Merhaba herkese arkadaşlar, A2 Ehliyeti almayı düşünüyorum fakat öncesinde motor araştırmalarımı yapmaya başladım. Aklımda olan bi model var Bajaj NS 200 fakat hiç bi bilgim yok ABS var diye bunu öneriyorlar. Daha önce hiç motor tecrübem olmadı sürücü kursun da öğrenicem. Sıfır bir motor almayı düşünüyorum 25 000 tl Bütçem var ekipman hariç. Ekipman önerilerine de açığım arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim. 5000 Ayırmayı düşünüyorum ama yeter mi bilmiyorum. Motor almaktaki amacım; Malum İstanbul trafiği bu aralar çok canımı sıkmaya başladı ve 5km yol bile 30dkdan fazla sürüyor. Araç var ama illallah ettim. Motor ile yapacağım Maksimum KM günlük 50dir. Bazı endişelerim de var tabi; ben motor da hız arayan bir insan değilim zaten uzun yol yapmayı düşünmüyorum en fazla Tuzla-Zeytinburnu yapıyor olacağım :) Buna göre önerilerinize açığım. Sıfır almaktaki sebebim ise sanayiye uğramak istemiyorum motorla uğraşmak istemiyorum çünkü buna hiç vaktim yok beni idare edebilecek 4-5 ay olsa da sıfır alıp kafamı dinlemek istiyorum 5 ay sonra 5bin tl zararla satmak beni çok ilgilendirmiyor bunu göze alıyorum. Tabi motorda da dış görünüş hoşuma gidiyor bahsettiğim Bajaj NS 200 tarzı motorların görünüşü güzel bu modellere ne deniyor bilmiyorum ama buna benzer öneriler verebilirseniz sevinirim. Herkese çok teşekkürler şimdiden |