Şimdi Ara

Yeni AURİS 2013 (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.972
Cevap
62
Favori
605.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reguse


    quote:

    Orijinalden alıntı: turk07

    Active paketi diğerlerine göre daha boş denilebilecek paket.Anahtarsız çalıştırma start stop vs yok.Cam tavanlıların en boşu denebilir. Advance'de start stop geri görüş vs. hepsi mevcut.Advance paketine ek olarak Premium'da otomatik park özelliği var, ısıtmalı yarı deri koltuk var.Ön konsolun ön yüzü Premium pakette deri diğerlerinde plastik. Advance Skypack binilebilecek bi paket bence. Premium'daki özellikler bana fazla göre fazla ve gereksiz :)

    2013 model Auris kullandım. Şu an 2013 5.20 var. Ama Auris'te olan bazı özellikler, hatta benim için gerekli olan birçok özellik aynı yıl model BMW'de yok.



    Auris'i aradığım oluyordu bazen :)

    5.20 'niz 1.33 Life sanırım şaka bir yana Toyota açısından güzel bir tespitte bulundunuz. Auris binicisini mutlu eden sözler




  • turk07 kullanıcısına yanıt


    Vallahi hocam ipod'u veriyordum arkadaki arkadaşlara, bluetooth ile diledikleri şarkıyı açıp dinleyebiliyorduk. 2013 auris'te olan bu özellik, 2013 bmw'de kablo ile yapılıyor. Üstelik ipod'un orjinal şarj aleti işe yaramıyor. Baya bir euro ödemesi yapıp V kablo mudur Y kablo mudur nedir onu almak lazım.

    Auris'te anahtarı cebimden çıkarmadan, kapı koluna elimi yaklaştırıp kilidi açabiliyordum. Bmw'de kumanda ile tuşa basıp açmak gerekiyor.

    Bluetooth ile Waze navigasyonu kullandığımda, mesela sola dönüş için komut geldiğinde, dinlediğim şarkının sesi KISILIP navigasyon sesi hoparlorden geliyordu. Bmw'de komutun ilk kısmı anlaşılmıyor. Ayrıca müzik sesi kısılmıyor, tamamen kapanıyor.

    Bu artıları özlediğim çok oldu.

    Ben auris'i çok seviyorum gerçekten. Tavsiye de ederim. 2012 Comfort Extra da kullanmıştım, Advance Skypack de. Bu donanım paketlerini öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • reguse kullanıcısına yanıt
    Bmw kullanmadım ama Auris almak üzereyim. Sevindirici artılar bunlar teşekkür ediyorum
  • turk07 kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam. Ben tombul kasa auris'i de kullandım ama son kasa auris'ten daha çok memnun kaldım.



    Mesela tombul kasa auris'te direksiyonun solundaki havalandırmanın altında bardaklık vardı, yeni kasa auris'te yok. Eski kasanın bence en önemli artılarından biri bu :)



    Yeni kasa auris'te ağırlık merkezi ile ilgili bir yenilik yapılmış, araba çok güzel olmuş. Bastıkça basası geliyor insanın. Dolayısıyla yakıt tüketimim hep yüksek oldu, tombul kasaya göre :) Ama yine de ortalamam 6'yı fazla geçmezdi. (Genelde Şişli/Başakşehir arası otoban kısmında kullanırdım. Tombul kasa ile şehirler arası istanbul edirne yolunda 3.8 ortalamayı görmüştüm.



    Bu arada otomatik vites mi tercih edersiniz bilmiyorum ama İstanbul'daysanız tavsiye ederim. MMT şanzıman M/M şanzıman oldu ve sadece adı değişmedi. Yarı otomatik vitesin mantığını çabuk kavrarsınız. Biraz da dikkat ettiniz mi ne yokuşta zorlanırsınız, ne de o meşhur sorunları yaşarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 5 Eylül 2016; 12:25:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • kaydev38 K kullanıcısına yanıt
    Hangi rengi aldınız
  • Arkadaşlar,

