|
Yeni Audi Q3 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
4 milyona Q3. İçinde yaşamasak aslında komik bir yer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Santim değil ha milimetre tüm bu ferahlığı sağlayan
''46 mm artan uzunluğu ve 10 mm artan genişliğiyle iç mekanda daha fazla yaşam alanı sunan modelde''
_____________________________ Devlet yararlı olanı yapmak için vardır, birey ise güzel olanı.
Ama, hiç mi günahı yok yönetmenin?
İyi ki, günah çıkartmak yok bizde,
Beklemekten, derman kalmazdı dizde. -
4 milyon TL den başlayan fiyatlarla ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 7 Kasım 2025; 22:9:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Inovasyon dediğin budur. Ben böyle bir şey görmedim. 46mm artan uzunluk ve 10mm artan genişlik. Araca tamamen farklı bakmamı sağlayacak. Çektim krediyi, evrak işlerinin tamamlanmasını bekliyorum
vroom vroom_____________________________ 
-
buna 4 mil vereceğime cx60 alırdım.
_____________________________ -
2 tane komik durum var
1) Bayi dahil şirketin fiyatı 1.8 milyon
Devletin! yamyamlık haracı 2.5 milyon
Allah bile doyuramaz :) :) :)
İkincisi ise;
... "Opsiyonel SONOS Premium ses sistemi, 12 hoparlör ve 420 watt amfi gücüyle dört farklı ses profili (Konser, Lounge, Nötr, Podcast) arasında seçim imkânı sağlıyor"...
Şaka gibi hahahahahaba
Şunu opsiyonel diye reklamını yapacak kadar yamyam şirketlere de insan diyecek bir şey bulamıyor
Umarım Çinliler hepinizi batırır, hepinizi satın alır o Çinliler :) :) :) :) :)
-
Vites kolunun direksiyona alınması geç kalınmış bir değişiklik. Ses sitemi, Far Sistemi, Yan çizgilerinin belirginliği heybetli duruşu her şey mükemmel, 2023 Model Mercedes GLA kullanıyorum, satayım sıfır Q3 alayım dedim ama arka tamponu görünce vazgeçtim. Bagaj kapağı ile egzoz arasında o siyah ızgara bir aracı bu kadar mı itici yapar. Bir mühendislik hatası güzel aracı mahvetmiş. Çok üzücü ??
-
3.133.641 TL'ye 435 beygir 4 tekerlekten çekişli T10X varken buna kim para verir ?
-
Fiyata takılmayın, audi'de almaya gittiğinizde çok güzel indirim alabilirsiniz...
Ancak, artık şu 150 hp işine de bir çözüm bulsunlar artık. Benzinli motor teknolojisine yatırım bitti herhalde ki bu motoru ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar....
Bu arada bence iyi satacaktır bu haliyle yine de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 8 Kasım 2025; 6:47:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tipini biraz albenili yap
Sonra geçirmece
Opsiyonlu tiguan 4m, q3 e çok mu
2019'da tamamen durdurdu Vw içten yanmalı yatırımlarını. Bütün bütçeyi elektrikli ve plug-in modellere kanalize ettiler, onlarda da çok pis patladılar, sokağa gitti milyarlarca euro.
Bir süredir ilk full-hybrid sisteme yatırım yapılıyor, seneye tanıtılacak, hemen hemen tüm modellerde o üniteyi göreceğiz artık. 1.5 tsi yaşlı da olsa çok iyi bir makina ama artık tam hybrid modeli beklemek daha doğru.
Aynen, belli zaten 10 senedir 1.5 150 hp makineyle geliyor neredeyse bütün araçlar (bizim ülke için tabi). Ben 8 sene 1.4 150 hp olanını kullandım a4'de, çok güzel ve ekonomik bir motordu. Hala özlüyorum açıkçası, ama yazılım, farklı turbo vs de olsa bir miktar güç ve tork artışı görmek istiyor insan. Komple yeni motor gwliştirsinler diyen de yok zaten.
