Merhaba arkadaşlar, abim londrada. wordpressden ücretli bi site satın almış sanırım. benden siteyi düzenlememi ve insanların daha kolay ve göze hoş gelicek hale getirmemi istiyor.
yanlız benim webtasarımı veya wordpress hakkında hiç bir bilgim yok. internetten bazı forumlarda gezdim, youtubeden videolar indirdim ama, pek bişey çözemedim. bana yardımcı olucak arkadaş varmıdır ? şimdiden teşekür ederim. iyi forumlar.
İstediğiniz yardım nedir tam olarak?
Bir wordpress sitesinin nasıl kurulduğunu, içeriklerin nasıl eklendiğini ve modüllerinin vs. kısımlarının nasıl düzenlendiğini size mi öğreteceğiz? yoksa bunların yapılmasını mı bizden talep ediyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: graphix2
İstediğiniz yardım nedir tam olarak?
Bir wordpress sitesinin nasıl kurulduğunu, içeriklerin nasıl eklendiğini ve modüllerinin vs. kısımlarının nasıl düzenlendiğini size mi öğreteceğiz? yoksa bunların yapılmasını mı bizden talep ediyorsunuz?
öncelikle gecenin bu saatinde, başlıga yorum attıgınız ve ilgilendiginizi gösterdiginiz için cok teşekür ederim.
abimin ve eşinin sitesi
"bisikletbu.com"
kendileri, bisikletle dünya turuna çıktılar. kendilerini tanıtıp sponsor elde etmek içinde şu an bu siteyi kurdular. ancak onların zamanı ve yurtdışında olmaları sebebi ile, siteyi düzenleyebilmeleri çok zor. heleki onlarda webtasarım eğitimide yok, şu sitenin bu hale gelmesini kendileri becerdiler bende abimin kardeşi oldugum için benden istedi böyle birşey. bana bikaçtane site linki attı, bana bu şekilde bi site hazırlamamı rica etti, bende elimden geldigince yardımcı olmaya calısacagımı söyledim, ama forumlarda bu konuları araştırınca, bana göre hiçde kolay olmadıgını anladım. abimin, olması istedigi site linklerini veriyim, siz de bana yapıp yapamayacagımızı söyleyin :)
ben onların sitesini bozmamak için kendime bedava wordpress sitesi aldım. önce onda yapmak istediklerimi deneyip sonra onların sitelerine entegre etme gibi bi planım vardı. ama onlarınki ücretli site sanırım, daha fazla şeyler ypılabilir belki onların ücretli sitesinde.
ogame oyuncusuyum ittifak hazırlama gibi düşünmüştüm ama öyle degil sanırım :D
kısacası hiç bi fikrim yok. en baştan başlayabiliriz :D şimdiden teşekür ederim.
Konuyu düşünüp gün içinde tekrar yazarım size.. bu arada satın alınan temanın linkini özel mesajdan atarsanız onu da görmek isterim.
teması ücretsiz sanırım, twenty eleven temanın ismi. sitenin özeleştirisini benden istedim abim. bana görede site çok boş, eğer wordpressin tabanına uygunsa, kücük butonlarla zenginleştirmeyi, acılır kapanır resimleri yerleştirme gbi şeyler düşünüyorum. yazı rengi ve yazı bicimi sanırım kolay şeyler. ancak dedigim gibi buton koyma facebook twiter begenisi gibi butonlar koymayı düşünüyorum yapılabiliniyorsa eğer. teşekür ederim.
up
Ücretsiz ve tema bir kere sade kalıyor açıkcası.. İnternette free ve ücretli wp temaları mevcut onlardan almanız sitenin görselliğini zaten bir kere arttırır. Facebook ve twitter gibi sosyal ikonları koyması kolay.. Wp eklentilerine bakarsan rahatlıkla bulabilirsin. Yazılar ve diğer şeyler ilk söylediğim başka tema bulup kullanma konusuna bakar. Yeni mi koydun hatırlayamadım ama face twitter instagram gibi özellikleri de eklemişsin. Eksik nedir paşka ?
hocam siteye buton koymak için de tema almamız mı gerekiyor, siteyi daha sık örmek için ?
butonu koyarsın ona birşey diyen yok ama genel anlamda daha şık bir site için temayı değiştirmen daha güzel bir çözüm olacak onu demek istedim dostum...
hocam butonu nası koyacagımı uygun bir zamanda anlatabilir misin bana kücükten ögrenmeye başlayayım diyorum.
destek@bakirkoyhayat.com ekle skypedan destek olurum bu arada php, html, css bilgin nedir?
resimde gördügünüz gibi facebook ve twitter begenme ve paylaşma butonu koymak istiyorum nasıl yapabilirim acaba ?
up
Benimde Wordpres hakkında bir sorum olacak size zahmet
Dikkatinizi çektiyse Haber sitelerindeki kullanılan sliderları siteye koymak için ve sitedeki yerini ayarlamak için nasıl bir yol izlemeliyim?
Diğer Arkadaşlarım gibi bende Youtube'den video izledim baya uğraştım ama bir türlü sonuca ulaşamadım . Bana Yardımcı olabilirmisiniz?
Ne güzel bir siteymiş ya hoşuma gitti :) Daha doğrusu bisiklet turu hoşuma gitti. Kardeş free wordpress theme diye arat googleda bulursun birçok tema. Öncelikle güzel bir tema seçmen gerekiyor. Daha sonra haritasıydı sosyal ikonlarıydı butonlarıydı resimleriydi filan kolay.Ücretli tema ağır olur sen bedavalarda hoşuna giden bir tema beyen gerisi kolay, ne ayar yapmak istiyorsan sor burda cevaplayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: tahakunter
Benimde Wordpres hakkında bir sorum olacak size zahmet
Dikkatinizi çektiyse Haber sitelerindeki kullanılan sliderları siteye koymak için ve sitedeki yerini ayarlamak için nasıl bir yol izlemeliyim?
Diğer Arkadaşlarım gibi bende Youtube'den video izledim baya uğraştım ama bir türlü sonuca ulaşamadım . Bana Yardımcı olabilirmisiniz?
Slaytlı bir tema seçersiniz veya wordpress slider plugins diye arama yapın eklentiyi bulup kurun.
Merhabalar, ben de bilen birisine para ile bir site kurdurdum fakat gözüme ilk anda güzel gelse de daha sonra çok eksiğinin olduğunu düşünmeye başladım. Wordpress öğrenerek sitemi geliştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz web siteleri varsa çok mutlu olurum.