Şimdi Ara

###Yeni Başlayanlara Yardım###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yeni başladım ve hatta 4. günüm diyim Elyos, Gladiator charım 25 level olucam birazdan ama

1.Bankalar [Warehouse] nerelerde var [mesela Eltnen Fortress'de nerede] [Akarios da banka yok :(
    2.Seri Pot'lardan nerelerden alabilirim [490 hp - 160 hp vs.] bandage heal ve help treatment pekde yardımcı olmuyor artık.
    3.Armourlar ve weapons'ları nerelerden alabilirim{normal bir armorcu veya weaponscuda ezik itemler var ama bazı bölgelerde iron coin ve bronze coinle alabileceğim yerler keşfettim buralardaki itemler daha kaliteli ;)
    4.Cube nasıl açabilirim [bankada parayla satıyor yerleri :( para yok { yer kalmadı yardım ne varsa satar-yakar oldum.
    5.Xp, Sadece görev yaparak level atlıyorum ve görev yaparken kestiğim moblardan gelen exple başka yolu varmı[Şurda şu moblarda günde 2-3 saat kes level al gibi :)]
    6.Mineral toplayamıyorum görevler hepsi duruyor ve bu görevler çok exp veriyor nasıl mineral toplayabilirim.[Aria ve inına toplayabılıyorum :( (iron ve üstü açılmadı.)]
    7.Bu levelde gold pack alsam ne gibi yardımları dokunur.[Şu levelden sonra gold pack al daha çok yardımı olur dermisiniz?]
    8.Göstergelerin[harita-can skill) yerleri değişmiyormu bazı fotolarda değişmiş gördüm.
    9.Soldier rations 9,8,7,6,5..vs eltnende hep kesiolar beni exp felan gitmiyo ama başka bişey gidiyormu?
    10.Mouse konrol yokmu yani sağ tık falan yapmadan dönme tıkladığın yere gitme.Gerçi bunada alıştım artık :)
    11.+ basma taşları nasıl işliyor ne nerelerden çıkıyor[adını unutum excanement miydi neydi) ve personal kisk ne işe yarıyor.

Aklıma geldikçe eklemeler yapıcam yada karşıma çıktıkça şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amistrated -- 31 Aralık 2012; 11:17:21 >

• Şık şık cevaplamaya çalışayım ama bazılarını oyun içinde göstermek daha kolay. Hangi serverda oynuyorsun bu arada?

1. Warehouselar her haritada anaşehirde mevcuttur. örneğin eltnende eltnen fortressda vardır odaları araştır tam nerde hatırlamıyorum şuan. tam yerini göstermek için oyunda location olarak atabilirim eğer anuhartta oynuyorsan.

2. Surveylerden çok pot gelmiş olması lazım bitirdiysen potion shoplardan alabilirsin ama onların cooldown süresi 1dkdır ama alchemy craftla yapılan potlar 30 saniye cdsi var.

3. belli yerlerde coinle alınan itemleri satan npcler var. eltnen fortressda var mesela. normal npcden alınan itemler dandik oluyo. yerden düşürdüğün blue green itemleri takabilirsin onlar fena değil.

4. cubeyi sadece para vererek açabilirsin bi sırayı görevle açıyorsun ama o ekstra slot hemde görevi yapması uzun sürebiliyo.

5. classın gereği başka yolu yok gibi görev en hızlı lvl kasma yöntemi. sm veya cleric falan olsaydın belli lvllarda instance girerek hızlı kasılabiliyo solo veya 2 kişi. eğer sende bi cleric chanter bulabilirsen NTC 2 kişi girip mob keserek hızlı kasabilirsiniz.

6. yerden toplama essencetapping diye geçiyor oyunda havadan toplama aethertapping. bunlarında lvlı var onların lvlını yükseltmen gerekiyor bu siteden mesela essencetapping lvlına göre nerden ne toplayabilirsin bakabilirsinhttp://www.aionproject.net/

7. goldpack çok az bi avantajını görürsün bence goldpacksizde 50lvlı rahat geçersin cdyi falan etkilemiyo 50lvla kadar instancelarda. para veren görevleri yapmaya çalış ben 38lvla falan geldiğimde 10m falan param olmuştu.

8. ayarlardan Hud diye bi bölüm var onda Top ve Bottom diye 2 seçeneği vardır bunları değiştirerek ekranı değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brostalker -- 29 Aralık 2012; 11:47:54 >

• 1)warhouse ana kale ve bazı köylerde oluyor.
    2)potları brokerdan alabilirsin ama goldpackin olması lazım.
    3)armour ve silahlar moblardan bosslardan düşebilir iron coinle filanda alabilirsin ama onunla uğraşma boşuna oyunun verdiği silah armorlarla idare etmeye bak. 30 lvl olunca ftye girersin silah düşürürsün.
    4)cube mecbur parayla açacaksın heironda inventoryde 3. cubeyi açma görevi var
    5)lvl alma görevler üzerine kurulu 2 3 60 arkadaşın varsa obomosta calydon kesipte kasabilirler yan charı öyle kasmıştım baya.
    6)yerden toplama ve havadan toplamaya verteronda başlıyorsun
    7)bu lvlde gold pack almaya gerek yok , yapman gereken lvl kasmak ve para biriktirmek.goldpacki lvl 46da alman çok iyi olur.
    8)Optionsda UI style var orayı HUD Topyaparsan hp mp bar yukarı geçer
  • Çok çok teşekkür ederim hızlı ve anlaşılır cevaplar için valla neden daha önce sormamışım bilmiyorum.Hud top daha iyi oldu be :) açıldı ekran. --- Aklıma gelenler;
    1.soldier rations 9,8,7,6,5..vs eltnende hep kesiolar beni exp felan gitmiyo ama başka bişey gidiyormu?
    2.Mouse konrol yokmu yani sağ tık falan yapmadan dönme tıkladığın yere gitme.Gerçi bunada alıştım artık :)

Demin unuttum bu arada Nexus'dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amistrated -- 29 Aralık 2012; 12:31:41 >
  • Level 34 The Shadow's Comand görevinde yardımcı olabilirmisiniz. "Search the Eracus Temple Cavern" - eracusa gidiyom bakıyom bişey olmuyo. 2 şelale arasında geçit var diye okudum bi yerde bulamadım. Hatta bi çıkura düştüm gm çekti kurtardı. bende inat ettim ama yapamıyorum görevi.Taskete gıda sai
  • http://aion.mmorpg-life.com/quest/the-shadows-command/10866/

aradığın görevin ismini googleye yazıp bulabilirsin
  • Çok teşekürler baya aradım ama ingilizceden evir çevir. anlayamadım. Burda capsliymiş çok güzel oldu bu.

+ olarak birde armour setleri, levelini göre moblardan veya bosslardanmı çıkarıyoruz tek tek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.