Elektrikli konusuna gelince id4 menzil itibarıyla komedi..id7 menzili fena değil ama burada satmadı (bilmiyorum avrupada nasıl). Bence de ara çözüm olarak ful hibrit güzel olurdu, bakalım görelim seneye ne çıkaracaklar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Motorun 150 hp de kalmasinin sebebi bence şansimana güvenmemeleri 150 hp uniteleri 180 200 hp 320 330 tork yapmak kolaydir ancak tüm modeller icin daha dayanikli bir sanziman ihtiyacı dogacaktır
Bu tarz araçlar mantıklı adam seçeneği hiç bir zaman olmadı.
Bu tarz arabaların kitlesi istisnalar dışında; metresler-eskortlar-siyasi bağlantılı yolsuzların-ihaleyi fesatçıların rüşvet/hediye için tercih ettiği araçlardır hep.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
Zaten bu motorlar 170-180hp'lerden düştü 150'lere yıllar içinde. Maalesef tek başına çalışan böyle içten yanmalı motorlarda güç artışı artık söz konusu değil.
Bkz. Eu emisyon standartları.
Şanzıman teoriniz de doğru olabilir bu arada.
iç tasarım çok yavan.
direksiyondan logoyu çıkart, sokakta rastgele çevirdiğin 10 kişiye bu araba ne markadır diye sor, Audi cevabı veren çıkmaz, Fiat-Renault-Dacia falan diyen bir sürü insan çıkar, öyle bir yavanlık.
dış tasarım, keza aynı. Şu arabanın Kona'dan, bilmem ne model Citroen'den tasarım olarak farkı nedir? Tam olarak hangi özelliği bu arabayı premium yapmaktadır?
maliyetten kısacağız diye rezil oldular.
_____________________________ 2011 W204 OM271 Fascination
2015 C4 1.6 e-HDI Exclusive -
vay be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Sahip olduğun şeyler, aslında sana sahip olur. -
Rüyamda bile göremem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
|
4 milyona Q3. İçinde yaşamasak aslında komik bir yer
|
|
Santim değil ha milimetre tüm bu ferahlığı sağlayan ''46 mm artan uzunluğu ve 10 mm artan genişliğiyle iç mekanda daha fazla yaşam alanı sunan modelde'' |
|
2 tane komik durum var
1) Bayi dahil şirketin fiyatı 1.8 milyon Devletin! yamyamlık haracı 2.5 milyon Allah bile doyuramaz :) :) :) İkincisi ise; ... "Opsiyonel SONOS Premium ses sistemi, 12 hoparlör ve 420 watt amfi gücüyle dört farklı ses profili (Konser, Lounge, Nötr, Podcast) arasında seçim imkânı sağlıyor"... Şaka gibi hahahahahaba Şunu opsiyonel diye reklamını yapacak kadar yamyam şirketlere de insan diyecek bir şey bulamıyor Umarım Çinliler hepinizi batırır, hepinizi satın alır o Çinliler :) :) :) :) :) |
|
Inovasyon dediğin budur. Ben böyle bir şey görmedim. 46mm artan uzunluk ve 10mm artan genişlik. Araca tamamen farklı bakmamı sağlayacak. Çektim krediyi, evrak işlerinin tamamlanmasını bekliyorum |
|
iç tasarım çok yavan. direksiyondan logoyu çıkart, sokakta rastgele çevirdiğin 10 kişiye bu araba ne markadır diye sor, Audi cevabı veren çıkmaz, Fiat-Renault-Dacia falan diyen bir sürü insan çıkar, öyle bir yavanlık. dış tasarım, keza aynı. Şu arabanın Kona'dan, bilmem ne model Citroen'den tasarım olarak farkı nedir? Tam olarak hangi özelliği bu arabayı premium yapmaktadır? maliyetten kısacağız diye rezil oldular. |
Benzer içerikler
- excel yüzde hesaplama
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- whatsapp mesaj gizleme
- çizim programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt