Şimdi Ara

yeni bi işe başlamak üzereyim yardım lütfen (kredik kartı pazarlama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
19.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce iki kişi geldi citibankın kredi kartını pazarlıyorlar yada bunların başka bi adı varsa ben bilmiyorum

aidatı olmayan bi kredi kartı var dediler aldım.

arkasından sohbete koyulduk ve bana kendi yaptıkları işten çok memnun olduklarını ve üni mezunu isem benim de yapabilecğimi söylediler ve kendilerini referans gösterip müdürün yanına gitmemi istediler.

buraya kadar ki herşey normal

birisi bu işten 1500 tl yemek ve yol parası hariç aldığını diğeride 1000 tl civarında aldığın söyledi yine aynı şekilde

ben 10 seneye yakın muhasebe işinin içindeyim ve bu zamana kadar hep çok düşük ücretlere çalıştım şu an 825 tl alıyorum herneyse

bu işe girersem bu işi yapabilme başarabilme ihtimalim nedir adamların aylık kotası 20 kişi imiş hani nerdeyse 1,5 günde 1 kişiye kredi kartı versen veya kredi versen bu sayıyı zaten dolduruyorsun daha fazlası içinde prim alıyormuşsun haftada 5 gün çalışma resmi tatil ve dini tatillerde tam tatil yıllık izin var (bunlar şu anki iş yerimde yok)

uzun lafın kısası aklıma yatmıyo değil ama yinede her zaman başvurduğum yere size donanimhabere sormak istedim

yanitlarını ve bu iş hakkında bildiklerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 23 Eylül 2010; 13:35:23 >

• up
  • Sen onları referans göstereceğin için ayrı prim alcaklar.Bu sebeple bu kadar iştahlı anlatmış olabilirler. Sanmıyorum çok rahat bir iş olduğunu.

Finansbank'ın sınavına girdim, mülakatınada girdim.
    Günlük 25 kredi kartı satman gerekiyor.
    Eğer satamazsan 600 TL ücret. 2 ay sonra şuuut.
    Kotayı doldurursan 1300 TL ücret.

İnsanlarla uğraşıp psikolojinin bozulmasıda cabası...

eğer aylık 20 kredi kartı ise fena değil gibi hatta bu adam bana örnek bile verdi günde 2 kişiye kart versen veya kredi versen dedi 40 a yakın bi rakam olur dedi hem kotanı aşarsın hemde prim alırsın dedi 20 den sonra sı için kelle başı 25 tl alıyoruz dedi bana da baya güzel geldi

ama bilmiyorum bu zamana kadar muhasbecilikle elime bi b...k geçmedi bide bunu denemekte fayda var diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 25 Eylül 2010; 8:55:17 >
  • valla aklım karıştı tam da iyi bakmaya başlıyordum bu işe işin içinde ev geçindirmek , kira ödemek, ve diğer masraflar ve bunların yanında yetmeyen bi maaş olunca insan her fırsatı değerlendirmek istiyor benimde aklımdan çok güzel şeyler geçmeye başlamıştı

peki arkadaşlra bu akşam o arkadaşla görüşüp konuşacağım hangi konularda bilgi alayım

Orijinalden alıntı: Janjan

Valla durduk yere kimse kimsenin hayrını düşünmeyeceği için o işi yapanlarda bi kıllık var gibime geldi.. Hani bu hep filmlere konu olur
    Yılmaz Erdoğan filmini bile yaptıydı adam satış görevlisi olur kandırılır sonra borç batağına sürüklenir ücretini alamaz vs. aynı onun gibi
    geldi bana bence mevcut hali hazırdaki işini bırakma, eminim o 2 kişi kendi arkadaş çevrelerine nelerden yakınıyolardır kimbilir.. öyle düşün

Arkadaşa bende katılıyorum. Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan'da olma. Her ortamda türlü oyunlar dönüyor..kendimizi korumak için dikkatli olmamız lazım. Birde insanların hayrına bir iş değil tersine halkı av gibi gören, sömüren işletmelerin maşası durumunda bir iş ve yapıp ettikleri günahlara sende ortak olacaksın. İşinin kıymetini bil ve sabret, belki ilerde daha hoş bir iş çıkacaktır karşına.

• bilemiyoruuum maaşı ve diğer şartlarından dolayı da yalana gerek yok çok ta istiyorum ama ALLAH HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH

ya kısmet varsa kısmette başlarım yoksa allah kerim
  • Hocam riskli bi iş, hiç bir garantisi yok ve çok sıkıntı çektirir tahminim. Neredeyse tüm mesleklerde işin en zor kısmı müşteriye laf anlatmaktır. Bu işte ise sırf bunu yapacaksın. Kota olayı olmasa hadi neyse de bu tür işler hiç güvenilir gelmemiştir bana.
    şimdiki aldığın ücret çalışma sürene ve şartlarına göre azmış. bence yapman gereken şey aynı meslekte daha iyi bir yere yerleşmek

Herkes citibanktan kurtulmak isterken sen bide bu kartı almışsın ya aklına yanayım seni.. Seni bi güzel kandırmışlar kartı vermişler... çok geçmez 1 ay sonra citi banka inanılmaz küfürler yağdıracaksın bu adamlara da aynı şekilde..

Bu işe başlamadan önce kredi kartını kullan, sonra ödeyeme o zaman bu işi yapmayı düşün
  • hastanede çalıışıyorum arızalara gidiyordum bu şekilde kredi kartı pazarlayanlar gelioyo adamlar bir dil döküyo br dil döküyo görmeniz lazım doktorun sanki 40 yıllak arkadaşı kredi kartını özelliklerini sayıyorlar falan bu işe başlarsan ağzın iyi laf yapmalı bi kere yalaka olcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr...daredevil -- 27 Eylül 2010; 18:27:10 >

1 - ayllık kota ilk 6 ay 20 adet (kredi kartı veya kredi vb) sonrasından aylık 35 adet te sabitleniyor
    2 - maaş+prim+yemek parası+yol parası+yüksek meblağdan sigorta düşük gösterilmiyor yani o ay ne kadar iş yaptıysan o kadar sigorta primi
    3 - maaş 900 tl artı her iş müşteri başı prim (ilk 20 den sonrası için değil ilk kart verdiğin kişiden itibaren) 80 yol+160 yemek parası
    4 - her hafta sonu ve dini ve milli bayramlar tatil ve yıllık izin var

bundan sonra sı benim ikna yeteneğime şansıma ve daha önemlisi kısmetimdeki kart sahiplerine kalıyor

ve sanırsam başvuracağım ama önümde bi tek safha kaldı onun da sonucunda ikna olursam ALLAH ta kısmet ederse ya nasip deyip girecem banka sektörüne

arkadaşın biri helaline haram karıştırma demiş ama ben öyledüşünmüyorum tabiki yanlış düşünüyorda olabilirim ama ben bana verilen işi yapıyorsam ve elimden gelen gayretide gösteriyorsam haram olacağını tahmin etmiyorum tabiki orasınıda herşey gibi ALLAH bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dr...daredevil

hastanede çalıışıyorum arızalara gidiyordum bu şekilde kredi kartı pazarlayanlar gelioyo adamlar bir dil döküyo br dil döküyo görmeniz lazım doktorun sanki 40 yıllak arkadaşı kredi kartını özelliklerini sayıyorlar falan bu işe başlarsan ağzın iyi laf yapmalı bi kere yalaka olcaksın

Bende emeklilik satıyorum arkadaş haklı
    Bütün günler ölüme gider, son gün varır.
    Montaigne
  • Bende muhasebe sektöründeyim 3 senedir çok cuzi bi miktara çalışmaktayım. ben kendim senin yerinde olsam muhasebeden kıpırdamazdım :)

Orijinalden alıntı: M10uR

Bende muhasebe sektöründeyim 3 senedir çok cuzi bi miktara çalışmaktayım. ben kendim senin yerinde olsam muhasebeden kıpırdamazdım :)

neden
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.