym nınde bır japon duzeyınde olmayıp yınede saglam guvenılır taş gıbı urettıgı motorlar gıbı dusunulebılır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 13 Eylül 2016; 14:19:19 >

• Crauls kullanıcısına yanıt
    Bu motoru listeye aldım peki 2007 2008 25-30 k km de olan bir ybr 125 nasıl olur bana. Tecrübe çok az dostum arkadaşın choperini kullandım 5 6 defa araba kulandığım için sıkıntı çekmedim.

Ve birde şu çok hoşuma gittihttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hero-2015-model-hero-glamour-36-aya-kadar-vade-secenekleri-ile-184154591/detay

Edit: Galiba Glamour alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 13 Eylül 2016; 15:39:23 >

• ybr tıtresım ve kolay kullanım olarak ,yıllara meydan okuyan sorunsuzlukla nam salmıs efsan ebır makınadır,bende 80k modelını surdum mis gibiydi.

fakat dedıgın gıbı 5 - 6 yas ustu sonucta deısenı varmı kronık bır sorunu kazası varmı anlaması tecrubesız kımseler ıcın muaamma,baktırılabılır tabı.Fakat ben yınede glamour derım ayrıca malesef ybr ve cbf ıle kurye gıbı oluyorsun trafıkte gorunumu bırebır onlar , ama sahsı zevkım tabı kısıye gore degısır elbette ama turunculu glamour guzel , hero logosunu sök honda yada yamaha yap , en az 6000tl den okutulur pıyasada.
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz araştırma yaptım Glamour'un vitesi cup gibiymiş. Cup gibi derken nasıl tam anlıyamadım.
  • Kardeşim bende araştırıyorum ve sanırım bajaj ns 150 veya 200 den iyisi yok :)
  • soporo kullanıcısına yanıt
    cup gıbıolması avantaj aslında,yanı ayagını pedalın bır ustune bır altına sokupta vıtes degıstırmıorsun,tam tersı ayagını koydugunda hem parmak kısmında hemde topuk kısmında pedalcıklar var ıster yukseltıorsun ıster dusuruoursun vıtesı ,bayıde gıdıp ıncelersen dedıgımı tam gorebılırsın yazınca karısık gıbı gelmıs olabılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • honda cb ace
  • Yamaha Ybr 125 esd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyeler için teşekkürler bir liste yaptım ehliyeti alana kadar hepsiniz iyice araştırıcam ehliyeti aldıktan sonra alıcam ne alıcağımı bende bilmiyorum ama Hero ve Ybr 125 e yakınım şu anda.
  • honda winggo nasıl acaba? cub tarzı oda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.