Şimdi Ara

YENİ AVEO HB TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün otomatik vites chevrolet aveo hatchbacki test etme imkanı buldum.. geçen hafta cruze'u test etmiştim ancak hiç memnun kalmamıştım performansından.. cruze iç-dış tasarım ve güvenlik özellikleri olarak iyi bi araç olabilir ancak otomatik vitesli olanı gitmiyor, araç bağırıyor ancak bağırdığı kadar hızlanamıyor, çok hantal gelmişti bana.. neyse aveo'ya da bunun verdiği önyargıyla yaklaştım ister istemez ama beklediğimden daha üstün bi performansla karşılaştım.. ilk olarak aracın hızlanması ve performansı gayet tatminkar. vites geçişlerindeki konfor makul seviyede ancak bana mı öyle geldi bilmiyorum ama düşük viteslerde hafif sarsıntı oluyo gibi.. gerçi araç tam otomatik ve böyle bir şeyin olması teknik açıdan ne kadar mümkündür bilemiyorum.. tek kavramalı yarı otomatiklerde sarsıntı olması normal ama tam otomatikte vites geçişlerini hafif de olsa hissetmek ne kadar olağan bilemiyorum, daha önce hiç otomatik vites kullanmadığım için yanlış değerlendirmek istemiyorum.. onun dışında aracın içi de gayet oturaklı ve konforlu, yol sesi anlamında da rahatsız edici bi durumla karşılaşmadım.. radyosunu açtım ses sistemi orta seviyede.. ön gösterge panelinin dijital olması hoş ama tasarımı bence daha şık ve karizmatik yapılabilirmiş.. satış görevlisi bayan hatchback lt otomatiğin fiyatını 35 bine çekti, ciddi düşünürseniz bu fiyat üzerinden müdürle de konuşup bi kaç yüz tl'lik daha indirim yapmaya çalışırız dedi.. ancak bu opak renk fiyatı.. 700 tl'lik metalik renk farkı fiyatı yükseltir tabi.. bütçeme uygun bi araç olarak özellikle test sürüşünden sonra ciddi şekilde üstünde durmaya başladım aveonun.. yazdıklarıma yönelik yorumlarınızı benden esirgemezseniz (özellikle fiyatı ve otomatik vites performansı ile ilgili) ve yanıldığım veya atladığım noktalar varsa belirtirseniz çok memnun olurum..

• Komsuda vardı bı ara kapıya cekıyordu ama sımdı göremıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.