    1.6 Advance Skypack Multidrive S tam otomatik değil mi?
  • @arizeus cvt şanzıman galiba. Ama gözün kapalı al sıkıntı olmaz trafikte filan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bilgi için.
  • Merak ettigim bir sey var. 2014 corollam var yokus kalkis destegi yeni corollada otomatik olmus.2016 Auristede otomatik mi frene bastıgımızda mı aktif oluyor otomatik vitesinden memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alırken en dolusu olsun diye Premium paket aldım. Çevrem algılamakta zorluk çekti. Fakat özellikleri ortaya çıktıkça insanlar arabaya farklı bakmaya başladı. Premium gerçekten çok dolu bir araç. Donanımından çok memnunum. Sadece keşke cam kaldırmayı comimg homeu falan da koysalardı. Çok zor şeyler değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imisoglu -- 12 Eylül 2016; 21:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arizeus kullanıcısına yanıt
    evet dostum tam otomatik, klişelesen kaçırma kavrama falan filan olmayan sorunsuz çalışan bir şanzuman :)
  • tamanya kullanıcısına yanıt
    dediğin gibi dostum tam otomatik bir şanzuman olduğu için yokuşta tamamen durduğunda bile araba kendini hiç bırakmıyor, gaza basarsan kaçırmadan devam edebilirsin, yokuş kalkışa gelirsek de arayı yokuşta durdurup frene her zamanki bastığından biraz daha sert basarsan devreye giriyor ve gaza dokunana kadar araba geri kaçmıyor. senin bahsettiğin otomatik yokuş kalkış desteği aslında corollada da auris de de aynı şanzuman olduğundan mütevellit (CVT) yokuş kalkış desteğini kullanmana çoğu zaman gerek kalmıyor gibi bişey oluyor
  • arkadaşlar ben de auris 2015 preminyum aldım. yeni 10.000 bakım yaptım. 6 ay yada 10.000 km de,hangisi önce gelirse o zaman bakıma girmek gerekiyor sanırım. nasıl olacak. ben 10.000 km yi 6 ayda yapmıyorum,6 ay sonra gitmezsem garanti dışı mı olacak araç? bilgisi olan tecrübesi olan kimse var mı. 1 yıl yada 10.000 km sanıyordum. çok kötü olmuş
  • Arkadaşlar selam auris uzmanlarına çok acil bir sorum var

    neden bu araba 66.5 milyar

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ss-motors-2014-toyota-auris-1.4d-4d-active-geri-gorus-21.763-km-336301886/detay

    neden hemen hemen aynı olan bu araba 60 milyar?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2014-model-temiz-dizel-24-bin-km-de-342251124/detay

    aradaki 6bin lira fark neden?




  • Galiba ömrünün bitmesini beklemeden bridgestone turanza er 300 lastiklerimi değiştircem. Hiç güven vermiyo yol tutuş olarak zayıf bi lastik. Continental candır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nerminator

    Arkadaşlar selam auris uzmanlarına çok acil bir sorum var

    neden bu araba 66.5 milyar

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ss-motors-2014-toyota-auris-1.4d-4d-active-geri-gorus-21.763-km-336301886/detay

    neden hemen hemen aynı olan bu araba 60 milyar?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2014-model-temiz-dizel-24-bin-km-de-342251124/detay

    aradaki 6bin lira fark neden?

    Bir çok sebebi olabilir ama ilk dikkat çeken ilki galeri diğeri şahıs

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    hocam yeni farkettim ucuz olan manuelmiş :D
  • ARKADAŞLAR 2013 MODEL TOYOTA AURİS PREMİUM MULTİ DRİVE S İLE ARANIZA KATILDIM. FORUM SAYFASINI SIKLIKLA TAKİP EDİYORUM. ARACIM İLE İLGİLİ BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR. CAM TAVANDAN HAFİF BİR YÜKSELTİYE ÇIKTIĞIMDA ÇITIRDAMA GELİYOR. BU HER SEFERİNDE OLUYOR. SİZİN ARAÇLARINIZDADA AYNI SORUN VARMI HERHANGİ BİR ÇÖZÜM BULABİLDİNİZMİ. YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
  •  Yeni AURİS 2013
    peder farı pert etmiş kaç paradır acaba kasko hasarsızlık karşılar umarım anadolu sigorta T_T
  • serdarunsal S kullanıcısına yanıt
    sorun etme onu yazın mersodan bmw ye her araçta olan ses o , cam tavanın bugı.
  • 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.