Şimdi Ara

KO'ya tekrar başlayacağım.Yardım eder misiniz ? Sorularım Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zaman sonra içimde tekrar bir ko aşkı oluştu.Tekrar başlayacağım fakat uzun süredir oynamıyorum.

Öncelikle ardream asas düşünüyorum.KO için fazla bütçem yok.Öyle hayvani bir char yapamam ,yapmam.
    Bu yüzden uygun server arıyorum.Hangi server'i seçmeliyim ?
    İtem olarak ne almalıyım ?
    Birde ortalama itemler kaç para tutar ?

Yardım eden herkese çok çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

Merhaba.
    Uzun zaman sonra içimde tekrar bir ko aşkı oluştu.Tekrar başlayacağım fakat uzun süredir oynamıyorum.

Öncelikle ardream asas düşünüyorum.KO için fazla bütçem yok.Öyle hayvani bir char yapamam ,yapmam.

kimse cevap vermemiş, biraz değineyim sorularına.

bütçen yoksa, başlama. trade yapabilmek için 10 tl gerekiyor. gerisini sen düşün.
    eski serverlarda gb ucuz. 3-4 tl. ama itemler almış başını yürümüş. o serverlarda para harcamadan bir yerlere gelebilmek gerçeklikten çok uzakta.
    uygun server arıyorsan, en yeni server a geleceksin. gb m üzerinden satılıyor. 10 m 4 tl. ben de yeni başladım servera. raptor 7 140 m. diyeceğim o ki, gel yeni server a. aç warrior-priest +60 kas. keyfini çıkar. sakın ama sakın asas açma. çünkü bütün slotlar koxper dolu. parti bulmak için anam ağlıyor. neyse ki biraz şansım yaver gitti 40 a kadar kendimi kastırdım parti başkanı olarak. görevler deru falan derken 50 ye geldim. gerisi allah kerim. benim kafamdaki plan +60 kasarak ms depolamak. takıları tamamlayıp, fazlasını satıp, bdw-chaos kutularından vs satarak-kırarak gold yapabilmek. bu şekilde kendimi oyalayacağım. bu şekilde zevk alabileceğimi düşünüyorum ve deneyeceğim, sen de deneyebilirsin.

edit: okçu açma diyorum çünkü oyundan zevk alamıyorsun exp kasarken. parti bulmak ne kadar zor olsa da +60 dan sonra rahatlayacağımı düşünüyorum warrior'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarchy violence -- 4 Ocak 2014; 16:09:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anarchy violence

quote:

Merhaba.

bütçen yoksa, başlama. trade yapabilmek için 10 tl gerekiyor. gerisini sen düşün.
    eski serverlarda gb ucuz. 3-4 tl. ama itemler almış başını yürümüş. o serverlarda para harcamadan bir yerlere gelebilmek gerçeklikten çok uzakta.
    uygun server arıyorsan, en yeni server a geleceksin. gb m üzerinden satılıyor. 10 m 4 tl. ben de yeni başladım servera. raptor 7 140 m. diyeceğim o ki, gel yeni server a. aç warrior-priest +60 kas. keyfini çıkar. sakın ama sakın asas açma. çünkü bütün slotlar koxper dolu. parti bulmak için anam ağlıyor. neyse ki biraz şansım yaver gitti 40 a kadar kendimi kastırdım parti başkanı olarak. görevler deru falan derken 50 ye geldim. gerisi allah kerim. benim kafamdaki plan +60 kasarak ms depolamak. takıları tamamlayıp, fazlasını satıp, bdw-chaos kutularından vs satarak-kırarak gold yapabilmek. bu şekilde kendimi oyalayacağım. bu şekilde zevk alabileceğimi düşünüyorum ve deneyeceğim, sen de deneyebilirsin.

edit: okçu açma diyorum çünkü oyundan zevk alamıyorsun exp kasarken. parti bulmak ne kadar zor olsa da +60 dan sonra rahatlayacağımı düşünüyorum warrior'da.

Hocam çok teşekkür ederim öncelikle cevabınız için.

Bugün indirdim aklımda bir hesap kalmış 51 level asas Beramusta sanırım swler birleşmiş neyse Ephesus mu öyle bir adı vardı serverin girdim trrade bile yapamadım cep telefonu onayı istedi onada para gerekiyormuş.Cidden oyun çok kötü duruma gelmiş.
    2 gündür pvp oynuyorum ardream olarak zevk alıyorum bayağı.

