Şimdi Ara

Yeni AURİS 2013 (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.972
Cevap
61
Favori
608.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öyle hocam bu araç, boyutlarına göre fazla yakıyor. bendeki benzinli, şu an 8.4 gösteriyor, ki ben hız yapmam,eco mode'a dikkat ederim her zaman

biraz bassak 10 litreye dayanacak demek ki
  • Merhaba herkese.

Ben auris sport touring modeliyle ilgileniyorum aranızda bu araca sahip olan var mı. yorumlarınızı alabilir miyim ?
  • babylon06 B kullanıcısına yanıt
    kronik sorun var mı bilmiyorum ama ben makyajlı kullanıyorum 10 aydır, bir sıkıntım yok. Malzeme kalitesi farkı var, ufak tefek donanım farkları var (tft ekranlı gösterge, led şeritli arka stoplar vb)
  • haacar kullanıcısına yanıt
    ben hb kullanıyorum ama incelediğim bir araç. bagaj ihtiyacınız var sanırım, bu tarz spor wagonları seviyorsanız alın derim lakin ikinci eli daha ölüdür hb olana göre, uzun dönemli kullanacaksanız alın derim, kısa vadede zarar fazla olur.
  • erincar kullanıcısına yanıt
    Evet hocam geniş ve kullanışlı bagaj ihtiyacımız var. ikinci el durumuna pek bakmıyorum. alınca şöyle 10 sene kullanalım değiştirmeyelim istiyoruz zaten. o yüzden iyice araştıralım öyle alalım istiyoruz. astra k st ve auris st seçeneklerimiz var şu anda.
  • arkadaşlar, geçen gün bişey farkettim ki arabanın altından ön tekerlek hizasından bir sıvı akıyor. baya kafamı kurcaladı ve toyota servisine gittim. klima suyunun aktığını ve sorun olmadığını tüm modellerde klima suyunun arabanın altından tahliye edildiğini söylediler. çok garibime gitti açıkcası. toyota mühendisleri arabada klima suyunu tahliye edecek bir yöntem bulamayıp olduğu gibi arabanın altından mı akıtıyor anlamadım.

araba: 2015 advance skypack multıdrive s makyajlı kasa olanından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbrkl

arkadaşlar, geçen gün bişey farkettim ki arabanın altından ön tekerlek hizasından bir sıvı akıyor. baya kafamı kurcaladı ve toyota servisine gittim. klima suyunun aktığını ve sorun olmadığını tüm modellerde klima suyunun arabanın altından tahliye edildiğini söylediler. çok garibime gitti açıkcası. toyota mühendisleri arabada klima suyunu tahliye edecek bir yöntem bulamayıp olduğu gibi arabanın altından mı akıtıyor anlamadım.

Hocam sadece toyota değil tüm arabalarda klima suyu bu şekilde tahliye edilir. şu anda civic kullanıyorum onda da aynı şekilde arabanın altından akıp gidiyor klima suyu.

tabi lüks araçlarda nasıldır mercedes s serisinde filan bilemiyorum tabi.

• Auris 1.6 motor almayı düşünüyorum dört camda otomatik miydi 1.33 de değil de ondan sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: must1093

Auris 1.6 motor almayı düşünüyorum dört camda otomatik miydi 1.33 de değil de ondan sordum

hocam motor olarak sınıflandırma yapmak çok sağlıklı olmaz aradığın cevap için. model konfigürasyonu olarak life, active, advance ve premium olarak sınıflandırılıyor. 1.33 motor olan sadece life modeli mevcut ve tahmin edersin ki en boş modeli. haliyle 4 cam otomatiği yok. ama diğer konfigürasyonlarda 1.6 motor olup 4 cam otomatiği mevcut olan modeller var tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

quote:

Orijinalden alıntı: burakbrkl

arkadaşlar, geçen gün bişey farkettim ki arabanın altından ön tekerlek hizasından bir sıvı akıyor. baya kafamı kurcaladı ve toyota servisine gittim. klima suyunun aktığını ve sorun olmadığını tüm modellerde klima suyunun arabanın altından tahliye edildiğini söylediler. çok garibime gitti açıkcası. toyota mühendisleri arabada klima suyunu tahliye edecek bir yöntem bulamayıp olduğu gibi arabanın altından mı akıtıyor anlamadım.