Fakat şu yeni server işi aklıma yattı sizce yeni hesap açayımmı ? Yani eskiden bildiğim kadarıyla en son oynadığımda areste +9 +10 shardlı adamlar geziyordu tek spike'a yatıyordum.Yeni serverde böyle olur mu ? Amacım dandik itemlerle Pk atmak.

Bu arada mahalesef oynarsam sadece asas oynarım hocam başka türlü oyundan zevk almıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anarchy violence

quote:

Merhaba.

Hocam çok teşekkür ederim öncelikle cevabınız için.

Bugün indirdim aklımda bir hesap kalmış 51 level asas Beramusta sanırım swler birleşmiş neyse Ephesus mu öyle bir adı vardı serverin girdim trrade bile yapamadım cep telefonu onayı istedi onada para gerekiyormuş.Cidden oyun çok kötü duruma gelmiş.
    2 gündür pvp oynuyorum ardream olarak zevk alıyorum bayağı.

Fakat şu yeni server işi aklıma yattı sizce yeni hesap açayımmı ? Yani eskiden bildiğim kadarıyla en son oynadığımda areste +9 +10 shardlı adamlar geziyordu tek spike'a yatıyordum.Yeni serverde böyle olur mu ? Amacım dandik itemlerle Pk atmak.

Bu arada mahalesef oynarsam sadece asas oynarım hocam başka türlü oyundan zevk almıyorum

gaia serverında Nimrodel'e mesaj atarsan, oyun içinden de konuşabiliriz. server 1 de takılıyorum genelde. biz de başladık 6-7 arkadaş, yardımcı oluruz. ardream bildiğim kadarıyla canlı, bu akşam arkadaş söyledi zaten görev itemleriyle ardream da iyi iş çıkartıyorum diye.

• Bende 9 sene aradan sonra başladım bu serverda 60 Lvl oldum. ''KingBach'' exp parti bulmakta zorlanıyoruz, online arkadaşlarımızla irtibata geçebiliriz.
  • Bende oyunu indirdim. Platinum mu neyse o çok exp vereni çekiyorum ve başlıyorum hayırlısıyla. 3 yıldır oynamıyordum. Çok KOSP vardı diye bırakmıştım. Fakat gördüm ki Gaia da 8shard 400 tl yani normal mi fiyatlar ? Para yatırıp başlayacağım ki ne yararı olur bilmiyorum ama benimde zevkim böyle..

Başladığımda online olan takım oyunu yapan arkadaşlarla irtibata geçmek isterim. Yaşım 29 ve genelde akşamları girerim.
  • Ben daha öyle arkadaşlar bulamadım. Bulacağımıda pek zannetmiyorum. Çoluk çocuk dolu her zaman ki gibi . Eminim bir çoğu bosstan düşen droba disband edecek kişiliğe sahiptir. Gerçi eslantta tren partilerden boss kalır mı onu da bilmiyorum. Karşındakine saygısı olan insanlarla tanışmak birlikte vakit geçirmek isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzun zaman olmuştu be :)

dün gece yeni serverda bi karakter açtim 2-3 saat takıldım keyif aldim eski günleri yadettim..
    akşamlari takılmayi düşünüyorum ergen olmayan, keyfi takılan expten itemden önce saygının ne demek olduğunu bilen aaa dostlar paslaşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spactre

uzun zaman olmuştu be :)

dün gece yeni serverda bi karakter açtim 2-3 saat takıldım keyif aldim eski günleri yadettim..
    akşamlari takılmayi düşünüyorum ergen olmayan, keyfi takılan expten itemden önce saygının ne demek olduğunu bilen aaa dostlar paslaşabiliriz.

Bende 1.5 yıl aradan sonra tekrar başlıyorum bu akşam yeni server da karus olucam forumdakiler böyle başlamış takılmalık girmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdtuBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: Spactre

uzun zaman olmuştu be :)

Bende 1.5 yıl aradan sonra tekrar başlıyorum bu akşam yeni server da karus olucam forumdakiler böyle başlamış takılmalık girmek istiyorum

bende yeni server gaia da açtım forumda millet clan kurup kasacaktı pk yapacaktı ses soluk yok kimsede

KO'ya tekrar başlayacağım.Yardım eder misiniz ? Sorularım Var.

gaia da başlarsan haber ver forumdan görüsürüz hocam

• Birlikte takılabiliriz. Pm ' den iletişime geçebilirsiniz.
  • beyler herkes karus mu ?
  • aynen karus mu açalım napalım ? :)
  • peki Clan mevcut mu bir iki kişiyle oyunda paslaştık.
  • nasıl canım çekiyor,bir bilseniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.