Hocam sadece toyota değil tüm arabalarda klima suyu bu şekilde tahliye edilir. şu anda civic kullanıyorum onda da aynı şekilde arabanın altından akıp gidiyor klima suyu.

tabi lüks araçlarda nasıldır mercedes s serisinde filan bilemiyorum tabi.

anladım hocam, ama dediğim gibi daha başka yüntemlerle tahliye edilebilirdi diye düşünüyorum. arabanın altından çiş yapmış gibi su akıtması çok sağlıklı bir yöntem değil haliyle

almanlar bu işi tahminimce halletmişlerdir hocam, taa kaç model arabalarda ki kullandıkları teknolojiyi göz önüne alırsak günümüzde ki araçlarda bu olay onlara göre kabul edilemez durumdadır muhakkak

• Arkadaslar merhaba herkese.
    2012 model 1.33 auris sahibiyim 1 yıldır. 2015 ya da 2016 yeni bir auris almayi dusunuyorim. Fakat bu sefer 1.6 motor bi auris alacağım. Cunku 1.33 motor beni cok yoruyor yokusta yamada. Yokusta yamada cok düşmeyen bir arac ariyorum. Bu sebeple once 1.6 dizel bir araca yonelmistim ama sonra yine auriste karar kildim
    Yani aurisler 132 hp guc iretiyor ama torku da 160. Bu tork beni dusundurdu. Yokusta yamada performansi nasil yeni aurisin merak ediyorum. Kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum. Eger auris almaktan vazgecersem yeni astra almayi dusunuyorum. Dizel astralar 132 beygir ve 320 nm tork uretiyorlar sanirim. Sirf bu yuzden astra alabilirim.

• Arkadaşlar 2013 1,33 aurisim var.

Garantisi bitti. 3. yıl bakımı yapılacak. Özel serviste yaptırsam nasıl olur .

1- BOSCH hava , polen , yağ filtresi 70 tl .
    2- Mobil 1 ESP Formula 5W-30 4LT DPF 90 tl

toplam : 160 tl olur işcilikte 60 tl versem : 210 tl ye mal olur.

Ne yapsam bilemedim arkadaşlar. Serviste 3 yıl bakımında neler değişiyor ne kadara mal oluyor?
  • bahodilo B kullanıcısına yanıt
    2013 1.6 Auris kullanıyorum aracın yokuş performansını beğenmiyorum yokuşa kaptırıp gireceksiniz illa
    Yokuşta yavaşladınız frene basmanız gerekti yığılıyor 1.vitese kadar düşmek gerekiyor.Tek memnun olmadıpım konu bu yalnız haricinde çok memnunum. Ben de otomstik vites Auris e geçmek istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

2013 1.6 Auris kullanıyorum aracın yokuş performansını beğenmiyorum yokuşa kaptırıp gireceksiniz illa
    Yokuşta yavaşladınız frene basmanız gerekti yığılıyor 1.vitese kadar düşmek gerekiyor.Tek memnun olmadıpım konu bu yalnız haricinde çok memnunum. Ben de otomstik vites Auris e geçmek istiyorum

Tesekkur ederim ilginiz icin.
    Benim 1.3 aurisim de ayni boyle.
    Tam olarak merakımı giderdiniz.
    Bu cevaba ragmen yine de vazgecemiyorum ama auristen:)
    Ozellikle premium donanimi cok cezbediyor.

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..
    2. El Auris dizel otomatik almaya karar verdim . active skypack . advance skypack ve premium arasındaki farkları yazarmısınız... Teşekkürler.

• tuğberk23 T kullanıcısına yanıt
    Active paketi diğerlerine göre daha boş denilebilecek paket.Anahtarsız çalıştırma start stop vs yok.Cam tavanlıların en boşu denebilir. Advance'de start stop geri görüş vs. hepsi mevcut.Advance paketine ek olarak Premium'da otomatik park özelliği var, ısıtmalı yarı deri koltuk var.Ön konsolun ön yüzü Premium pakette deri diğerlerinde plastik. Advance Skypack binilebilecek bi paket bence. Premium'daki özellikler bana fazla göre fazla ve gereksiz :)
  • Her şekilde Advance

• Arkadaşlar araca internetten paspas alan oldu mu ?

Şu paspas nasıldır ? Yada başka paspas tavsiyesi olan var mı ?

Yeni AURİS 2013

• quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Arkadaşlar araca internetten paspas alan oldu mu ?

Şu paspas nasıldır ? Yada başka paspas tavsiyesi olan var mı ?

http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/toyota-auris-2013-sonrasi-3d-havuzlu-paspas-P118716208

Yeni AURİS 2013

Mağazanın yorumları çok kötü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: turk07

Active paketi diğerlerine göre daha boş denilebilecek paket.Anahtarsız çalıştırma start stop vs yok.Cam tavanlıların en boşu denebilir. Advance'de start stop geri görüş vs. hepsi mevcut.Advance paketine ek olarak Premium'da otomatik park özelliği var, ısıtmalı yarı deri koltuk var.Ön konsolun ön yüzü Premium pakette deri diğerlerinde plastik. Advance Skypack binilebilecek bi paket bence. Premium'daki özellikler bana fazla göre fazla ve gereksiz :)

2013 model Auris kullandım. Şu an 2013 5.20 var. Ama Auris'te olan bazı özellikler, hatta benim için gerekli olan birçok özellik aynı yıl model BMW'de yok.

Auris'i aradığım oluyordu bazen :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.